Geboeid door Liefde deel 81

19-10-2015 19:11

deel81

Na een lange vlucht komen ze aan op plaats van bestemming. Een heerlijk vrijstaand vakantiehuis dicht bij het strand.

Het is huis is prachtig en heeft een enorm zwembad. Eva kijkt naar de roze geschilderde woning en voelt zich goed. Zon, zee en een gewillig onderdanig subje. Wat wil je nog meer.

De machtsverhouding is altijd gebleven. timo doet wat Eva verlangt. hij maakt geen misbruik van het feit dat Eva hem niet hard zal straffen, althans niet met zwepen. Eva durft dit nog niet aan.

timo doet alles om het haar naar haar zin te maken. En Eva verwacht niet anders. timo gedraagt zich zoals ze hem geleerd heeft. Onderdanig, nederig en dienstbaar.

Eva laat zich verzorgen en wordt op haar wenken bediend. Na drie dagen voelt ze het weer kriebelen en vind dat het tijd wordt voor een uitgebreide spanking. Ze heeft dit nodig en gebruikt het ook om de machtsverhoudingen te duidelijk te houden.

Ze is wat onzeker maar denkt dat ze de zweep weer verstandig kan hanteren.

Terwijl ze naar timo kijkt die in het zwembad ligt , verlekkerd ze zich op vanavond. Na 4 maanden gaat ze hem weer fysiek op zijn plaats zetten. Als van ouds! Niet als straf maar als teken van macht en zeker ook uit liefde.

Ze heeft timo in het verleden beperkt in vrijheid en mobiliteit. Ze heeft hem geestelijk en lichamelijke aan zich Geboeid.

Maar ook Eva is geboeid, Geboeid door de liefde die ze voor hem heeft. Terwijl ze nog steeds naar de zwemmende timo kijkt realiseert ze zich dat ze oprecht en intens van hem houdt.

Terwijl ze haar zonnebril opdoet bedenkt ze zich dat ze best zou willen trouwen met hem. Eva wil geen kinderen. Ze houdt van haar vrijheid en heeft nooit een kinderwens gehad. Even dacht ze met John een gezin te willen.

Maar nu BDSM haar lust en leven is weet ze zeker dat ze geen kinderen wil. Zou timo wel kinderen willen en zou hij met haar willen trouwen?

Tijdens deze vakantie gaat ze een geschikt moment vinden om dit met hem te bespreken.

timo is meer dan een speelpartner. hij is in de eerste instantie haar maatje. Haar steun en toeverlaat. Wat ze samen hebben meegemaakt heeft ze voor eeuwig verbonden. Eva heeft diep respect voor hem en houdt van hem als mens maar ook voor zijn moed en denkwijze.

Ze besluiten s'avonds uit eten te gaan. Eva draagt een mouwloze lange witte zomerjurk. Haar haar is inmiddels tot over haar schouders gegroeid en ze is weer blond.

timo draagt een wit getailleerd overhemd. Ze zitten aan een tafeltje voor 2 is een luxe restaurant.

schatje, het gaat beter met me. Het wordt tijd dat ik je weer aanpak als vanouds. Gewoon zoals het hoort. We hebben het beiden nodig om weer verder te gaan zoals we dat beiden willen.

Met rode wangen kijkt hij haar aan. Weet U het zeker? Meesteres, ik zou het wel heel fijn vinden. De afgelopen maanden was het ook fijn maar er miste toch wat.

Ik ga het weer oppakken ik weet dat ik dat nu kan doen. Ik voel dat ik het weer kan..zegt Eva terwijl ze haar vlees snijdt.

Zou je kinderen willen? timo kijkt met gefronste wenkbrauwen. Ik ben gewoon benieuwd we hebben het er nooit over gehad.

Ja, Meesteres ik zou graag kinderen willen en U, Meesteres.

Nee, ik wil het niet. Ik hou van mijn vrijheid, misschien wat egoïstisch maar voor mij hoeft het niet.
timo kijkt wat teleurstellend en Eva ook.

Waarom vraagt U dat Meesteres? Eva leunt naar hem toe. Vanaf nu af aan vraag je weer of je mag spreken!!!! is dat duidelijk?? Geef antwoord

Ja, Meesteres.

