Geboeid door Liefde deel 95 EINDE

29-10-2015 23:20

deel95

Na 20 minuten hoort timo dat Eva in haar handen klapt. Het geluid herkent hij en hij reageert hier automatisch op. Nerveus betreedt hij de woonkamer.

Zoals aangeleerd gaat hij bij Eva zitten en ziet een vrouw die hij niet kent. De vrouw draagt zwarte kleding en heeft donker haar.

Geef onze gast drinken schatje. Gelijk wordt hier gehoor aangegeven. Terwijl de vrouw een slok thee neemt stelt Eva de vrouw voor.

schatje..dit is Jolanda ik ken haar doordat we online contact hebben gehad. Eerlijk gezegd heb ik gezocht naar iemand die die ervaren is en om je uit te lenen.

Vandaag sta je in dienst van haar. Ik blijf erbij, maar je gaat alles doen wat deze vrouw van je vraagt. Ze weet wat je grens is en je bent in goede handen bij haar.

timo slikt. De blik van de vrouw benauwd hem. Die blik is zo kil dat hij haar niet eens aan durft te kijken. Eva steelt hem. Ik wil je laten zien dat ik je alles kan laten doen.

Of het robin is, een andere Dominante vrouw, je ondergaat het! jij hebt niks te vertellen en dat ga ik je vandaag nogmaals duidelijk maken. Wat ik met jou of met wie dan ook doe, bepaal ik!

Kort ernaar vertrekken alledrie naar de BDSM ruimte. De strenge dame is een echte sadiste en spaart timo niet.
Terwijl Eva op haar troon gaat zitten.

Verschillende zwepen worden opbouwend gebruikt en timo staat vast aan het kruis en ondergaat het. Eva kijkt ongeïnteresseerd en vijlt haar nagels alsof er niets gebeurd.

Af en toe kijkt ze op als ze timo hoort kreunen van de pijn. Hou vol lieverd en Eva vijlt op haar gemak verder. De dame gaat stug door en het lichaam van timo zit vol verschillende soorten striemen.

Eva is klaar met vijlen en bouwt haar handen, haar hoofd rust op haar handen. Ze kijkt ernaar alsof je een serie zit te kijken.

Ondertussen krijgt timo het almaar moeilijker. Na een langdurige heftige spanking kan hij niet anders dan het stopwoord gebruiken. hij zit er helaas doorheen. Hij is totaal uitgeput, zelfs gewoon staan leek een immense opgave.

Eva maakt hem los en timo blijft zitten op de grond. Ze leidt hem naar het matras en laat hem liggen. Ze wenkt naar de dame en die begrijpt dat je de kamer moet verlaten.

Eva bedekt hem met een deken en blijft bij hem. timo reageert niet meer op gestelde vragen en blijft voor zich uitkijken. Even later komt de dame de kamer weer binnen en heeft een glas water voor hem.

Drink! met moeite drinkt hij het water op. Eva blijft hem strelen. Ik ben trots op je. Trots op het vertrouwen, je dienstbaarheid en je bereidheid om me zo ver te laten gaan.

Ik dank je voor je onderdanigheid. Een traan rolt over haar wang en timo die voelt zich prima. Zijn Meesteres die hem streelt en hij voelt de intense liefde die ze voor hem heeft. Maar hij voelt ook intense liefde voor haar.

Beiden leven ze hoe ze willen leven en beiden willen niet anders.

Terwijl ze hem streelt denkt Eva aan die liefde die ze voelt. Dankzij John rolde ze in deze wereld. Hem verliezen was vreselijk maar ze heeft indirect door hem een nieuwe liefde gevonden.

Kort erna ging de dame weg en de rest van de avond was Eva lief voor timo. Voor ze gingen slapen hadden ze heftige seks. Maar de spankings waren het voorspel.

De seks had niets met BDSM te maken maar voor de liefde die ze voor elkaar hebben. Maar ook tijdens de seks bleef Eva dominant.

