Verstikt in Verlangen deel 8

05-11-2016 15:42

Deel 8

Na het douchen drinken ze nog wat en gaan naar bed. Mandy kruipt dicht tegen haar aan. Zo hard ze ervoor was zo lief ze nu is. 'Ik kan niet slapen' zegt Jane. 'Ik ook niet' antwoord Mandy, komt door de coke vult ze aan.

De kamer is donker en ze liggen "lepeltje lepeltje."
'Ik vind je oprecht leuk Jane, kan het niet uitleggen maar vanaf het begin is het al zo. Toen ik je net leerde kennen had ik een D/s relatie, maar ik voelde direct iets voor je. Maar nu die relatie voorbij is zou ik graag verder met je willen. Ik weet niet waarom maar ik voel je drang naar discipline.'

'Ik wilde het je eerder niet laten merken omdat je in de rats zat over wat er gebeurt was met Mark. Het lastige is dat ik geen vanille relaties heb. Ik heb subjes waar ik van hou maar iemand om mee samen te zijn lijkt me heerlijk.'

'Met mijn subjes zijn het vooral sessies, maar ik zou wel een slavin thuis willen hebben. Waar ik voor zorg en die ik bescherm. Net als mijn met mijn ex.'

Jane luistert aandachtig en ligt heerlijk in de armen van Mandy. Ze heeft Mandy altijd aantrekkelijk gevonden maar er verder nooit over nagedacht.

'Ik heb je laten schrikken vandaag. Dat deed ik om je te laten weten hoe ik kan zijn. Ik ben grenzeloos en zoek iemand die dat kan handelen. Die zich hier fijn onder voelt.' Zegt Mandy serieus.

'Ik weet niet of ik dat ben en kan.' Onderbreekt Jane. 'Ik zie mezelf met een man die ik volledig domineer.'

Mandy houdt haar stevig vast.'Stel dat wij een echte D/s relatie hebben, dan ben je daar vrij in. Wel met de kanttekening dat ik uiteindelijk bepaal tot op welke hoogte en wie je domineert' zegt Mandy.

Er valt een stilte. Inmiddels wordt het licht buiten en de vogels beginnen te fluiten. Ze ligt lekker en voelt zich veilig bij Mandy. Ondanks de harde actie van ervoor.

Mandy valt in slaap maar Jane blijft twijfelen. Dit is haar kans om toch aan BDSM te doen. Maar kan ze Mandy wel aan en kan ze onderdanig zijn? En wil ze dit wel? Met al deze twijfels valt ze uiteindelijk in slaap. Wat een nacht, wat een vrouw en wat een heerlijke herinnering.

Na een paar uur slapen gaat Jane weer naar huis. Mandy heeft voor haar vertrek een ontbijt gemaakt en ze spreken af nog contact te houden.

Eenmaal thuis kan ze Mandy niet uit haar hoofd zetten. Ze lijkt opslag verliefd. Haar zoontje komt pas morgen en het liefst gaat ze terug naar Mandy. Ze verveelt zich nooit, maar nu wel.

Die nacht is er iets gebeurt waardoor Mandy door haar hoofd blijft spoken en ze is opgewonden zodra ze terugdenkt aan die avond.

Die coke is eenmalig bedenkt ze zich. Dat kan echt niet. 'Ik heb gezien wat het kapot kan maken en uitgerekend ik ga aan de coke.' Jane zucht en kijkt uit het raam. Na een tijdje op de bank hangen pakt ze haar telefoon en belt.

'Met Mandy!'
- 'hoi ik heb echt genoten gisternacht.'
'Fijn meid, ik vond het ook top!' reageert Mandy.
- 'stel dat ik ga proberen om onderdanig te zijn en het lukt niet kan ik er dan onderuit.'Vraagt Jane voorzichtig.

