Geboeid door Liefde deel 87

25-10-2015 20:13

deel87

Omdat timo niet reageert besluit Eva naar de slaapkamer te gaan.  Daar ligt hij op zijn buik en zijn hoofd gedraaid naar de muur

Eva staat in de deuropening en klapt opnieuw in haar handen. hij reageert nog steeds niet en blijft liggen, verroert geen vin.

Eva gaat naast hem op bed zitten en streelt hem.

Ik zie geen oplossing Meesteres.  Ook denk ik aan mijn ouders die dolblij zouden zijn en het kindje nooit leren kennen. 
Ik zie ook voor me dat mijn kind me niet kent en een andere man pappa noemt.
De hele ontwikkeling van mijn kind moeten missen.

timo blijft maar praten. Eva streelt hem.. het komt goed schatje.  timo draait zich wild om.  U heeft makkelijk praten, ik moet ermee leven.  Als U ons niet....

Eva staat plots op.
En nu ga je te ver. Eva staat voor hem, ze is pislink. Ja, ik heb fouten gemaakt en daar neem ik mijn verantwoordelijkheid voor. Maar je hebt zelf ook een verantwoordelijkheid.  Op het moment dat er dingen gebeuren die jou veiligheid in gevaar brengt moet je het stopwoord gebruiken.

Nu is het een baby, maar jullie hadden ook een dikke soa kunnen hebben. Ik neem de grootste schuld op me, maar zowel robin als jij gaan niet helemaal vrijuit.

Eva hurkt terwijl timo op de rand van het bed zit. Kijk me aan! Die baby komt, daar kan ik niks meer aan veranderen. Maar ik beloof jou dat je het kind ziet opgroeien en gewoon vader kan zijn.

timo, vertrouw me. Ik heb met robin net afspraken gemaakt. Ik zal voor haar en het kind financiël zorgen in ruil voor jou vaderschap die je gaat opeisen!

robin gaat in mijn huis wonen zodat ik weet waar ze is en er niet vandoor kan gaan. Financieel zorg ik voor haar en jouw kindje. Ik stel een contract op waarin alles wordt vastgelegd.  Ook dat jij het kindje zal erkennen en dat het jou achternaam krijgt.  Als het kindje geboren is gaan we voor gedeelde voogdij.

Ik vertrouw robin namelijk niet helemaal. Maar iedereen heeft zijn prijs.

timo kijkt Eva aan.. maar hoe gaat U dat doen. U heeft geen werk.

Daar hoef je je geen zorgen over te maken. Ik maak een plan om weer aan het werk te gaan. Ik moet genoeg geld verdienen om ze te onderhouden.  Ook Anja en Jonathan. Als ik zelf kan eten ben ik tevreden. Ik neem zo mijn verantwoordelijkheid.

Belangrijk is dat we het contract zo snel mogelijk opstellen en dat robin in mijn huis gaat wonen zodat ik controle heb over haar plannen. Zo weten we altijd waar jou kindje is.

Briljant Meesteres! zegt timo opgelucht.  Maar waar gaat U wonen, U kan bij mij wel terecht. 

Nee, schatje! Jouw huis moet babyproof worden en daar pas ik nu even nog niet bij. Ik zie het wel. Ik kan bij mijn ouders gaan wonen of in de wagen van John die nog steeds leeg op het kamp staat.

Maak je geen zorgen schatje. Ik zorg voor jou en je kindje. Daar komt niemand tussen. Niemand! robin heeft even veel rechten als jij.

Maandelijks betaal ik Anja 500 euro.
Ik vind 1500 euro voor robin meer dan genoeg. Ze hoeft alleen gas en licht te betalen. Dat kan ik mijn ouders niet meer laten betalen. Daarnaast wil ik 500 euro per maand sparen voor de baby voor later 
Jij spaart ook per maand voor onvoorziene kosten zoals een fiets of kleding. Zo kan je betalen voor grote uitgaven en paai je robin. We spreken af dat ze voor dat soort dingen bij jou moet zijn. Credits opbouwen.. Eva knipoogt.

2500 euro per maand zijn maandelijks mijn kosten.  Ik moet dus 3500 euro per maand verdienen omdat ik zelf ook nog moet leven.

Kom eruit schatje.... laten we vast aan het contract gaan sleutelen en een plan maken hoe ik aan het geld kan komen.

timo pakt Eva vast. Dank U Meesteres.  Eva lacht... geen dank lieverd. Een tijdje geleden was je er ook voor mij. Kom!
----------------------------------------
Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.