Eva gaat weer naar achteren zitten. Ze is er weer. Haar emotieloze blik is na maanden weer aanwezig. Ze pakt met haar vork een stukje vlees en kauwt erop.

Ondertussen kijkt ze hem aan. Weer leunt ze naar voren en legt haar bestek neer. Haal je pik eruit... terwijl ze dit zegt maakt ze haar ogen klein.

Verward van de plotselinge omslag en de opdracht maakt hij zijn gulp open en haalt zijn pik eruit. Verlegen kijkt hij om zich heen. hij weet dat hij haar niet teleur moet stellen.

hij kent de blik van zijn Meesteres. Ook al is het maanden geleden, de blik herkent hij uit duizenden.

Wat is er?? je weet het hè... ik ben er weer en tot alles in staat. timo kijkt om zich heen in de hoop dat niemand in het restaurant doorheeft dat zijn inmiddels stijve pik uit zijn broek steekt. De onvoorspelbaarheid van Eva heeft hem altijd opgewonden.

Ondertussen vind hij het ook spannend. zijn onberekenbare Meesteres is terug.

Eet maar door, hier zal je niks gebeuren! Eva blijft hem aankijken en haalt haar voet uit haar witte pump.

Met haar voet streelt ze zijn pik. Haar rood gelakte tenen glijden over zijn pik.
Vanavond ga ik je weer als vanouds aanpakken. timo probeert zijn maaltijd op te eten maar hij is afgeleid door de voet die steeds over zijn pik glijdt.

Ik heb wat speeltjes meegenomen en die ga ik vanavond gebruiken. Ze komt nog dichterbij. Striemen!

timo schrikt ervan. Wat zeg je dan? hij kijkt om zich heen en knikt.
Eva lacht en gaat weer naar achteren zitten.

Met haar voet drukt ze tegen zijn ballen. Ik vraag het je nog 1 keer. Wat zeg je dan?
timo kijkt weer omzich heen en Eva duwt haar voet verder tegen zijn ballen. Haar blauwe ogen zijn groot en ze heeft een afwachtende blik.

Er zitten mensen om hun heen. Eva gooit haar bestek iets te hard op tafel. Waardoor timo weet wat hij nu direct moet doen... Dank U wel Meesteres zegt timo zachtjes.

Ze doet haar pump weer aan. Dat was moeilijk hè. Als ik je iets vraag doe je het gelijk. Zo niet heeft dat consequenties! Kom dichterbij!

hij buigt zijn hoofd naar haar toe. Lachend, zachtjes en lief zegt ze....Het interesseert me geen reet waar we zijn. Als ik het wil laat ik je hier knielen midden in het restaurant.

Ze gaat naar achteren zitten en doet net of ze iets liefs heeft gezegd en veegt haar mond aan het servet.

je eten wordt koud schatje, zegt ze terwijl ze een spiegeltje uit haar tas grabbelt. Met zorg brengt ze lippenstift aan. Ze klapt het spiegeltje dicht.

Schiet op, ik heb een appeltje met je te schillen. Snel eet timo zijn maaltijd op. Vergeet je je pikkie niet terug te doen, zou gênant zijn als je zo het restaurant uitloopt. Met rode wangen eet hij door.

Toen timo klaar was rekende ze af en stond ze op. Ze kust hem op zijn hoofd. Kom lieverd we gaan naar huis. Aan mijn hand loop je achter me. Nu! Eva steekt haar hand uit en timo loopt achter haar aan.

Als een dolgelukkig verliefd, schattig stelletje lopen ze het restaurant uit. timo loopt aan haar hand achter haar aan. En niemand kan bedenken dat Eva hem volledig in haar macht heeft.

Ik kan niet wachten tot we thuis zijn.. jij ook schatje? timo vind het spannend maar geniet van hoe Eva de macht neemt. Dit is ook wat hij wil!

__________________________________________
Lees ook mijn nieuwe blog over mijn persoonlijke zoektocht naar geluk.

https:// daniquezoektgeluk.wordpress.com

Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.