Geboeid door Liefde deel 88

25-10-2015 20:16

deel88

Samen zitten ze weer op het terras. Het contract was zo opgesteld. Eva denkt een waterdicht plan te hebben.

Maar tijdens het brainstormen over het geld merkte ze dat het nog lastig zal worden. Eva kan niet meer werken in haar branche, het is een kleine wereld en binnen die kleine wereld is ze bekend geworden als de latexdragende Meesteres.

Verschillende ideeën worden geopperd maar alles brengt te weinig op. Eva wil graag een eigen onderneming starten maar statistisch gezien zal dat de eerste jaren niet genoeg opbrengen.

Na een hele avond ideeën uitwerken, liep het allemaal uit op niets. Langzaam begint timo zich zorgen te maken. Als U dat geld niet heeft gaat het hele plan niet door Meesteres.

Eva bijt op haar lip. Ik weet het schatje. Maar ik ga daar niet vanuit.  Ze kan sowieso in mijn huis wonen en de babykamer koop jij. Zo laat je aan robin zien dat je echt wil. Ik heb een beetje geld gespaard dus kan het je ook geven.

Nee, Meesteres ik kan die kamer wel kopen. Dan ga ik samen met robin Meesteres.  Zo kan ik haar ook beter leren kennen.

Kan ze gelijk zien waarom ik zo gek op je ben..zegt Eva terwijl ze zijn been streelt.
Eva klapt haar laptop dicht en legt beiden handen op haar hoofd. Vandaag gaan we het niet oplossen. Maar ik beloof je dat die oplossing er wel komt.

We gaan lekker naar bed. We gaan nog niet slapen. je was boos en bent daarom wat brutaal en ongehoorzaam geweest.  Ik heb daar begrip voor maar je krijgt wel straf.

Wat er ook gebeurt,  je toont respect en nederigheid.  Is dat duidelijk? timo knikt hij vind dat hij het verdient heeft. Naast de persoonlijkheid van Eva geniet hij ook van de onberekenbare, dominante, keiharde,  vernederende kant van Eva.

Kom!  timo gaat mee naar de slaapkamer.
Eenmaal daar aangekomen zit hij geknield voor Eva. Ze trekt hele lange leren handschoenen aan. Ik wil je mooie gezichtje niet beschadigen zegt Eva terwijl ze de handschoenen aan doet.

Ze streelt zijn gezicht.  Respecteer me altijd ook al ben je boos. Ze spuugt in zijn gezicht.  Ik zal je hier altijd voor straffen. Ik sta boven je ook al ben je boos. Weer spuugt ze in zijn gezicht. Spreek me nooit meer zo aan.

Eva slaat hem verschillende keren in zijn gezicht. Ze bekijkt hem streng en afkeurend.  Doe dat nooit meer schatje.

je kreeg vervelend nieuws maar dat betekent niet dat je zo tegen me mag praten. Toon altijd respect voor me.

Kort hierna gaan ze slapen. Morgen krijgt timo opnieuw straf voor wat hij gedaan heeft.  Eva belooft het hem voor ze gaat slapen.

Eva valt kort erna in slaap. Maar timo niet. Ondanks Eva's plan in hij er niet gerust op dat hij zijn kind zal zien opgroeien.

timo ligt op het matras op de grond en kan niet slapen.

ik wil zo geen kind. ik zag voor me hoe ik ooit zou trouwen en kinderen zou krijgen en nu krijg ik een kind van een vrouw die ik niet ken.

timo draait op zijn rug en staart naar het plafond.  Het kind komt, dat heeft robin voor me besloten. Hoe ga ik uitleggen dat ik een kindje krijg. Hoe kan ik ervan uit gaan dat ik het kindje ooit te zien krijg.

Het kindje op kan voeden, naar opa en oma kan brengen. hij slaat zijn hand op zijn hoofd en zucht diep. Langzaam rolt er 1 traan over zijn wang.

Weer draait hij op zijn zij en kijkt naar Eva die ligt te slapen.

Ze is bereid om alles op te geven om mij een band met mijn kind te geven.  Toch heel bijzonder.  Ik voel me fijn bij deze vrouw en geniet van haar  dominantie. Maar ook haar vrijgevigheid en haar verantwoordelijkheidsgevoel.

Ze maakt mijn dromen waar. Ze overtreft mijn fantasieën die ik heel lang had.  ik heb respect voor mijn Meesteres hoe ze het probeert op te lossen. ik neem haar niks kwalijk. mijn Meesteres was niet stabiel op het moment van de verwekking en ik had het stopwoord moeten gebruiken.

Plots voelt hij zich beter. Met deze vrouw aan mijn zijde voel ik me goed en gewaardeerd.  Ze domineert graag en ik wordt graag gedomineerd.  We zijn een perfecte combinatie. 

Uiteindelijk valt hij ook in slaap.

----------------------------------------
Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.