Verstrikt in Verlangen deel 7

03-11-2016 16:44

Deel 7

Mandy gaat staan en loopt heen en weer. Haar mooie hoge pumps tikken op de vloer. “Hou je van kinkyseks? Ik heb nooit vanille seks gehad er zit altijd iets van dwang bij.” Zegt Mandy.

Plots zakt ze door haar knieën. Jane schrikt ervan. “Geniet je van me?” Vraagt Mandy.

Jane knikt voorzichtig. “Je bent me niks verplicht, ik stel het op prijs als je doet wat ik zeg, maar je ben niet van mij.” Mandy staat op.

“Uit eigen wil doe je vanavond wat ik van je verlang.” Zegt Mandy.
Jane knikt voorzichtig. Ze wil best grenzen opzoeken met Mandy.

Mandy loopt nog steeds als een militair heen en weer. “Als ik zeg dat je me moet aankijken terwijl je op die pik zit verwacht ik dat je dat opvolgt.

Wachtend op antwoord slaat ze haar armen op over elkaar heen. Haar blik is dwingend en koel.
“Ik geniet hiervan, dat had ik nooit gedacht. Ik vind het heerlijk en ik doe graag wat je wilt” zegt Jane die totaal overrompeld is door Mandy’s manier van doen.

“Ik kan heel slecht tegen ongehoorzaamheid.” Zegt Mandy streng.
Ze lacht onberekenbaar en gaat voor Jane zitten op het bed. Ze trekt aan de lange lokken van Jane en brengt haar mond naar de strapon.

“Pijpen” zegt ze Mandy in haar oor. Ik zal je laten zien wat er gebeurt als je ongehoorzaam bent.” Ze duwt het hoofd van Jane op de strapon en beweegt haar hoofd ruw mee. Als de strapon helemaal in haar keel verdwijnt knijpt Mandy haar neus dicht en begint te tellen. Langzaam telt ze naar 10 en laat dan los.

Gapend naar adem zit Jane nog op haar knieën. Voor ze het weet propt ze weer de pik in haar mond en neukt haar diep en snel. Een smakkend geluid is hoorbaar en het gezicht van Jane is nat.

Onder besmeurd met dikke slijm die vanuit achter haar keel is gekomen. Uitgelopen mascara en een hoop tranen. Na 5 minuten trekt Jane het niet meer.

Mandy gaat zo diep dat kokhalzen onmogelijk is. Ze steekt haar hand op. Mandy stopt en kijkt haar vragend aan.
“Ik ga graag verder voor je maar ik vrees dat ik niet meer kan” zegt Jane buiten adem.

Mandy tuit haar lippen. “Het is zo voorbij, ga maar tegen de rand van het bed zitten. Misschien gaat het dan beter” zegt ze meelevend.

Jane doet wat er gevraagd wordt en denkt ineens aan de gesprekken die ze eerder had met Mandy. Mandy is een sadiste pur sang. Ze geniet van het pijn doen en ongenoegen geven aan anderen.

Gelijk stelt ze zichzelf gerust. Ze zal dat wel niet bij mij doen, gezien ik geen onderdaan van haar ben.
Inmiddels zit ze tegen de rand van het bed en Mandy is lief voor haar. Ze streelt haar wang en beveelt haar haar mond goed open te doen.

Als een geil konijn neukt ze haar diep in haar mond. Jane begint te kokhalzen en Mandy gaat verder. Ze braakt. De hele maaginhoud valt op de grond. Mandy gaat gelijk naast haar zitten en streelt haar rug. Hijgend hangt ze voorover.

Mandy zegt niks en streelt haar rug. De kamer ruikt naar het braaksel van Jane. Het zit zelfs in haar haren. Jane schud haar hoofd. Mandy houdt haar vast.

“Ik ben misschien te ver gegaan.” Zegt Mandy voorzichtig en kust haar op haar wang. “Het spijt me Jane” ik had mezelf niet in de hand. Maar als er niet geluistert wordt dan gebeurt er iets met me.”

Jane laat een traan rollen. “Ik wil douchen” zegt ze emotioneel. Het kan haar even niet meer schelen wat Mandy wil. Momentje zegt Mandy die de kamer verlaat.

