Verstrikt in Verlangen deel 3

03-11-2016 16:25

Deel 3

De volgende dag brengt ze Dylan naar school en verft de woonkamer. Terwijl ze hiermee bezig is bedenkt ze zich dat ze hier helemaal geen zin in heeft. Het liefst liet ze Peter verven maar dat zou hem weer hoop geven. Iemand betalen is nu ook geen optie.

Terwijl ze de verf in een bakje giet bedenkt ze zich dat ze het Mark kan laten doen. Ze bedenkt zich geen moment en giet de verf terug in het blik. Ze gaat zitten op de oude bank van haar moeder en pakt haar telefoon. Op Facebook stuurt ze Mark een bericht: “Zodra je kan meld je je op Facebook.”

Direct krijgt ze een bericht terug. “Mevrouw ik meld me zoals u dat verlangt” reageert Mark. De wangen van Jane kleuren rood van opwinding. Ze haalt haar haar uit het elastiekje en haar blonde lange krullen vallen op haar schouders. Met een hemdje aan en joggingbroek zakt ze verder in de bank weg en typt verder. “Ik heb je verteld dat ik in mijn nieuwe huisje bezig ben en dat het niet af is. Nu bedacht ik me dat jij het af kan maken.”

Nerveus verzend ze het bericht en maakt zich toch wat zorgen. Wat als hij nee zegt. Verpest ze het nu al met haar gedrag? Het duurt even voor hij antwoord. Althans dat lijkt zo. “Verdorie de bel.” Jane blaast van ergenis en gooit haar telefoon op de bank en doet de pas geverfde deur open.

“Hi Essie, kom erin.” Ze loopt direct terug naar de bank en gaat zitten. Esther pakt een stoel en gaat tegenover haar zitten. Esther draagt een blauw spijkerjasje en vouwt de kraag omhoog. Ze draagt veel make-up en sieraden. Een hippe jeans met gaten omhullen haar strakke, lange benen. Esther is een “meisje meisje”, anders dan Jane die stoer is en het liefst sneakers draagt. Jane heeft ook lange benen en een slank postuur maar omhult haar lijf liever in oversized kleding met sneakers eronder.

“Ik kom even kijken hoe het met je gaat. Ik maak me zorgen zus!” Jane zucht en ergert zich aan haar bezorgdheid. “Waarom? ik red me prima,” Zegt Jane nonchalant. “Je hebt bijna geen inkomen en de scheiding is ook niet niks” zegt Esther terwijl ze om zich heen kijkt.
“Kan ik je ergens mee helpen. Je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Ik kan je helpen met verven.” Zegt Esther die naar het verfblik kijkt.

“Oh ja, Mark” denkt Jane. Direct pakt ze ongegeneerd haar telefoon. “Wanneer wilt U gebruik van me maken” heeft Mark geantwoord. Jane lacht terwijl ze het bericht leest. “Oh je bent aan het daten, ik zie het aan je gezicht” zegt Esther. Jane glimlacht terwijl ze het antwoord van Mark weer leest. “Vertel?” Esther gaat naast haar zitten. “Wie is het?” Vraagt ze vol spanning.

“Ik heb geen idee. Gister had ik contact via Facebook. Ik weet niet wat het is maar ik wil hem ontmoeten.” “Spannend!” zegt Esther. Hoe ziet hij eruit. “Uhm, ik weet het nog niet.” Zegt Jane zachtjes. Esther fronst haar wenkbrauwen. “Kijk alsjeblieft uit met online daten. Weet jij veel wie je in huis haalt. En denk je ook aan Dylan?”

Jane lacht. “Natuurlijk zorg ik dat Dylan veilig is. Volgend weekend ga ik daten, Dylan gaat donderdag al naar zijn vader dus dan ga ik afspreken.”
“Jane, beloof me dat je niet gelijk thuis afspreekt, je weet nooit wat je in huis haalt.” zegt Esther bezorgd.     “Dat kan ik niet beloven” zegt Jane beslist. Ze kijkt naar buiten. “Als ik iemand offline ontmoet kan het net zo goed een seriemoordenaar zijn. Nee, ik volg mijn gevoel” zegt Jane resoluut.

Esther weet dat haar oudere zus zich door niemand wat laat vertellen. Daarom laat ze het voor wat het is. “Ik ga er weer vandoor, zal ik vanavond nog even langs komen?” Zegt Esther die haar jas aandoet. “Lief van je maar doe maar niet. Vanavond ga ik series kijken. Ongegeneerd bankhangen.” Zegt Jane die zich verheugd op contact met Mark.

