Geboeid door Liefde deel 89

27-10-2015 07:41

deel89

De volgende dag werd timo heel vroeg wakker en maakte een uitgebreid ontbijt voor Eva.

De rest van de ochtend en middag bleven ze druk met het zoeken naar een financiële oplossing voor hun plan. Elk idee leek wederom op niks uit te draaien. timo verloor zijn hoop op een goede afloop.

Eva niet, die is vastbesloten om haar plan te laten slagen.  Maar vooralsnog heeft ze niks concreets.

Ik ga er alles aan doen dat je het kindje zo vaak kan zien als je wilt.  Eva ziet de spanning op timo's gezicht.  

Eva neemt timo mee naar boven en laat hem geknield naast het bed zitten Eva  maakt de kledingkast open en pakt kleding voor timo en legt die op het bed.
Ook een kleine butplug en tepelklemmen gooide ze op het bed.

Kleed je aan! We gaan wat eten en daarna krijg je nog straf.
Eva zit op de rand van het bed en kijkt hoe hij zich aankleed.  Als hij aangekleed is gaat ze achter hem staan terwijl hij in de spiegel kijkt.

Ze streelt hem over zijn zongebruinde armen. Genietend van Eva's strelingen doet timo zijn ogen dicht.

Eva kust hem in zijn nek en raakt sensueel zijn gulp aan. Langzaam zakt ze verder naar zijn ballen en streelt ze.

Eva pakt zijn ballen voorzichtig vast. Kleed je weer uit. Even blijft het stil en timo denkt dat zijn Meesteres gebruik van hem wil maken.

Dacht je dat ik die spullen daar voor niks had neergelegd. Eva knijpt verder in zijn ballen. Dacht je dat? zegt Eva terwijl ze zijn hals likt en zijn ballen stevig vast houdt.

Eva doet een stap naar achteren.  Kniel! Gelijk geeft hij hier gehoor aan. Eva komt dichterbij en drukt zijn hoofd tegen haar benen aan.

Haar beiden handen glijden om zijn hals en Eva drukt zijn keel dicht. Terwijl ze dit doet sluit ze haar ogen en telt tot 10.

Ze zakt naar zijn oor en fluistert... als ik iets voor je klaar leg, dan trek je het aan. Alles!  Ze gaat weer staan en laat hem zich weer uitkleden.

Kort erna is hij weer aangekleed en draagt tepelklemmen en een kleine butplug onder zijn kleding.

Kom schatje we gaan heerlijk uit eten. Eva steekt haar hand uit en timo loopt achter haar aan.  Lopend bereiken ze het restaurant waar ze eerder aten.

Nadat timo de stoel van Eva terugschoof ging hij wat moeilijk zitten. Eva doet net of er niks aan de hand is en pakt gelijk de menukaart.

Terwijl ze in de menukaart kijkt zegt ze zachtjes.. doe een paar koopjes open. Ze wijst met de kaart naar zijn shirt. Waag het om om je heen te kijken zegt ze terwijl ze nog steeds in de kaart kijkt.

Van zijn spierwitte overhemd maakt hij een paar koopjes open.  Laat zien zegt Eva die over de menukaart heenkijkt.

Onwennig laat hij 1 voor 1 zijn tepelklemmen zien. Links mag er af. Onopvallend haal timo 1 klem van zijn tepels.  De ketting hoort Eva rinkelen.

Wat mag het zijn? Een vriendelijke jonge Nederlandse ober vraagt naar de bestelling.

Eva besteld een zalmschotel en salade. Maar daar mag niks doorheen zitten. Droge salade.

En voor u meneer?  Vraagt de ober met een kleine blocnote in zijn hand.  De sla is voor hem zegt Eva. Verder wil ik wijn en een kan water.

Eva lacht vriendelijk naar de ober. De vriendelijke ober kijkt onwennig naar timo. Waarschijnlijk wil hij vragen wat hij wil drinken.

Dat was de bestelling zegt Eva.  De ober loopt weg. Kort erna komt hij terug met het drinken. Eva neemt een slok van haar wijn en ziet dat timo een slok water wil nemen.

Eva zet haar glas neer en kijkt hem aan. Waag het!  Zet je glas terug.  Verward en vol spanning zet hij het glas terug.

Wat is ze nu weer van plan.

----------------------------------------
Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.