Geboeid door Liefde deel 93

29-10-2015 23:18

deel93

robin pakt de pen aan. Ik doe dit voor mijn kindje en ze tekent.  Een zucht van opluchting ging door de kamer.

Eind van de week is mijn woning leeg zegt  Eva opgelucht.  Ik en timo zullen je helpen verhuizen en je kunt een babykamer met hem kopen. hij heeft geld dus dat is geen probleem.

lieverd.. je hebt het beste gedaan. Voor iedereen! robin is erg emotioneel en Eva troost haar.

Kort hierna zegt robin dat ze wat wil vragen.

Ga eerst je tranen wegvegen lieverd en dan kom je weer hier aan tafel zitten. robin veegt in de keuken haar tranen af. Ook zij is gewend om te gehoorzamen en doet automatisch wat Eva vraagt.

Mevrouw, ik mis U, zegt robin terwijl ze met een stuk keukenrol haar tranen veegt. Eva loopt naar haar toe en duwt haar lichaam iets tegen robin aan.

Ze fluistert in haar oor... Ik heb je ook gemist schoonheid.

Mevrouw ik wil U iets vragen onder vier ogen. Eva streelt haar borsten en door het bloesje van robin draait ze met haar vingers rondjes rondom de tepels van robin.

Onder vier ogen? hmm
Luister schoonheid.  Mijn liefde daar mag alles horen. Dus als je het niet kan zeggen waar hij bij is dan hoef ik het niet te horen. 
Eva blijft haar strelen en duwt zachtjes met haar lichaam steeds tegen robin aan. Haar handen steunen op het aanrecht en Eva blijft kleine neukbewegingen maken tegen het lijf van robin.

Ze kijkt robin streng aan. De felrode volle lippen van Eva zien eruit als aardbeien. Net zo verleidelijk. robin krijgt het warm.  haar wangen kleuren rood en zelfs haar oorlellen. Haar tepels zijn keihard doordat Eva ze blijft aanraken

Wat wil je zeggen lieverd zegt Eva in haar oor. Mevrouw ik zou heel graag weer een keer met U samen willen zijn... fluistert robin die bijna gehypnotiseerd lijkt door Eva's zwarte blik en haar prachtige gezicht.

Maar dat kan je gewoon zeggen waar mijn liefde bij zit. Eva streelt haar kruis.. Heb je me gemist schoonheid, Eva kust haar in haar nek en robin smelt weg.

Plots pakt ze robin bij haar haren en tongt haar. robin geniet hier zo van dat ze kreunt.  En timo.. die zit erbij en kijkt ernaar. Deze wending had hij niet aan zien komen.

hij gunt zijn Meesteres alles maar hij hoopt dat ze geen BDSM gaat beoefenen met robin. Het feit dat ze zwanger is baart hem toch wat zorgen.

Kniel! Eva wijst naar de grond en robin zit net als timo op de grond.  je hebt prachtige tieten gekregen schoonheid. 

timo maak haar bloes los!

1 voor 1 maakt hij de knoopjes open van robin's bloesje.  Hou ze vast! timo zit achter robin en houdt haar stevige tieten vast.

Eva slaat op haar tieten. Heb je dit gemist robin?  Weer slaat Eva robin op haar tieten. robin doet haar ogen dicht en geniet ervan. ze knikt.

robin is altijd gek op Eva geweest. Ze heeft heel veel gevoelens voor haar die dieper gaan dan BDSM. Nu Eva timo haar liefde noemt merkt ze dat ze dat erg lastig vind.

Maar dat Eva haar nu aandacht geeft vind ze heerlijk. Nu ze zwanger is lijkt de behoefte aan Eva alleen maar toe te nemen. Alles voelt veel gevoeliger. robin geniet van Eva. En Eva heeft ook altijd van robin genoten.

Weer zoent Eva robin en staat op. Eva loopt naar de slaapkamer. robin kleed je uit en timo... Hier!

Eva wijst naast zich en timo zit gelijk naast Eva.

Eva kleed zich uit en gaat op de rand van het bed zitten. Ze roept robin die kort erna voor haar zit. Ze draait aan haar tepels. je wil me he, robin knikt en timo ligt in zijn kooi en kijkt ernaar.

