Verstrikt in Verlangen deel 2

03-11-2016 15:49

Deel 2
Eenmaal in de kamer ziet ze Dylan met zijn schoenen aan op bed liggen. Snel loopt ze naar hem toe. Hij ligt op zijn buik met zijn gezicht naar de muur. Voorzichtig kijkt ze hem aan en ziet dat hij diep ligt te slapen. Ze doet zijn schoentjes uit en dekt hem toe.

Hierna loopt ze weer naar de woonkamer waar Esther nog zit te wachten. “Hij ligt te slapen” zegt Jane zacht tegen Esther. Esther kijkt op haar horloge “Het is ook al 21:00 ik ga naar huis want Anton is zo klaar met sporten.” Esther trekt haar jas aan en gaat naar huis.

Jane besluit te gaan douchen. Onder de douche laat ze haar fantasie de vrije loop. Ze fantaseert over een man die onderdanig is. Die ze gedwongen van alles laat doen. Ook denkt ze aan het geven van spankings maar heeft geen idee of ze dat wel aandurft.

Jane is dominant van aard. In haar relatie met Peter was ze dat ook, daar genoot ze van. Peter deed alles wat ze vroeg maar het was geen puur verlangen van hem. Hij had geen brandend verlangen om gedomineerd te worden. Hij luisterde uit liefde voor haar. Peter heeft een hart van goud en is trouw als een hond. Maar Jane zoekt iemand die letterlijk haar hond wil zijn en daarvan geniet. Ze zeept zichzelf in en raakt opgewonden ervan. Ze fantaseert verder en betast zichzelf. De gedachte om macht uit te oefenen op iemand die daar naar hunkert wind haar keer op keer op.

Eenmaal uit de douche trekt ze een roze badstof badjas aan en ploft op de bank. De zoektocht naar de juiste partner gaat verder. Op Facebook heeft ze inmiddels al veel “vrienden” veelal opdringerige types die als eerste de vraag “ben je geil” stellen. Maar ook leuke contacten, maar die ene man heeft ze nog niet gevonden. Een uur strijkt voorbij en plots raakt ze in gesprek met Mystery sub in een besloten groep. Beiden reageerde ze op een topic. Hij sprak haar niet direct aan met Meesteres of ben je geil. Maar hij bleef bij het onderwerp.

Jane besluit hem zelf een vriendschapsverzoek te sturen. Gebaseerd op niks, een afbeelding van een man die de voeten kust van een vrouw met de naam Mystery sub. Het verzoek wordt geaccepteerd en hij spreekt haar direct aan. “Goedenavond waarom stuurt U een vriendschapsverzoek.”

Op de 1 of andere manier wordt Jane heel nerveus. Geen idee waarom maar het zweet gutst onder haar oksels vandaan. “Omdat ik dat wil. Ik wil met jou praten, meer over je te weten komen..” tikt ze bloednerveus. “Hoe heet je?” Mark is het antwoord “en U heet vast geen Dominante Tante in het echt.” Nee, dat klopt, maar ik vertel je nog niks. Pas als ik je beter ken en ik je meer wil vertellen. Is dat duidelijk? En waarom spreek je me aan met U? Typt Jane.

“Dat ben ik zo gewend. Alle dominanten spreek ik aan met U. Bedoel er verder niks mee. Hoe wilt U aangesproken worden?” Typt Mark terug. Deze zin deed iets. Die 5 woorden voelde zo fijn. Ze bleef de zin steeds lezen maar had er eigenlijk ook geen antwoord op. Helemaal nieuw in de scène had ze geen idee wat gebruikelijk is.

Na een minuut naar het scherm te hebben gestaard besloot ze dat hij Mevrouw mocht zeggen. Meesteres gaat iets te ver, dat is ze nog lang niet. Dat zou onecht aanvoelen. Mevrouw klonk prima voor nu. Het leek net of ze al eerder contact hadden gehad. Het voelde vertrouwd. Over en weer werden vragen gesteld. Mark is vrijgezel, heeft geen kinderen en heeft wat ervaring. Toevalligerwijs wonen ze beiden in Utrecht. Zij is 10 jaar ouder, hij is begin 30.

Maar dat is voor beiden geen enkel probleem. Mark vind oudere vrouwen aantrekkelijk, het past in zijn definitie van een dominante vrouw. Mark legt uit dat hij een vrouw zoekt waar hij een klik mee heeft. Op fysiek vlak maar ook mentaal. Een vrouw die hij kan plezieren en dienen zoals zij dat wil.

Er werd van alles besproken over BDSM en dagelijkse zaken. Het is Jane nog niet gelukt om werk te vinden. Toen ze nog getrouwd was werkte ze niet om voor haar zoontje te zorgen. In werkelijk wilde ze niet werken en vond het prima dat Peter voor brood op de plank zorgde. Ook deed ze geen huishoudelijke taken omdat ze een schoonmaakster had.

Het dominante karakter zorgt ervoor dat ze liever niet werkt. Menig maal kreeg ze in het verleden problemen met collega’s door haar dominante gedrag. Erg sociaal is Jane niet, het liefst houdt ze mensen op afstand.
Terwijl ze druk over en weer over van alles praten kijkt ze naar de klok die aan de wand hangt.

Shit het is al 01:00, ze bedenkt zich dat ze morgen vroeg op moet om Dylan naar school te brengen. “Mark, morgen om 20:00 meld je je online.” Jane besluit direct om het contact voor nu te verbreken. “Zoals U wenst” was het antwoord en ze verbreekt het gesprek.

Eenmaal in bed bedenkt ze zich dat ze hem wil zien en snel ook. Dit gevoel heeft ze nog niet eerder gehad. Ze kijkt rond in haar sobere kamer die naar verf ruikt. Een oubollig bruin bed en verder nog niets. Ze is in ieder geval blij dat ze een bed heeft, maar zodra ze geld heeft krijgt de slaapkamer een update!

Want de kamer is alles behalve opwindend.