Geboeid door Liefde deel 92

29-10-2015 23:18

deel92

De volgende dag staat robin voor de deur. Eva zit aan de eettafel en timo zit naast haar op de grond.  In opdracht van Eva maakt hij de deur open.

Eva zit als een schooljuffrouw aan de tafel. Gehuld in zwart leer en zwarte laarjes zit ze aan de tafel. Haar benen zijn over elkaar geslagen en wiebelen nerveus op en neer.

robin staat in de hal en Eva ziet haar staan.  robin weet niet hoe ze zich moet gedragen. 
Kom lieverd zegt Eva die naar een eetkamerstoel wijst. Kom zitten!

Aarzelend gaat robin zitten. Wat wil je drinken zegt Eva vriendelijk.  Uh koffie Mevrouw zegt robin aarzelend.

Eva klapt in haar handen en laat timo koffie brengen. Daarna gaat hij netjes op zijn knieën naast haar zitten. Hij is volledig gehuld in latex.

Terwijl robin roert in haar koffie steekt Eva van wal.
robin we hebben eea afgesproken. Ik heb het allemaal op papier gezet. Contract! timo pakt het van het aanrecht en legt het voor Eva neer.

Hier leggen we vast dat ik financieel voor je zorg. Dat je mag wonen in mijn huis en daar alleen gas en licht voor betaald. Daarnaast geef je mijn aanstaande hier alle recht om zijn vaderrol in te vullen. Dit betekent dat het kindje zijn achternaam draagt. Elke maand ontvang je 1500 euro van mij. Tot het kind 18 is.

Lees het maar... Eva schuift het naar haar toe. robin leest aandachtig het contract door en Eva tikt wat ongeduldig met haar pen op de tafel. Ze bekijkt robin en kan in haar bloesje kijken. Ze ziet dat robin haar stevige tieten nog steviger zijn geworden.

Mevrouw mag ik wat vragen?
Lieverd ik ben geen Mevrouw meer. je mag Eva zeggen. Prima Mevrouw.

Dat mijn kindje zijn achternaam draagt hebben we niet afgesproken. Ik wil dat niet! Eva knijpt in haar haren.

Luister...hij heet timo. Duidelijk en hij is mijn liefde en die laat ik niet benadelen. Niet door jou of wie dan ook. De stem van Eva wordt luider.

Het is heel simpel schoonheid. Dit is de deal. Financiële vrijheid in ruil voor vaderschap.  Dit aanbod is eenmalig!  En als je over hem praat wil ik dat je dat uiterst respectvol doet.

Eva leunt naar robin toe. Ik geef geen bedenktijd het is nu of nooit. Eva wijst met de pen naar robin. Ze pakt de pen niet aan en blijft het contract bestuderen.

Nee! Ik doe het niet. Ik wil alleen mijn kind opvoeden, hij heeft er niets over te zeggen. Ik ken hem niet Mevrouw, U moet dat begrijpen.

Eva slaat met haar hand op tafel. Zowel timo en robin schrikken ervan. Dan maar niet! Eva pakt het contract van tafel en staat op.

Als jij egoïstisch wil zijn en het kind zijn vader ontneemt moet je dat zelf weten. je zal daar zelf je verantwoordelijkheid in moeten nemen. Wat ga je zeggen als het kindje zijn of haar vader wil zien?

Het kindje is ook van timo.  Als je timo afkeurt keur je een gedeelte van het kindje af.  Dat is een keuze die je nu zelf maakt maar waar het kind de dupe van zal zijn.

Mevrouw U heeft makkelijk praten. Kunt U niet inzien dat dit moeilijk is. 
Eva staat stil en plaats haar handen in haar zij.

robin. Ik heb het ook moeilijk en voel me verantwoordelijk daarom wil ik voor jullie zorgen maar dan moet je ook verantwoordelijkheid nemen voor de keuze om het kindje te houden.  Een kind heeft eenmaal 2 ouders nodig.

Eva voelt haar tranen opkomen. Het spijt me dat ik jullie in deze situatie bracht. Ik kan het niet terugdraaien maar ik kan wel het beste van de situatie maken.

Doe jezelf het kindje en timo dit niet aan.

Eva gaat weer zitten aan de tafel. robin.. ik vraag het je nog 1 keer. Teken het contract..... Als je het nu niet doet verscheur ik het en bied het je nooit meer aan. Inmiddels kijkt timo ook vol spanning.

Eva richt weer de pen naar robin.

----------------------------------------
Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.