Even later komt Mandy terug met een emmer sop en een dweil. Ze laat de dweil 2 keer in het water glijden. Het water is heet, de stoom komt er vanaf. “Ik begrijp heel goed dat je wil douchen. En nogmaals, ik ben te ver gegaan, als je van mij was dan had ik geen berouw. Dan was het je verdiende loon.” zegt Mandy

“Als je dit opgeruimd heb kan je douchen.” Totaal verbaast over de hardheid van Mandy staat Jane op om naar de dweilemmer te lopen. Tijdens de paar stappen bedenkt ze zich.

“Wie denkt ze dat ze is. Eerst laat ze me kotsen en dan mag ik het zelf ook nog opruimen.” Jane besluit haat gevoel hierover direct te delen.

“Mandy, ik ga dit niet opruimen. Sorry!” Mandy kijkt haar vol ongeloof aan en slaat haar armen over elkaar. “Prima. Ga maar douchen en dan ruim ik het op.”

Jane verlaat de kamer en vind snel de badkamer. Als ze onder de douche staat evalueert ze de avond.

Is ze met Mandy meegegaan omdat ze getraumatiseerd is door het gebeuren met Mark? En als ze terugdenkt aan de avond met Mandy had ze best ervan genoten. Zoveel verwarring.. Waarom doet ze wat Mandy opdraagt.

Terwijl ze met haar ogen dicht onder de douche staat, voelt ze plots een hand over haar rug. Mandy stapt in de inloopdouche en gaat achter haar staan. “Gaat het” vraagt Mandy lief. Jane knikt maar is erg emotioneel. “Hoe vond je het vandaag?” vraagt Mandy lief.

Jane draait zich om en staat recht tegenover Mandy.
Ik vond het verwarrend. De lekkerste seks die ik ooit heb gehad, ik genoot van je dominantie. Alleen dat laatste ging me te ver. Dat was ronduit smerig.

Mandy kijkt oprecht geïnteresseerd en
meelevend. “Dat begrijp ik schat. Ik heb de nare gewoonte dat alles op mijn manier moet gaan. Als dat niet zo gaat dan ben ik in staat tot harteloze straffen. Keihard!”

“Ergens geniet je ervan dame, ik voel dat’’ zegt Mandy zelfverzekerd. Jane realiseert zich dat haar dominante gedrag haar zeker opwind. “En dat je zo genoot van de seks komt waarschijnlijk door de alcohol en de cocaïne. Vult Mandy aan.

Jane schrikt van het woord. Ze had wel een vermoeden maar als ze het zo hoort komt het hard aan. Ze heeft coke gesnoven.

“Maar als je met BDSM bezig bent is het niet toegestaan om onder invloed te zijn toch?” Met vragende puppy ogen kijkt ze Mandy aan. “Dat klopt: zegt Mandy, dit was kinkyseks geen BDSM. Als ik met BDSM bezig ben, dan ben ik broodnuchter, dit was ontspanning.”

Mandy geniet van de hete douche en zeept zich in. “Ik vond het leuk, ik heb ervan genoten. En ja ik ben te ver gegaan, maar dit is wie ik ben. Stel dat je overweegt om met mij te spelen dan weet je dat ik tot alles in staat ben. Zou je dat willen?” vraagt Mandy terwijl ze haar rug streelt.

“Ik weet het niet hoor Mandy” zegt Jane zuchtend. “Voor mijn gevoel ben ik dominant, ik moet hier over nadenken. Ik genoot ervan maar ik weet niet hoe je bent als we BDSM gaan beoefenen . Ik vond dit al vrij heftig.”

Mandy kust haar op haar hoofd. “Je hoeft niks schat. Maar we kennen elkaar al wat beter en ik dacht dat je je veilig voelt bij mij. Ik heb onderdanen zat en altijd ruimte voor 1 meer. Maar daar moet je over nadenken. Maar weet waar je aan begint. Want als je ongehoorzaam bent neuk ik je gewoon weer tot je gaat kotsen.”

Alsof er niks aan de hand is pakt ze zeep uit de dispenser en zeept Jane in. Ergens wordt Jane botergeil van die vrouw.

Maar kan en wil ze dit wel. En tot wat is Mandy allemaal in staat?