Geboeid door Liefde deel 84

21-10-2015 20:52

deel84

timo is al vroeg wakker. hij maakt het ontbijt en heeft toch last van gisteren. Wat is nu wijsheid. hij wil zijn Meesteres niet kwijt maar hij weet niet of hij gelukkig wordt van het 24/7.

hij maakt zich zorgen. hij hoort Eva in haar handen klappen en gaat naar haar toe.

laten we maar buiten eten schatje.. zegt Eva die zich uitrekt. Ik kom er zo aan. Na een kwartier komt Eva aan de eettafel buiten zitten. Ze is helemaal naakt en draagt alleen megahoge pumps.

Beiden beginnen ze aan het ontbijt. Eva kijkt hem aan en legt haar bestek neer.

Heb ik gezegd dat je al mocht eten? Sinds je tijdens de vakantie met me aan tafel mag zitten denk je dat je alles maar kan maken.

Daar moet ook maar een einde aankomen. je stelt je steeds meer gelijk aan mij. Eva gooit het bord op de grond. Kapot in 4 stukken lag het bord op de grond.

Zou je het niet opruimen? Schiet op, nu!
Terwijl timo met een veger en blik het bord opruimt zegt Eva. Sla het ontbijt maar over. Het wordt tijd dat je weer je plaats weet en dat is laag bij de grond.

Eva is eigenlijk teleurgesteld, ze wilde hem vandaag ten huwelijk vragen maar ze weet nu dat timo dat helemaal niet wil. Ze voelt zich afgewezen.

Kniel! timo zit aan haar voeten. Eva pakt een korstje van de grond. Eet! timo voelt zich ook slecht maar doet het alsnog. De twijfels worden groter.

Ga maar 10 baantjes trekken dan kom je misschien weer tot je positieve. Eva zet haar zonnebril op en kijkt naar timo die 10 baantjes trekt.

Eva kijkt op haar telefoon en zoekt zonder reden robin op, op Facebook. Puur nieuwsgierigheid. Ze is erg benieuwd hoe het met haar gaat en nu ze zich beter voelt wil ze haar graag weer zien.

Terwijl ze op robin's pagina kijkt schrikt ze. Ze doet haar zonnebril af. Oh... dit meen je niet. Ze kijkt naar timo en besluit robin gelijk te bellen.

- Hoi met Eva
- Oh bel ik je wakker, tijdverschil ik zit in Curaçao. Ik ben op vakantie
- Ik zit net op je Facebook pagina te kijken en schrik van wat ik zie.
- Omdat ik je weer wil zien.
- gezien het tijdstip, klopt het robin?
- Oh jee. .. weet je dat 100% zeker? Eva kijkt bezorgd naar timo die nog aan het zwemmen is.
- ik bel je hierover terug. robin het spijt me oprecht.

Eva gooit haar telefoon op de tafel. Shit! Ze kijkt naar timo die nietsvermoedend nog baantjes trekt. Eva bijt op het pootje van haar zonnebril en is erg nerveus.

timo komt uit het zwembad en meldt zich weer aan haar voeten. Mag ik wat vragen Meesteres, Eva schud haar hoofd.

Ga boven op bed liggen, over een uur meld je je weer. Nu!

Eva zit alleen buiten en weet zich geen raad. Net nu alles goed ging krijgt ze weer een enorme klap te verwerken. Een klap waar ze zelf verantwoordelijk voor is.

En hoe moet het nu verder. Eva zucht en kijkt naar de blauwe lucht. Hoe moet ik dit nou weer oplossen? Tranen lopen onder haar zonnebril door.

----------------------------------------
Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.