Geboeid door Liefde deel 83

21-10-2015 20:47

deel83

Nadat ze had aangegeven dat hij vrij mocht spreken gaf timo antwoord.

Meesteres, voor mij hoeft het niet zo. Ik ben al eens getrouwd en ik heb er geen behoefte aan. Tja als ik kinderen zou hebben dan wel. Maar anders hoeft het niet zo... Meesteres.

Eva gaat op haar rug liggen en zucht. Shit!

Meesteres waarom vraagt U dat, U was toch niet van plan om me ten huwelijk te vragen zegt hij als grapje.

Eva draait weer naar hem toe. Nee tuurlijk niet schatje, ik was gewoon benieuwd.

Maar stel, even een hypothese. Stel nou dat ik met je wil trouwen zou je dat dan doen?

timo glimlacht, stel dat U wil trouwen dan zou ik zeggen dat we kunnen wachten. Eerst samenwonen misschien en kijken hoe dat gaat. Maar dan blijf ik wel mijn eigen huis houden.

Eva is verbaast ze dacht echt dat hij direct ja zou zeggen maar hij is verstandig. hij gaat niet over 1 nacht ijs. Zelfs niet voor zijn Meesteres.

Stel dat we zouden trouwen Meesteres, hoe zou dat eruit zien. Heb ik dan nog vrijheden Meesteres?

Eva bijt op haar lip.. Ik moet een nieuw contract opstellen waarin je iets meer vrijheden krijgt. Maar ik blijf wel altijd bepalen hoe het gaat. Dus ook als we hypothetisch getrouwd zouden zijn.

je mag met vrienden afspreken maar je vraagt het eerst schriftelijk toestemming. Daarnaast moet je alles vragen. je doet niets uit jezelf. Aankopen boven 20 euro wordt ook toestemming voor gevraagd.

Ook sta je altijd tot mijn beschikking. Ik kan je altijd oproepen voor mijn plezier. De adamsappel van timo maakt een beweging. hij slikt.

Ooit fantaseerde hij hierover maar hij twijfelt. hij is gek op Eva maar weet niet of hij kan voldoen aan de strenge eisen van haar.

Stel Meesteres dat U daar in middenweg in zoekt en me toch mijn sociale vrijheden geeft dan zou de stap naar trouwen in de toekomst wel iets kleiner zijn zegt timo voorzichtig.

lieverd, ik wil het zo en niet anders. Ik ga er niet in mee dat je meer vrijheden krijgt. Dit wist je van te voren. Alles blijft zoals het was. Ik doe geen concessies, geen enkele!

Meesteres ik denk niet dat ik dat kan. Mijn sociale leven is zo belangrijk voor me. Ik zou graag met U verder gaan en ik hoop op een middenweg hierin.

Sorry Meesteres ik heb me bedacht. Ik ben niet gelukkig als ik dat niet meer kan doen.

Stttt. ze houdt haar wijsvinger voor haar mond. Discussie is afgelopen ik wil er nu niks meer over horen. Als we in Nederland zijn krijg je een nieuw contract en dan ga je maar nadenken of je tekent of niet.

Meesteres... Eva houdt haar hand voor zijn mond. Gebruik je mond maar voor iets zinnigs en ze wijst naar haar kut. Ik wil er niks meer over horen!

timo likt haar kutje en daarna vallen ze beiden direct in slaap.

----------------------------------------
Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.