Verstrikt in Verlangen deel 5

03-11-2016 16:30

Deel 5
Nadat de volgende dag, aangifte was gedaan, ging het niet goed met Jane. Een combinatie van schuldgevoel en onzekerheid voeren de boventoon. Slecht slapen en wraakzuchtige gevoelens. Maar ook de problemen met Peter. Hij heeft geen vertrouwen meer in de thuissituatie van Dylan als hij bij haar is.

Peter stond al negatief tegen het BDSM gebeuren omdat hij dat als reden ziet van de breuk. Nu heeft het zijn kind ook in gevaar gebracht. Jane mag het kind zien maar hij wil niet meer dat Dylan bij haar slaapt. Daarnaast vind hij haar onstabiel op dit moment.
Jane is het hier niet mee eens maar begrijpt Peter wel. Als ze niet akkoord gaat met het voorstel dat Dylan niet meer bij haar slaapt sleept hij haar voor de rechter en zal hij volledige voogdij eisen. En daar heeft ze nu geen kracht voor.

De afspraak dat Dylan even veel tijd bij Peter is als bij haar is gewijzigd.
Dylan eet tussen de middag bij haar en na school blijft hij tot 18:00 en dan komt Peter hem weer halen.De date heeft veel kapot gemaakt, haar veel ontnomen. Maar ze is vastbesloten door te gaan met BDSM. Wat Mark deed staat los van BDSM, dat had buiten de scène ook kunnen gebeuren. Mark zal haar niet kapot krijgen.

Ze gaat door met haar leven maar met een dramatische ervaring rijker. Maar de man die haar verkrachtte gaat ze vinden. Online is haar zoektocht naar een partner gestaakt. Ze durft het gewoonweg niet. Er blijken meer slachtoffers van Mark te zijn en hij opereerde onder verschillende aliassen. Sugar Daddy en Master4u. Omdat hij zijn ipadres heeft afgeschermd is hij onvindbaar voor justitie.

Er zijn meerdere aangiften van soortgelijke situaties door een soortgelijke dader. Jane heeft hierdoor besloten geen contact meer te hebben via social media. Maanden later bezoekt ze een BDSM-CAFÉ en vind warmte en steun daar. Elke zaterdag gaat ze er naar toe en het contact met een bezoeker van het café wordt steeds hechter. Elke keer als ze naar het café gaat, zoeken ze elkaar gelijk op. De bezoeker heeft haar enorm gesteund.

Na 2 maanden gaat het langzaam weer beter. Ze ziet haar zoon dagelijks en is al meer ingeburgerd in de scène. Ze zoekt nog steeds een BDSM partner maar zonder seksuele bedoelingen. Daar is het nog te vroeg voor. Zaterdagavond om 21;00 stapt ze zoals elke week het BDSM-CAFE binnen. Ze kijkt om zich heen, er zitten nog niet veel mensen. Ze loopt naar de bar en gaat zitten.

Naast haar zit een vrouw met kort blond haar. Het kapsel is modern en vrouwelijk. Eenmaal bij de barkruk aangekomen gaat de vrouw direct staan en geeft haar 3 zoenen op elke wang. “Leuk dat je er weer bent zegt ze terwijl ze gaat zitten. Hoe was je week vroeg ze terwijl ze een slok van haar wijn nam.”

Jane gaat naast haar zitten. En besteld ook een wijntje. “Prima, Mandy” antwoord ze. Terwijl ze een slok neemt bekijkt ze Mandy. Ze weet dat Mandy een Domina is en zo ziet ze er ook uit. Zwarte leren broek met studs, enorm hoge lange laarzen tot over haar knie. Met daarop een giletje met niks eronder.

Haar blauwe ogen zijn omringd met donkere eyeliner. Het is een prachtige vrouw die kracht uitstraalt en zelfverzekerdheid. De twee praten aanhoudend over ditjes en datjes en over BDSM. De wijn vloeit rijkelijk en de dames voelen zich fijn in elkaars aanwezigheid. Terwijl Mandy over haar ervaringen praat raakt ze het been van Jane aan.

Die zachte hand met die mooie nagels die voorzien waren van zwarte nagellak, deed wat met haar. Ineens voelde ze een kriebel. Niet in haar buik maar in haar kut. Ze wordt rood en schaamt zich voor wat ze voelt. Zo normaal mogelijk probeert ze het gesprek verder te voeren.

Of het nu de alcohol is of niet. Ze voelt zich ineens aangetrokken tot Mandy. Haar schoonheid viel Jane al eerder op. Maar nu voelt ze meer en geniet van haar aanwezigheid.