Geboeid door Liefde deel 80

19-10-2015 19:11

deel80

De recherche had Sheila al in het vizier. Davey had verteld dat Sheila de opdrachtgever was. Hij zou zich schuldig hebben gevoeld en wilde daarom de waarheid vertellen. Davey kwam als kind op het kamp en wat hij gedaan had ging aan hem knagen. Waarschijnlijk was dat de reden voor zijn zelfmoord. Maar omdat hij geen afscheidsbrief had achtergelaten blijft de echte reden een raadsel.

Sheila werd ingerekend. Michel had altijd gevoeld dat het Jonathan niet zijn zoon was. Ze hadden een hele slechte band. Sheila heeft altijd geprobeerd om Jonathan bij Michel weg te houden. Michel leek niks met het kind te hebben.

Sheila is altijd bang geweest voor Michel. Bang dat hij haar of Jonathan iets aan zou doen. Michel zou gedreigd hebben om ze beiden iets aan te doen als ze bij hem weg zou gaan of hem zou bedriegen.
Jonathan is ook bang voor Michel. Sheila kon zich niet permitteren dat ze de gevangenis in zou gaan. Naast dat ze bang was voor haar man, was ze nog veel banger voor wat hij het kind aan zou doen. Ze heeft Jonathan altijd beschermd tegen Michel. Eerder mishandelde hij de jongen en Sheila heeft met man en macht geprobeerd om ze uit elkaar te houden.

Sheila houdt oprecht van haar kinderen en dat was de grootste drijfveer voor haar moorden. Ze deed het om haar kind te beschermen.

Anja is net zo gebroken als Eva. Ze is blij dat Jonathan haar kleinzoon is. Ze zorgde, toen ze klein waren, al voor de kinderen van Sheila. Jonathan komt graag bij zijn nieuwe oma. Uiteindelijk blijft Jonathan bij Anja wonen. Michel bezoekt hem sporadisch.

Voor Anja blijft het moeilijk, ze heeft een kleinkind maar zijn moeder is verantwoordelijk voor het verlies van haar kinderen. Elke dag wordt ze opnieuw geconfronteerd met de gebeurtenissen. Anja kan niet vergeten wat er is gebeurd, maar vind door Jonathan toch kracht en liefde. Een gedeelte van Jason leeft in Jonathan. Alle liefde die ze heeft steekt ze in het kind.

timo is weer naar huis gegaan en gaat verder met zijn leven. Ze blijven nog wel dagelijks contact houden.
Ondanks dat hij geen Meesteres meer heeft blijft hij haar altijd nog Meesteres noemen. Ook blijft hij zich onderdanig gedragen omdat hij het zo gewend is en omdat hij het wil.

Een lange tijd ging het niet goed met Eva. Ze kreeg steeds meer angsten en kon alles geen plekje meer geven.
Eva gaat wekelijks naar een psycholoog en heeft hier baat bij. Ze wordt behandeld voor haar trauma. De gedachte dat ze zelf betaald heeft voor de moord op haar geliefde kan ze niet verwerken. Het gebeuren heeft de enorme wond ruw opengereten en doet nog veel meer pijn.

Ze mist BDSM maar beseft dat het nog niet kan. Pas als ze zich stabiel genoeg voelt gaat ze verder met BDSM.

Eva heeft een ww uitkering. Ze is nog niet sterk genoeg om te solliciteren. Haar ouders heeft ze verteld dat Sheila de dader is en dat ze alles moet verwerken. Eva's vader kon niet aanzien dat zijn dochter in de oude auto reed en ze kreeg alsnog een nieuwe auto. Vader deed dit ook omdat hij dacht dat Eva blij zou worden van haar nieuwe auto.

Maar Eva geeft niks om de auto.

Ze weigert financiële hulp en kan prima leven van haar uitkering. Inmiddels heeft ze ook weer wat geld gespaard. Maandelijks steunt ze Anja voor de zorg voor Jonathan. Eva leeft op een krap budget maar redt zichzelf wel. Desigerkleding kan ze niet meer kopen, maar ze mist het niet.

Na 4 maanden gaat het langzaam wat beter. Ze blijft contact houden met timo die ze als hele goede vriend is gaan beschouwen.

Van haar vader krijgt ze op haar verjaardag een verzorgde vakantie voor 2 personen naar Curaçao. Zo kan ze even op adem komen. Ze neemt het kado aan en hoopt dat een vakantie haar goed zal doen.

Ze vraagt timo om mee te gaan op vakantie. Beiden zijn van plan om de D/s relatie weer te hervatten zodra Eva er aan toe is.

Beiden zijn ze gek op elkaar. Eva hoopt dat ze nog lang en gelukkig zullen leven en weer met BDSM bezig kunnen zijn.

Van robin heeft Eva nooit meer wat gehoord. Ze heeft zelf ook geen initiatief genomen om robin te bellen. Eva had genoeg aan haar eigen sores. Waarschijnlijk durft robin uit zich zelf niet te bellen omdat ze zich nog altijd schaamt voor haar acties.

Aanstaande maandag vliegen ze samen naar Curaçao en zullen daar 2 weken blijven. Voor de zekerheid heeft Eva wat zweepjes ingepakt. Ze verwacht dat timo zal gehoorzamen. Als hij dit niet doet is ze in ieder geval voorbereid!

Ze heeft geen idee of ze de zweep weer kan hanteren. Maar heeft ze toch ingepakt. Twee weken met timo, op vakantie.... Eva denkt zich niet in te kunnen houden. Ze hunkert ernaar!

----------------------------------------
Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.