Geboeid door Liefde deel 90

27-10-2015 07:50

Deel 90

Tepelklemmen weer op! zegt Eva die verliefd naar timo kijkt. Met moeite krijgt hij zijn linker tepelklem weer op zijn tepel.
Na 15 minuten komt het eten.

De zalmschotel wordt netjes voor Eva neergezet en de sla voor timo.  Eva begint aan haar maaltijd maar timo doet het niet. Hij blijft netjes zitten.

Gezellig he, timo knikt.  je mag vrij spreken lieverd. timo weet niet hoe hij moet omgaan met het wisselende gedrag van Eva.

schatje, ik beloof je dat het allemaal goed komt. Ik weet nog niet hoe maar ik ga het oplossen. Het plan om je kind te zien moet luklen.

Wat een heerlijke maaltijd zeg! Die zalm is zo lekker.

Heb je honger schatje? Ik had echt honger. De laatste keer dat we gegeten hadden was tijdens de lunch.

Ik wil U graag bedanken voor alle moeite. 
timo hoeft geen Meesteres te zeggen in het openbaar, maar hij wil ook geen Eva zeggen.

Geen dank schatje.  De maaltijd van Eva is op. Ze wenkt naar de ober. We zijn klaar hoor. De ober kijkt verbaast naar de salade. Heeft het gesmaakt.. vraagt hij met opgetrokken wenkbrauwen.

Hij is misselijk, neem het maar mee. De desserkaart graag. Eva veegt haar mond met een servet terwijl de ober alles meeneemt.

Kort erna krijgt ze de desserkaart.  lieverd, kijk jij is. Ik kan niet kiezen het ziet er zo lekker uit. Met een knorrende maag pakt hij de kaart aan en kijkt naar alle desserts die er heel lekker uitzien. Normaal houdt hij niet zo van toetjes.

Maar nu hij honger heeft ziet alles er lekker uit. Hij kiest een dessert uit en Eva besteld het. Kort erna wordt het aangeboden door de ober.

Eva neemt een hap van haar chocoladeijs wat is opgemaakt op een mooi bord. Lekker zeg! jammer dat je nu straf hebt anders had je ook kunnen eten.

Nu moet je wachten tot morgenochtend. Eva eet de helft op en is vol. Ze roept de ober waarna ze naar de rekening vraagt.

Eva loopt voorop als ze het restaurant verlaten. timo barst van de honger. Nu al, hoe moet hij de avond hongerig doorkomen. hij weet dat Eva altijd doet wat ze zegt en hij maakt zich zorgen over het hongergevoel

Deze straf had hij niet zien aankomen. hij had liever een andere straf gehad. Het honger gevoel ervaart hij als erg vervelend.

Eenmaal thuis aangekomen bespreken ze de vakantie.  Morgenmiddag gaan ze weer naar huis. Beiden waren het erover eens dat het nieuws van robin niet heeft bijgedragen aan het vakantiegevoel.

Beiden waren ze het ook over eens dat ze enorm van elkaar genoten hadden. Ondanks dat timo barst van de honger zou hij Eva wat willen vragen.

Voordat je iets wil vragen wil ik dat je het fruit opmaakt en serveert. Ik heb namelijk nog steeds trek!

timo vertrekt naar de keuken en snijdt het laatste fruit in stukjes. Even schoot het door zijn hoofd om toch stiekem een stukje fruit te pakken.

Maar hij doet het niet. hij is extreem loyaal naar Eva toe. En als Eva iets verbied doet hij het niet ondanks dat daar wel gelegenheid voor is.

Geknield bied hij het fruit aan.  Eva neemt een stukje fruit en timo stelt zijn vraag.

Meesteres wilt U met me trouwen?

Dit had ze niet aan zien komen. Maar je wil toch eerst samenwonen? Elkaar beter leren kennen?

Meesteres ik voel dat we er altijd voor elkaar zijn. Elkaar voorzien in onze behoeften. We samen genieten van onze leefstijl. Ik nu leef zoals ik al mijn hele leven wilde leven. Dat we elkaar door dik en dun zullen opvangen en steunen. Dat we risico's nemen om de ander te helpen.

Er klinkt geborrel. timo's maag knort. Eva pakt een stuk fruit en doet het in zijn mond.

timo, ik heb inderdaad alles voor je over. Ik weet dat je geniet als we samenzijn. Voor je overgave en dienstbaarheid heb ik enorm veel respect.  Bij jou kan ik mezelf zijn en ik vertrouw je voor 100%. 
Daarbij hou ik enorm van je. Een leven zonder jou kan ik me niet eens voorstellen.

Weer pakt Eva een stuk fruit en stopt het in zijn mond. Hongerig kauwt hij op het stukje fruit.

Eva streelt zijn gezicht.  Natuurlijk wil ik met je trouwen. Ik en jij, want ik kom altijd eerst, zijn de ideale combinatie. 

De ringen koop ik zegt Eva dominant. 
Eva zet het bord fruit op de grond. Eet het maar op. Dit moet gevierd worden.

Meesteres ik heb iets voor U om het te vieren. Daarvoor wil ik U uitnodigen om mee naar boven te gaan. Eva glimlacht eet je fruit op en dan kom ik zo.

Eva is dolgelukkig.  timo is inmiddels boven en ze heeft geen idee wat ze van hem krijgt. Na 15 minuten gaat ze naar boven.

Ze doet de deur van de slaapkamer open en daar zit timo. Geknield met zijn armen gestrekt en een riem in zijn handen. Meesteres dit is voor U. Ik weet dat U het weer kan en er behoefte aanheeft.

Eva glimlacht.  schatje... Dank je wel, ze pakt de riem uit zijn handen en ruikt eraan. De geur van het leer maar ook zijn maar ook de manier waarop hij dit gedaan heeft maken haar gelukkig.

timo leunt over de rand van het bed en Eva doet waar ze rustig van wordt, waar ze van houdt en heeft gemist. Eva heeft hem als Dank vele striemen.

En timo,  die geniet er ook van! De laatste avond was de mooiste en meest intense avond die ze samen hebben meegemaakt. 
----------------------------------------
Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.