Geboeid door Liefde deel 91

29-10-2015 23:17

deel91

De volgende dag vliegen ze naar huis.  In het vliegtuig zitten ze dicht naar elkaar toe. Ze zijn verliefder dan ooit. Na een lange vlucht worden ze opgehaald door de ouders van Eva.

Eenmaal in de auto verteld ze gelijk dat ze gaat trouwen en haar ouders zijn dolgelukkig.  Sinds de dood van John is Eva's vader minder bekrompen in zijn denken en ziet timo als een prima schoonzoon.  hij heeft hem zelfs niet gevraagd wat voor werk hij doet.

Eva's vader ziet dat zijn dochter zielsgelukkig is. De ouders van Eva zitten voorin en Eva en timo zitten op de achterbank.

Wanneer is de grote dag vraagt Eva's moeder terwijl ze naar achteren kijkt. Dat weten we nog niet. We moeten eerst 1 en ander op een rijtje zetten. Zegt Eva snel.

Waar gaan jullie wonen vraagt Eva's moeder.  Uh... bij timo zegt Eva snel. Ik wil mijn woning verhuren. Ik heb er nare herinneringen aan.  Bij timo kan ik opnieuw beginnen. Het gebeuren achter me laten. De ogen van timo staan wijd open. 

Lijkt me een goed plan Eva, zegt haar vader vriendelijk. Relax stuurt hij zijn megadure bolide. En je werk? je kan niet altijd maar van een uitkering leven.

Klopt pa ik wil graag werken maar de baantjes liggen niet voor het oprapen.

Als je wil kan je ook bij mij werken Eva. Er is plek voor een manager.

Eva kijkt naar timo en ze lacht. Ze knipoogt naar hem. Ze wilde geen hulp van haar ouders maar nu heeft ze geen andere keuze. Ze weet dat ze nu genoeg geld zal verdienen om robin, de baby, Anja en Jonathan te kunnen onderhouden.

Graag pap, ik kom graag bij je werken. Mooi zegt Eva's vader. Je kan snel beginnen en die uitkering opzeggen. Want dat niks doen moet maar eens afgelopen zijn.

Fijn pap. Eva gaat naar voren en kust haar vader die nog steeds autorijdt.

Geen dank lieverd. Dit heb je verdient en ik help je graag. Pap nog een laatste vraag. Ik heb 5000 euro nodig om eea op te knappen bij timo thuis.

timo kijkt wederom verbaast en weet niet waar ze het over heeft.

Ik betaal het terug! Prima lieverd, je vraagt nooit om geld dus je zal het wel nodig hebben. Dank jullie allebei.  Weer kust Eva haar beiden ouders.

Eenmaal thuis aangekomen doen ze het rustig aan.

timo.. het geld is voor je kindje. Koop hiermee benodigdheden voor de baby. Bewaar er iets van voor onvoorziene kosten.

Deze week moeten mijn spullen uit de woning zijn en gaan we ervoor zorgen dat robin hier intrekt.  Alleen zo kunnen we grip houden op de situatie.  robin kan rare sprongen maken. Samen proberen we haar een stapje voor te zijn.

Eva stuurt een app naar robin.

Morgenochtend wil ik je spreken!
- tot morgen Mevrouw.

----------------------------------------
Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.