Eind van de week verhuist Eva naar timo en robin neemt haar intrek in de woning van Eva.

De maanden erna blijft Eva contact hebben met robin. robin dient alleen en Eva doet aan soft sm met haar. timo leert robin beter kennen en samen zorgen ze ervoor dat alles klaar is voor de komst van de baby.

Eva heeft haar trauma inmiddels een plekje gegeven en het samenwonen met timo gaat prima. timo heeft geaccepteerd dat Eva met robin toch een D/s relatie onderhoud en hij heeft daar vrede mee.

Eva werkt bij haar vader maar wil in de toekomst een BDSM studio gaan beginnen en feesten organiseren. Zelfs vakanties voor gelijkgestemde ziet ze voor zich. Daar waar je ongestoord zowel binnen en buiten BDSM kan beoefenen.

Een trouwdatum is ook bekend. Precies over een jaar stappen ze in het huwelijksbootje. Omdat Eva robin onderhoud heeft ze niet genoeg financiële middelen maar de bruiloft krijgt ze van haar ouders.

5 maanden later bevalt robin van een prachtige, schattige, gezonde dochter genaamd Sofie.

Sofie lijkt nu al op timo. Dezelfde blauwe ogen en ze is langer dan gemiddeld.

Alle drie zorgen zo goed mogelijk voor Sofie. timo vervult zijn vaderrol en Eva is een surrogaat moeder die maar al te graag oppast en zorgt dat het kleine meisje niets te kort komt. Ondanks dat Eva gek is op Sofie is ze vastbesloten geen kinderen te krijgen.

timo en robin doen er alles aan om het kindje zo goed mogelijk op te voeden. Belangrijke beslissingen nemen ze samen.

Voor nu zijn ze alledrie gelukkig in deze driehoeksverhouding maar of het stand houdt blijft nog maar zeer de vraag. timo en Eva zijn zeker van hun liefde voor elkaar.

---------------

Beste lezer,
voor nu houdt het blog op. Met plezier heb ik geschreven maar aan alles komt een eind. Het schrijven van dit blog was een ware uitdaging, maar ik vind dat ik erin geslaagd ben. Natuurlijk is het heel anders dan mijn eigen ervaringen maar ik heb toch het risico genomen om met een ander verhaal te komen. Ja, het was een risico. Want na de Openhartig reeks voelde ik wel druk om minstens zo goed een verhaal te vertellen.

Al met al ben ik meer dan tevreden.

In dit boek zitten duidelijke boodschappen. Accepteer elkaar en juist als BDSM beoefenaar. We worden niet geaccepteerd dus probeer zelf zo tolerant mogelijk te zijn.

Denk na als je met BDSM bezig bent. Fouten maken hoort erbij maar gebruik je gezonde verstand. Zorg dat BDSM geen hele grote gevolgen heeft op fysiek maar ook op mentaal vlak.

Eer je sub, onderdanigheid is een kadootje een beloning, verdien onderdanigheid.

Eer je Dom. Dominantie vergt veelzijdigheid, creativiteit en verantwoordelijkheden. Als sub dien je dit te respecteren.

Verder hoop ik dat mensen massaal luisteren naar ww.BDSMRADIO.eu alleen door de site te bezoeken kunnen we de radiozender steunen. Tom Verhoeven van BDSM radio heeft vanaf het begin me gesteund.

Net als mijn openhartig reeks draag ik dit blog ook op aan een sub. timo bestaat en ik waardeer hem en is bijzonder persoon.

Verder wil ik iedereen bedanken die gedeeld heeft en zo een steentje heeft bijgedragen aan de verspreiding van het blog.

Ik stop niet helemaal met schrijven. Mijn blog Danique zoekt geluk blijf ik nog schrijven. Hier gaat het niet over BDSM maar mijn daglijkse worstelingen om het leven te waarderen.

Lieve lezers.
Dan nu de laatste zin van mijn blog. BDSM is heerlijk, maar gebruik je verstand en respecteer elkaar.

xoxo
Danique