Verstrikt in Verlangen deel 6

03-11-2016 16:40

Deel 6

Mandy is een en al kinkyheid. Een andere beschrijving is simpelweg niet mogelijk. In elke porie voel je dat dit een hele kinky dame is, met wie je een heerlijke avond kan hebben op elk vlak. Terwijl Mandy blijft praten kan Jane aan niks anders meer denken dan aan een avondje samen met haar.

Maanden na de gebeurtenis met Mark heeft ze behoefte aan genegenheid. De strengheid die Mandy uitstraalt windt haar op. Ze heeft Mandy altijd een knappe vrouw gevonden. Ze wist dat Mandy een relatie had maar die is recentelijk verbroken.

Nog nooit heeft ze wat ze nu voelt ervaren. Vrouwen hebben haar nooit aangetrokken maar Mandy ziet er bloedgeil uit. Jane is er stil van en ziet de rode lippen steeds op en neer bewegen over haar parelwitte, kaarsrechte tanden. Maar Jane hoort niet eens wat ze zegt. Tegelijkertijd wordt ze onzeker, Jane is gewoontjes terwijl Mandy een echte diva is.

Zes wijntjes verder en wat BDSM ervaring van Mandy later, legt ze haar hand op het been van Jane. Ze brengt haar mond naar Jane’s oor. “Ga je mee? Even naar het toilet?” Mandy kijkt haar aan en staat op. Ze steekt haar hand uit en Jane pakt die vast en loopt als een pup achter haar aan.

Ze gaan samen het toilet in. Direct drukt Mandy haar tegen de witte tegels van het toilet en kust haar. Jane is wat onzeker. “Dit wil je toch? Denk je dat ik dat niet door heb?” Vraagt Mandy, die met haar vingers over haar tepels glijdt. “Ben je zenuwachtig?? Dat hoeft niet hoor, laat je maar gaan”. Zegt Mandy brutaal.

Mandy pakt het haar van Jane en trekt het naar achter. Het zomerjurkje ritst ze met 1 hand open. Het blauwe jurkje van Jane wordt bijeen gehouden door de lange rits die Mandy net openmaakt. Daar staat ze dan, helemaal naakt met alleen haar slipje nog aan en supernat. Het geil loopt tussen haar benen.

Mandy stopt en bekijkt haar streng. “Ik vind je leuk Jane maar je moet meer ontspannen.” Jane vind haar nu vooral spannend. Mandy graait in haar broekzak en haalt er iets uit. Ze legt het in Jane’s hand en knipoogt. Jane begrijpt het niet en opent haar hand. “Wat is dit?” zegt ze terwijl ze naar het witte envelopje kijkt.

Mandy pakt het weer af en houdt het voor haar gezicht. “Dit is lekker” zegt ze terwijl ze het envelopje tussen haar vingers houdt. Ze vouwt het open, pakt een sleutel uit haar zak en wroet wat met de sleutel in het pakje. Ze brengt de sleutel naar haar neus en snuift het witte goedje op.

“Jij?” Terwijl Mandy haar neusgat dichthoudt bied ze Jane opnieuw het witte goedje aan. “Je wordt dan lekker ontspannen schatje” zegt Mandy die haar haar lief streelt. “Neem het maar…” Jane twijfelt maar doet het toch. Ze weet zelf niet waarom maar het gaat bijna vanzelf.

Dit terwijl ze door haar verleden fel tegen drugs is. “Raak ik hier niet verslaafd aan?” vraagt Jane die zichtbaar twijfelt. “Wel nee!” zegt Mandy die sensueel over haar lippen likt. Als je het onder controle hebt is er niks aan de hand. “Neem maar!”

Jane pakt de sleutel met het witte goedje aan. Ze weet niet eens wat het is maar snuift het op. Ze sluit haar ogen en voelt haar keel verdoven. Verder merkt ze niks. Mandy pakt haar ruw beet en zoent haar. We gaan straks naar mijn huis en dan gaan we het heel gezellig hebben. Mandy likt haar overal en Jane geniet ervan.

