Geboeid door Liefde deel 9

03-09-2015 21:16

9.

eva zat in haar auto en werd overmant door verschillende gevoelens. Wat heb ik gedaan? Waarom lik ik een pik die in een vreemde vrouw is geweest. ze pakt snel haar flesje water uit haar tas en neemt een slok.

ze gorgelt alsof ze mondwater gebruikt, opent haar portier en spuugt het water naar buiten. Bah...
snel neemt ze een kauwgumpje en kijkt in de achteruitkijkspiegel.

Waar ben je mee bezig? ze zuchte diep en deed haar ogen dicht. Ik weet het niet meer. Ik de Manager, dochter van een oprichter van een miljoenenbedrijf. Een bankrekening waar iedereen jaloers op zou zijn.

Een vrouw als ik kan dit niet doen. Misschien moet ik Lisa bellen.
eva belt haar direct via de carkit.

Hoi Lisa
Ik heb even je advies nodig, die man waar ik je laatst over vertelde.
-ja, die je af zou bellen.. van de pechhulp.
Ja, die ja.. ik ben toch op date gegaan.

......... hallo?

-Dat meen je niet! Eva je kan toch niet met zo'n soort man gaan. Hij werkt als pechhulp! Hij is een soort bediende voor je auto waarop Lisa keihard in de lach schiet.
-Waarom ben je toch op date gegaan..had hij je gedwongen?

Ja....uh nee!
-Eva, je vader verwacht dat je een man vind die gestudeerd en een goede baan heeft. sterker nog... dat is wat je zelf ook wil. Wat heeft die man gedaan dat je je zo verlaagd om je te vertonen met hem.

-Niemand zal hem accepteren Eva, uiteindelijk, jij ook niet.

Lisa, je hebt gelijk.
Ik weet niet wat me bezielde. Bedankt dat je geluisterd hebt. Ik spreek je van de week nog. Groetjes

Terwijl ze ophangt zuchtte ze diep en masseerde met haar ogen dicht haar hoofd. Ik moet hiermee stoppen. Ik ben mezelf niet meer. De altijd gewiekste Eva is er niet meer.

Mijn werk, geld en zogenaamde leuke leven interesseert me geen bal. Ik wil hem. John! En dat hij niet een rijke zakenman is interesseert me helemaal niet.

Plots krijgt eva een briljant idee.
Ik hou hem verborgen voor mijn familie en vrienden.

Opgelost! Een win win situatie. Ik ga verder met John en hou dat gescheiden van mijn dagelijks leven. Waarschijnlijk ben ik over een week toch op hem uitgekeken. Dat is altijd zo geweest dus zal nu niet anders zijn.

eva besluit naar huis te rijden. Als ze thuis aankomt realiseert ze zich dat ze niet kan herinneren hoe ze naar huis is gereden.

Eenmaal thuis aangekomen ploft ze op de bank en voelt zich vermoeid. ze valt in slaap op de bank.

----------------------------------------
Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.