Geboeid door Liefde deel 82

21-10-2015 20:44

deel82

Hand in hand lopen ze naar huis en genieten van het prachtige uitzicht. Wit strand en een ondergaande zon. De temperatuur is ook aangenaam.

Kniel! zegt ze als ze bijna bij de vakantiewoning zijn. Weer kijkt timo om zich heen. Moet ik mezelf weer herhalen? zucht Eva.

Gelijk zakt hij door zijn knieën. Ze streelt zijn hoofd. Niet bang zijn voor openbare opdrachten. Voor mij moet je angst hebben. Niet voor de mensen die je kunnen zien! Is dat duidelijk? Antwoord!

Ja, Meesteres.

Mooi, staan! Samen betreden ze het terrein van de vakantiewoning. Als ze eenmaal voor de deur staan gaat ze naar binnen en draait zich om.

Kniel! hij doet meteen wat er verwacht wordt. Eva gooit de deur voor zijn gezicht dicht en laat hem voor de deur zitten. Hij voelt de vernedering en wil naar binnen. De gedachte dat buren hem zouden kunnen zien maakte hem onrustig.

Elke seconde leek voor hem een uur. Na 15 minuten gaat de deur weer open. Eva staat naakt in de deuropening. Kleed je uit!

Met angst dat anderen hem eventueel zou kunnen zien kleed hij zich uit. Het zijn allemaal vrijstaande woningen. Maar vanuit zijn positie kan hij het bovenste raam van de buren zien. Dit betekent dat als iemand uit het raam zou kijken, ze hem ook kunnen zien.

Na 10 minuten gaat de deur weer open. Kom snel binnen schatje zegt Eva lief. Loop maar gelijk door naar boven lieverd.

Eva draagt alleen pumps en loopt naar boven en timo volgt. Ze heeft de slaapkamer iets aangepast. Een matras ligt op de grond.

Buk! Ze knikt naar het matras.

Terwijl timo daar gebukt ligt bevestigd ze zijn armen aan elkaar op zijn rug gebonden. Ze gebruikt hiervoor zwarte tape. Ook krijgt hij tepelklemmen op met belletjes. Normaal gebruikt ze die voor robin. Het geluid heeft ze al zo lang niet meer gehoord en verlangt er naar.

Ze loopt om hem heen en bekijkt hem. De hulpeloosheid wind haar op. De spanning in zijn ogen zorgt ervoor dat ze geniet.

Met alleen haar pumps aan hurkt ze voor zijn gezicht, die naar links gedraaid ligt. Altijd doe je precies wat ik zeg. Ook al is het in het openbaar. je weet inmiddels dat ik in het openbaar je nooit helemaal ten schande zal zetten.

Volgende keer als je een opdracht krijgt kijk je niet eerst om je heen en zorg je ook dat ik me niet constant hoeft te herhalen!

Eva streelt zijn gezicht. Opdrachten voer je zonder aarzelen direct uit. Waar we ook zijn. Is dat duidelijk? timo knikt.

Ze staat op en gaat op de rand van het bed zitten en bekijkt hem. Haar blonde haren knijpt ze met haar vingers in model.

Ik ga je straffen... zegt ze terwijl ze voor zich uit kijkt. je mag zelf kiezen hoevaak. Eva is de rust zelf en slaat haar benen over elkaar heen.

Kies!

Uh....5 keer Meesteres? Prima zegt Eva met een klein lachje. Ze gaat achter hem zitten en slaat hem 5 keer met haar blote hand op zijn kont en laat hem tellen.

5 keer zei je toch? Antwoord! hij antwoord bevestigend en Eva slaat 5 keer op zijn andere kont. Ze staat op en doet een voorbinddildo om en gaat weer achter hem zitten. Weer slaat ze 5 keer maar nu met de riem. Tussendoor neukt ze hem in zijn kont. timo blijft tot 5 tellen en merkt dat het veel meer pijn doet dan voorheen.

Eva heeft hem 4 maanden licht gedomineerd maar zijn lichaam heeft vandaag moeite met het ontvangen van pijn. Het anale neuken doet hem ook meer pijn dan 4 maanden geleden.

Eva ziet dat hij het moeilijk heeft en hoort hem zachtjes kreunen van de pijn. Ze stelt hem gerust en neemt tijd om hem te strelen en op zijn gemak te stellen. Nog 10 keer schatje. We hebben die beiden nodig.

Dit is hoe we het beiden willen en waar we beiden van genieten. Toch? hij knikt. Mooi dit is hoe we het gaan doen en niet anders!!
Ik zie dat je het moeilijk hebt maar we gaan nog even door.

Eva brengt haar hoofd bij zijn oor. Ze zuigt aan zijn oorlel en likt eraan Daarna streelt ze hem. Ik weet dat het even geleden is maar je ondergaat het. nog 10 keer en dan laat ik je even op adem komen. Hou vol zei Eva in zijn oor.

timo bedenkt zich dat 10 keer nog wel zal lukken. Eva gaat achter hem zitten. 10 keer 5 timo. hij sluit zijn ogen en is erop voorbereid dat Eva in sessies van 5, 10 herhalingen gaat doen.

Weer neukt ze hem. Terwijl de belletjes rinkelen voelt Eva zich goed. Tussendoor slaat ze hem 5 keer met de riem. Ze blijft dit herhalen. timo ligt met zijn ogen dicht.

Doe je ogen open en blijf tellen. Als je verkeerd telt begin ik opnieuw. 10 x 5 timo. timo doet zijn best maar trekt het niet meer.

Hij gebruikt het stopwoord niet maar stel het uit voor zijn Meesteres. hij smeekt tussendoor om te stoppen. Maar ze geeft hier geen gehoor aan. Ze stelt hem gerust dat het zo voorbij is.

Als Eva klaar is met het gebruik van de riem en tussendoor anaal neuken is hij gebroken. Voor het eerst laat hij echte tranen zien. Eva maakt hem los en gaat tegen hem aan liggen.

Ze houdt hem vast en veegt zijn tranen af. Nu weet je dat je opdrachten gelijk moet uitvoeren. Ik wil nooit meer een aarzeling zien. Duidelijk? hij knikt bevestigend.

Goed zo schatje, ik ben trots op je. Eva legt een deken over hem heen en haalt drinken voor hem. Ik hou van je schatje en ze geeft hem een glas water.

timo voelt ook de verliefdheid maar kan voor zijn gevoel alleen glimlachen.

Ze liggen een half uur in elkaar armen en timo voelt zich goed. Ze blijft hem strelen en vraagt... hoe denk je over trouwen?

timo kijkt verbaast en met grote ogen. Als hij zegt dat hij er positief tegenover staat dan vraagt ze hem deze week nog ten huwelijk. Maar Eva weet niet hoe hij tegenover trouwen staat.

----------------------------------------
Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.