Eva pakt een voorbinddildo uit haar nachtkastje en doet die om. Ze gaat liggen. Kom schoonheid,  laat zien dat je me wil. robin stapt op de voorbinddildo en gaat op en neer. Met haar ogen dicht rijdt ze op de pik. ze geniet hier echt van.

Terwijl Eva met haar tepels speelt geniet ze ook van robin. Ze geeft haar waarnaar ze verlangt. Mevrouw Eva.

timo is ergens opgewonden maar vind het ook spannend. zijn Meesteres zal toch niet zo ver gaan met robin als voordat ze zwanger was.

robin komt heftig klaar en Eva laat haar naast haar liggen.  Ik ben trots op je robin, je hebt de juiste keuze gemaakt en ik geloof echt dat het niet makkelijk voor je is.

Mevrouw,  U hoeft niet uit Uw woning. Wilt U bij me blijven tot ik bevallen ben. Ik voel me goed in Uw bijzijn. Ik wilde stoppen met BDSM maar ik heb nu veel meer behoefte.

Schoonheid, ik ga bij timo wonen. Volgend jaar wil ik trouwen. robin schrikt zichtbaar. Dus houdt het dan op tussen ons Mevrouw?

Dat zien we wel robin. Hier moet het klaar zijn voor de baby en daar past BDSM niet bij.

Maar de baby komt voorlopig nog niet Mevrouw.

Ik weet het nog niet robin ik wil hier over nadenken. jij komt in ieder geval zo snel mogelijk hier wonen.  En ik wil dat jullie samen spullen gaan kopen voor de baby. Dan kan je zelf zien waarom ik van hem hou.

Kort erna gaat robin naar huis.

Eva haalt timo uit de kooi. Meesteres mag ik spreken.

Eva knikt,  Meesteres is het wel goed om BDSM te beoefenen als je zwanger bent? Eva haalt haar schouders op.

lieverd, ik ga het risico niet nemen. Ze mag me dienen maar ik durf het niet aan om spankings of bondage te doen. Dat risico durf ik niet te nemen.

Meesteres ik mag niks willen, maar ik zou willen dat U het niet doet. Het lijkt me niet verstandig.... Meesteres?

Eva gaat staan terwijl timo geknield voor haar zit. Ze gaat voor het raam staan en loopt weer naar timo toe. Met haar armen over elkaar geslagen kijkt ze hem aan.

Steunend op 1 been tikt ze met haar hak op de grond en timo voelt de spanning die Eva als geen ander kan creëren.

Ze streelt zijn hoofd en pakt hem bij zijn kin. Wat ik met robin doe bepaal ik. Ook al is ze de moeder van je kind, ik maak zelf uit wat ik met haar doe en op welke manier. Nooit meer geef je je mening hierover. Eva staat weer rechtop.

Is dat duidelijk? timo knikt.
We gaan trouwen maar ik bepaal alles. Volgende keer laat ik je toekijken terwijl ik met robin bezig ben, want wat jij wil is totaal niet relevant.

Als we getrouwd zijn bepaal ik wat er gebeurd en met wie en jij hebt niks anders te doen dan dit te accepteren. De enige zekerheid die je hebt is dat ik je laat toekijken en dat je alles ondergaat wat ik van je verlang. Meer niet!

timo slikt en houdt wijselijk zijn mond. hij geniet van Eva's dominantie en ergens wind dit hem enorm op. Het feit dat hij niets te vertellen heeft ook al gaat het om belangrijke beslissingen is iets waar hij altijd al van gedroomd heeft. Eva is in die zin zijn droomvrouw.

Ik zal je laten zien dat je niks te vertellen hebt. Ik neem je ergens mee naar toe waar het nog duidelijker zal worden wat ik allemaal met je kan doen en je zult het allemaal ondergaan.

De rest van de dag hielden ze het rustig. timo zat aan haar voeten terwijl Eva op haar laptop bezig was. hij heeft geen idee wat Eva aan het doen is. Maar Eva is verdacht stil en grijnst terwijl ze op internet surft.

timo voelt dat ze iets van plan is. Maar heeft geen idee wat.

----------------------------------------
Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.