Ze geniet op het veel te kleine toilet van Mandy en voelt geen spanning meer. “Maar je moet wel naar me luisteren Jane. Je weet dat ik dominant ben.” Zegt Mandy plots Jane knikt, ze kan Mandy op dit moment niet weerstaan.
Alles voelt zo lekker, ze zweet van opwinding. “We gaan naar mijn huis zegt Mandy. “Nu”

Hand in hand stappen ze na 20 minuten in de taxi waar ze ongestoord verder gaan. Met een ontbloot bovenlijf zit Jane op de achterbank en Mandy die haar betast. De bestuurder van de taxi blijft
in zijn spiegel kijken maar zegt niks. Hij geniet van de gratis peepshow.

Na een kwartiertje komen ze aan bij de woning van Mandy. Een keurig vrijstaand huis. Eenmaal binnen kijkt Jane haar ogen uit. Het huis is modern maar alternatief. Een grote afbeelding van een gitaar hing aan de wand en aan een andere wand een afbeelding van een vrouw op een motor.

De afbeelding liep van de vloer tot aan het plafond. Gaaf!
Veel tijd had Jane niet om rond te kijken.

“Ga zitten” zegt Mandy die uit haar tas een pakje sigaretten haalt. Rokers heeft Jane liever niet in haar buurt. Ze vind het vies en een teken van zwakte. Maar ze durft hier niets van zeggen. Mandy steekt een sigaret op en loopt naar de open keuken en komt met wijn terug. Weer neemt ze wat uit het pakje en haalt haar neus op.

“Hier” Mandy bied haar opnieuw drugs aan en weer neemt Jane het aan het snuift het op.” Ze voelt zich heerlijk ontspannen. Mandy kleed zich helemaal uit. Ze heeft zoveel tattoos, het is 1 geheel.

Jane heeft 1 tattoo, een vlinder. Esther heeft dezelfde. Omdat hun jeugd traumatisch en onveilig was, hebben ze samen een vlinder laten zitten. Om afleiding te zoeken tekende ze vlinders als kind en hoopte ooit weg te kunnen vliegen van huis, zodat konden ze ontsnappen aan de vreselijke situaties thuis.

Mandy gaat voor haar staan en steekt een sigaret op. Ze streelt haar lange krullen. “Jane, je weet dat ik dominant ben. Heb je daar problemen mee?” Jane schud haar hoofd, ze is vooral nieuwsgierig naar Mandy. “Nu gaat het om kinkyseks en dat staat los van BDSM. Als Meesteres ben ik keihard. Maar ik ben niet jouw Meesteres.”

Jane is betovert door haar schoonheid en geniet van Mandy. Ze is hard maar sensueel. Dominant maar op een geile manier. Mandy likt haar overal en haar kutje likt ze uitgebreid. “Ik weet dat je dominant bent maar ik wil dat je je onderdanige kant gaat leren kennen. Ik voel dat je die hebt.” zegt Mandy zachtjes.

Jane is zo geil dat ze niet eens hoort wat ze zegt. Ze geniet ervan dat Mandy haar likt. Als Jane is klaargekomen zegt Mandy streng “kniel!” Zonder aarzeling, vervuld van verlangen gaat ze op haar knieën zitten. Ze doet wat Mandy zegt puur uit opwinding. Dit gevoel heeft ze nog nooit eerder gevoeld.

Mandy kijkt haar aan met een koele onvoorspelbare blik. “Nu ga je wat voor mij doen.” Mandy pakt haar tepels en slaat erop. Ze schrikt in de eerste instantie maar geniet er ook van.

Ze draait eraan. Jane begint harder te ademen, dit vind ze niet fijn. Mandy trekt nog harder aan haar tepels en geniet van het ongemak wat ze Jane aandoet. “Handen in je nek! sist Mandy.Zonder aarzeling doet Jane wat er gevraagd wordt. Mandy haalt uit een kastje twee grote elastieken en bind die om haar borsten. Mandy lijkt in haar hum en Jane gunt het haar.

