Geboeid door Liefde deel 86

24-10-2015 22:43

deel86

Het komt wel goed schatje... 
Ja, denkt U dat zegt timo die zijn neus ophaalt. Dit komt niet goed. robin was duidelijk. Het kind is nog niet eens geboren en we moeten al vechten.

ik wil geen weekend vader zijn of helemaal buitengesloten worden. Ik wil geen kind dat bij iemand opgroeid die ik niet ken. Ik wil dat mijn kind alles krijgt wat ik kan geven en de gedachte dat ik er geen zeggenschap over heb maakt me gek.

Ik ga naar naar boven. Excuus Meesteres, ik moet alleen zijn. timo gooit de deur achter zich dicht en Eva schrikt ervan.

Ze maakt weer contact met robin via Skype. Gelukkig neemt ze op.

robin alleereerst wil ik mijn excuses maken voor deze situatie. Het was onoplettendheid van mezelf. Ik had geen BDSM moeten beoefenen als ik er niet helemaal bij ben.

- Geaccepteerd Mevrouw!  We hadden zelf ook moeten ingrijpen om het stopwoord te gebruiken maar gingen beiden op in het moment.

robin, timo is een schat van een man en verdient het niet om buitenspel gezet te worden. Ik begrijp dat hij een vreemde voor je is. Maar voor mij is hij heel dierbaar.

je kent me en ik vertel je nu dat hij echt een geweldige man is, ook een goede vader. Het is een oprecht en vriendelijk persoon.

robin luistert aandachtig.

Ik wil mijn verantwoordelijkheid nemen robin.  Ik zal financiël voor het kindje zorgen. Voor de rest van zijn of haar leven. Het kindje komt niks te kort. Ik beloof je een financieel onbezorgd leven.
Geen opvang, geen stress om geld. Ik zal mijn leven lang voor het kindje zorgen.

- robin is stil. Dank U Mevrouw.  Dat zou me helpen.  Ik maakte me zorgen om de financiën.

robin, je mag in mijn woning wonen. Kosteloos, ik zorg voor een babykamer en alles wat je nodig hebt.

- robin laat een traan lopen... dank U Mevrouw.

robin ik neem mijn verantwoordelijkheid,  het enige wat ik vraag is of jij die van jou ook wil nemen.  timo is vrij om zijn vaderschap in te vullen. je belemmert hem hier niet in. Je bent het het kindje ook verplicht.  Zo neemt iedereen verantwoordelijk voor zijn deel.
laat deze man van wie ik zoveel hou zijn kind zien opgroeien en ik doe dan alles om voor jullie te zorgen.

Is dat duidelijk?

Ja, Mevrouw.  Ik wil alleen niet dat mijn kindje iets van BDSM meekrijgt. 

Dat spreekt voor zich. We maken nu de afspraak en we laten het zwart op wit zetten. Dan weten we allemaal waar we aan toe zijn.

En robin, afspraak is afspraak.  Ik geef om je en ik hou van timo. Stel me, timo of het kindje niet teleur!

Beloofd Mevrouw,  Goedenavond! 
Ik spreek je zodra ik terug ben en leggen we eea vast. Goedenavond.

Eva klapt de laptop dicht.

Nu moet Eva een plan maken om het kindje en robin te onderhouden. Ze zal in de eerste instantie geld lenen van haar ouders. Ze heeft nog steeds een uitkering en moet een structurele oplossing vinden.

Ze zal zelf geld moeten verdienen. Genoeg om Anja, Jonathan, robin en de baby te onderhouden. 

Ze gaat naar binnen en klapt in haar handen. timo reageert niet en komt niet!!

----------------------------------------
Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.