'Natuurlijk!' antwoord Mandy

-'Ik wil het proberen en Kijken of ik me kan overgeven.'
'En je dominante kant dan?' onderbreekt Mandy

-'Mandy, misschien is het goed om dit te ervaren zodat ik die ervaringen kan meenemen als Meesteres. Dan weet ik hoe het is aan de andere kant te staan. Daarbij vond ik het gisteren leuk, met uitzondering van de kotspartij.'

Beiden schieten in de lach.

'Als je ongehoorzaam bent laat ik je rustig weer over je nek gaan, hoor je me?' zegt Mandy streng.

Jane slikt en draait nerveus aan haar haar.

-'ja!'
'Wat ja?' Vraagt Mandy dwingend.
-'ja Mandy' zegt Jane onwennig
'Dat is prima voor nu. We gaan samen op ontdekkingsreis. Kom dinsdagavond naar mijn huis. Dan hebben we het er verder over.'
-'ja Mandy' zegt Jane die moet wennen aan deze manier van communiceren.

Het gesprek wordt beëindigd en Jane voelt zich raar. 'Doe ik hier goed aan?' Ze valt in slaap van vermoeidheid en de spanning. De volgende dagen blijft Mandy in haar hoofd spoken en gelukkig kwam dinsdag al snel. Nadat Dylan werd opgehaald gaat Jane naar Mandy toe. Ze is op van de zenuwen.

Na een half uur fietsen bereikt ze de woning van Mandy. De witte voordeur heeft een glazen ruit waarin Jane zichzelf kan zien in de weerspiegeling.

Een lichtblauwe spijkerbroek met gympen draagt ze en een simpel wit truitje. Daaroverheen draagt ze een lange jas. Voor haar doen is ze opgemaakt. Haar wimpers zijn voorzien van een dun laagje mascara en verder niets.

Haar haren draagt ze los. De enorme krullenbol staat haar goed.

Ze zucht 1 keer diep en belt aan. Ze hoort de hakken tikken van Mandy terwijl ze buiten staat en ze heeft moeite haar nervositeit te bedwingen.
Mandy doet open en lacht.

'Hé leuk je te zien kom snel binnen meis' ze stapt naar binnen en bekijkt Mandy. Wederom een leren broek maar deze keer een rode. Zwarte hoge pumps en een korset dat ook rood is. De veters houdt het korset bij elkaar, waardoor haar tieten wat omhoog komen.

Wat verloren staat Jane te kijken, onder de indruk van haar schoonheid. Tegelijkertijd vraagt ze zich af of ze niet meer moeite had moeten doen met betrekking tot haar kledingkeuze.

Eenmaal in de hal neemt Mandy haar jas aan en hangt die op de kapstok. Jane blijft stokstijf staan. Mandy loopt naar haar toe. In de grote hal die wit is, hangt een enorme spiegel die afgezet is met beton.

Ze gaat achter haar staan. Beiden kijken nu in de spiegel. Het kledingcontrast is nu nog duidelijker. Jane wil zich het liefst verkleden.
Mandy kust haar liefdevol in haar nek. Haar handen glijden over het lijf van Jane. Ze ruikt heerlijk.

Terwijl ze haar ogen dicht doet om te genieten van Mandy, fluistert Mandy. 'Die kan wel uit!'
Ze helpt Jane om haar truitje uit te doen. 'Broek ook' fluistert ze. Jane laat haar broek vallen en trekt haar schoenen uit.

Ze is naakt. 'Zo hoort het en zo wil ik je hier ontvangen en niet anders.'

Mandy maakt het gebaar om te komen en loopt de woonkamer in. Ze gaat aan een witte hoogglans tafel zitten, er staat een laptop en liggen wat papieren op tafel.

'Ga zitten' zegt ze en ze wijst naar een stoel waar een witte handdoek op ligt. Jane gaat zitten en wacht geduldig op wat komen gaat.

Jane is op van de zenuwen. Mandy is spannend maar ook erg onvoorspelbaar!