Ergens vind ze het ook wel geil. Raar want ze dacht 100% dominant te zijn.
Met afgebonden borsten zit ze op de lichte massief houten vloer en nog altijd met haar handen in haar nek. Ze ademt hoorbaar door alle spanning. Mandy pakt een ander elastiek en houdt deze strak voor haar tepels. Als een katapult laat ze het elastiekje schieten tegen haar tepels.

“Auw. Dat doet pijn!” zegt Jane verbaast.
“Stttt,” Mandy houdt haar vinger voor haar mond. “Ik wil dat we nog even doorgaan. Laat zien wat je voor me over hebt.”

Jane is nu al gek op Mandy. Ze was er toen ze het moeilijk had en steunde haar. Ze wil voor haar wel even verder gaan. En Mandy gaat verder! De katapult techniek blijft ze volhouden. Tot ze ziet dat ze er niet meer tegen kan. Daarna houdt ze haar vast en verwent haar waar ze kan.

Mandy is lief en begripvol en een opwindende vrouw. Weer wordt Jane uitgebreid gebeft en ze zoenen constant. Blijf bij me zegt Mandy zacht. Weer bied Mandy haar drugs aan en weer neemt ze het aan.

“Ja, ik blijf als je dat wilt Mandy.”
“Goed zo” zegt Mandy die het pakje weer op tafel legt. Gelijk hierna neemt Mandy, Jane aan de hand mee naar boven. Ze komen aan in een nette slaapkamer met witte meubels. Mandy loopt naar het bed en gaat daar zitten.

Jane blijft in de deuropening staan. Mandy kijkt haar koel aan. “Kom hier” zegt ze streng. Direct en onder invloed van alcohol en het witte goedje loopt ze naar Mandy toe. “Kniel!” Jane doet direct wat opgedragen wordt en is botergeil. Nog nooit eerder is ze zo geil geweest als die avond.

Mandy grabbelt in haar witte nachtkastje en strijkt haar lange lok naar achter. Ze pakt haar strapon en doet die om terwijl ze haar blijft aankijken. Geil en sensueel likt ze over haar rode wat opgezwollen lippen. Ze streelt de dildo alsof het een pik is en kijkt Jane ondertussen aan.

“Ik kan hier heel goed mee overweg” zegt Mandy zacht
Ze gaat weer op het bed zitten en kust Jane. Mandy steunt op haar armen die ze achter zich plaatst. Haar bijna perfecte tieten staan recht vooruit. Beiden tepels hebben piercings. De staafjes maken haar tieten nog mooier dan ze al zijn.

“Zitten!” zegt Mandy resoluut. Jane stapt op de roze strapon en rijdt erop. Terwijl ze heerlijk heen en weer glijdt op de kunstpik, kreunt Jane aanhoudend.

“Kijk me aan” sist Mandy.
Jane durft niet. De koele blik van Mandy in combinatie met het indringende oogcontact terwijl ze kreunt, zorgt ervoor dat ze een beetje verlegen wordt. Mandy glijd met haar vinger over de tepels van Jane. “Stop!” zegt Mandy plots. Jane zit weer op haar knieën.

“Wat is er schat” vraagt Mandy bezorgt. “Het aankijken vind ik wat moeilijk” zegt Jane zachtjes. De wenkbrauwen van Mandy bereiken hun dieptepunt. Die frons was zo intens en ergens beangstigend.

In een flits dacht ze aan Mark.
Mandy pakt haar bij haar kin en komt dichtbij. Haar neus raakte bijna de hare. Ze laat haar kin weer los. En terwijl ze naar achteren gaat zitten streelt ze het gezicht van Jane

“Ik ben dominant van aard. Je moet doen wat ik van je verlang. Ik zie en voel dat je dat wilt, ik domineer je niet zoals ik zou doen als je van mij zou zijn. Maar het kleine beetje wat ik je vraag moet je wel uitvoeren.” Mandy praat op een rustige manier, ze fluistert.