Geboeid door Liefde deel 94

29-10-2015 23:19

deel94

Twee dagen later laat Eva timo de keuken schoonmaken in een roze schortje. Zelfs roze handschoenen draagt hij en lippenstift en oogschaduw. Om de vernedering af te maken droeg hij zoals altijd zijn kuisheidsgordel.

Vandaag is timo de poetsslet van Eva.

Eva zit op de bank en ziet er weer prachtig uit. Een korte strakke doorschijnende rode latex jurk. Door de jurk zijn haar tieten en tepels zichtbaar.

Ze bekijkt timo kritisch terwijl hij de keuken schoonmaakt. Terwijl ze naar hem kijkt kamt ze haar haren met haar handen. Als ze dit doet dan gaat er iets komen.

je hebt tijd genoeg gehad, ik kom controleren! Eva staat op en timo knielt gelijk zoals aangeleerd. Bemand met haar zweepje loopt ze met kaarsrechte rug naar timo toe.

Haar prachtige lange laarzen tikken hard op de houten vloer terwijl ze naar hem toe loopt. Eenmaal bij de keuken bekijkt Eva de schoonmaakkunsten van haar poetsslet aandachtig.

Ze maakt haar ogen klein om scherp te stellen. Alle kastjes worden aandachtig gekeurd. Het rijzweepje houdt ze op haar rug. Als een sergeant loopt Eva door de keuken. timo zit geknield en is nerveus.

Goed gedaan zegt Eva en timo slaakt een zucht van opluchting. Ze loopt naar hem toe en streelt hem met haar zweepje. Eva zakt door haar knieën en zegt in zijn oor.... doe je handen omhoog.

Verbaast doet hij zijn handen omhoog.
Eva loopt heen en weer.
Hoe moet jij de keuken schoonmaken? Hoe wil ik het hebben? Geef antwoord liefje?

Eva leunt tegen de keukenkastje en bekijkt haar zweepje terwijl ze op antwoord wacht.

De hele keuken moet brandschoon zijn Meesteres?

Juist dus ook het aanrecht! Waarom liggen er nog kruimels op het aanrecht? liefje.... ik wil het niet eens weten. je weet dondersgoed hoe ik het wil.

Langzaam loopt ze naar hem toe. hij zit nog met zijn armen omhoog en weet dat Eva hem zal aanpakken.

Met het zweepje streelt ze zijn lijf en gaat ermee onder zijn roze schort, tussen zijn benen. timo ademt zwaar en is nerveus. Langzaam beweegt ze het zweepje over zijn bovenlijf en slaat ermee op zijn tepels.

timo beweegt uit schrik. Zit stil schatje dan is het zo voorbij...fluistert Eva in zijn oor. Genadeloos slaat ze verder en wisselt zijn beide tepels af.

De armen van timo beginnen te trillen van het hooghouden. Doe je handen maar naar beneden lieverd. Ik zie dat je moeite hebt ze hoog te houden. Eva kust hem op zijn voorhoofd. En streelt hem, schatje je zou dit moeten weten. Mijn hele keuken moet brandschoon zijn en dat is jou taak.

Ze streelt zijn tepels. Doe dit nooit meer schatje. Eva loopt naar een kast en haalt hier crackers uit. Ze gaat voor hem staan en gooit de crackers op de grond.

Met haar prachtige laars gaat ze erin staan. Het geluid van de gebroken crackers leek harder dan het in werkelijkheid is. Kom hier!

Gelijk zit timo aan haar voeten. Eer me! timo kust en likt gelijk aan de laarzen van Eva. Ze bekijkt hem en geniet hier intens van. Ook de onderkant van haar laars wordt uitvoerig geëerd doordat timo die likt en kust.

Zorg dat de vloer en het aanrecht schoon is. Het aanrecht met een doekje en de vloer... dat lik je op, alles!

Eva gaat aan de keukentafel zitten en kijkt hoe timo de vloer schoonlikt met het zweepje tikt ze op haar bovenbeen.

Ik heb vandaag nog een leuke verrassing voor je zegt Eva terwijl ze naar de likkende timo kijkt.

Na een uur gaat de bel. timo heeft geen idee wat er gaat gebeuren. Hij hoopt dat robin komt en dat Eva niet met een andere verrassing komt.

Geduldig wacht hij in de BDSM ruimte waar hij zit te wachten op wat komen gaat. Alleen zijn en collar en masker draagt hij.

Hij hoort dat de deur opengaat maar er wordt te zacht gesproken. Het is een vrouw. hij probeert te luisteren of hij een stem herkent maar hij kan niet opmaken wie die andere persoon is.

------------------------------------------------------------
Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.