Esther bijt op haar lip en gaat weg. Direct pakt ze Jane haar telefoon om Mark te beantwoorden. Ze wil niet wachten tot het weekend. Haar huis moet vandaag geverfd worden. Impulsief maar met een goed gevoel beantwoord ze Mark.

“Vanavond wil ik je hier hebben. Dan kan je wat klusjes doen, om 20:00 verwacht ik je hier.”

Ze bedenkt zich dat Dylan dan al slaapt en niets zal merken van haar date. Jane doet alles op gevoel en ze vertrouwt nu ook op haar gevoel. Haar gevoel heeft haar nog nooit in de steek gelaten. Ze is heel de dag met haar hoofd in de wolken. Ze gaat hem beter leren kennen en ondertussen kan hij haar woonkamer verven.

Nadat ze Dylan naar bed heeft gebracht stapt ze snel onder de douche en trekt een jurkje aan. Zelfs pumps draagt ze die ze vooral oncomfortabel vind. Het liefst trekt ze sneakers aan maar realiseert zich dat dat een regelrechte modeflater zou zijn.

Inmiddels is het 19:50 en ze maakt zich snel op. Geen seconde twijfelt ze aan haar date. Eindelijk een gelijkgestemde die ze in het echt zal ontmoeten, hier heeft ze zolang naar verlangt. Als een vorstin gaat ze zitten op haar stoel die met kersenhout is afgezet. De bel gaat.

Het geluid klinkt harder dan het in werkelijkheid is, ze schrikt ervan. Snel knijpt ze haar lange krullen in model en doet de deur van haar benedenwoning open. Daar staat hij, een hele grote man, brede schouders en casual gekleed. Een overhemd dat keurig gestreken is. Grote donkere ogen en een enorme bobbel bij zijn gulp en donker haar.

Zijn donkerblonde haar is opgeschoren en met gel wat naar achter gebracht. Hij doet wat jeugdig aan.        “Dag Mevrouw ik ben Mark.” Terwijl hij zijn hand uitsteekt om kennis te maken blijft ze hem aankijken. “Jane!” zegt ze terwijl ze zijn hand schud.”kom verder.”

Als een gentleman blijft hij wachten bij de deur terwijl Jane richting de woonkamer loopt. “Kom!” Ze wijst naar de deur van de woonkamer. “Neem plaats.” Voorzichtig gaat Mark zitten en kijkt om zich heen. Een heerlijke geur bereikt haar neusgaten. Wat een lekker hapje.

“Zie je wel, mijn gevoel laat me nooit in de steek” zegt ze zelfverzekerd tegen zichzelf. Ze is betoverd door zijn verschijning en vergeet om drinken aan te bieden. “Kleed je uit!” zegt ze plots. Mark doet direct en zonder gene wat er gevraagd wordt. Poedelnaakt staat hij voor haar alsof hij dit dagelijks doet.

Ze is er stil van. Hij zal vast veel tijd in de sportschool doorbrengen. Een plek waar je haar niet makkelijk zal tegenkomen. Ze houdt er niet van en heeft het geluk dat ze door genetisch aanleg slank is en daar geen moeite voor hoeft te doen.

Ze kan haar ogen niet afhouden van zijn enorme pik die in de ruststand al indrukwekkend is. Een gevoel van algehele opwinding giert door haar lijf. Het is lang geleden dat ze lekker geneukt heeft en nu staat een heerlijke, onderdanige man haar aan te kijken.

“Wat kan ik voor U betekenen Mevrouw?” Vraagt Mark met zijn handen in zijn zij.

“Oh ja, dat is waar.” Denkt Jane
“Hier moet nog geverfd worden!” Ze knikt naar de muur. “Het plafond heb ik al gedaan. Alleen de wanden nog, begin maar!” Naakt bukt hij voorover om het blik te openen en een bakje met verf te vullen. Een heerlijke gespierde kont ziet ze en ze is betovert en vol van opwinding.

Mark werkt lekker door en ze kon niet stoppen met kijken naar zijn enorme klokkenspel die mee slingert tijdens het verven. In een mum van tijd waren de 2 wanden klaar. “Het is klaar Mevrouw, wenst U nog wat anders?” Zegt Mark die ondertussen de spullen opruimt en staat vervolgens met zijn handen in zijn zij.

Ze ziet dat hij opgewonden is, zijn pik staat recht vooruit. “Nee dat was het,je kunt je weer aankleden.” Zegt Jane koel. Mark fronst zijn wenkbrauwen en komt dichterbij. Jane zit nog altijd op haar stoel met haar benen over elkaar geslagen.

De blik van Mark boezemt haar angst in. Een koele onberekenbare blik kijkt haar star aan.