Geboeid door Liefde deel 78

13-10-2015 23:59

deel78

Eva kijkt haar indringend aan. Nog steeds zit sheila met haar rug vastgebonden tegen het kruis aan. Haar lichaam zit vol met striemen.

Met het mes streelt ze het lichaam van sheila. Ik ben een gebroken getraumitseerde vrouw. Ik heb niks te verliezen sheila.

Ze trekt aan haar tepel. De waarheid! Anders ligt die tepel van je hier bloedend op de grond. Wie is de vader van Jonathan???

John.. zegt sheila met trillende stem en betraande ogen. Ook lopen er zweetdruppels over haar voorhoofd.

schatje doe je ogen dicht zegt ze terwijl ze naar timo kijkt. Ik weet dat je niet tegen bloed kan. timo sluit zijn ogen en ademt hoorbaar.

Kijk maar sheila, ik snijd je tepel eraf. Ik ben tot alles in staat. Eva trekt opnieuw aan haar tepel en zet er het mes op. Eva kijkt haar in diep in haar ogen aan en maakt haar ogen klein. Haar blik is pikzwart.

Ik heb je de kans gegeven om eerlijk te zijn. je tepel stop ik zo bebloed en al in je mond.

Nee, stop! Jason is de vader van Jonathan, schreeuwt sheila. Eva pakt haar bij haar kin. Vuile leugenaar!!!

Ze slaat haar een paar keer hard in haar gezicht. Ze spuugt in haar gezicht. Dit is geen BDSM maar pure verontwaardiging. Pure boosheid en minachting voor de leugen.

sheila... ik ben in staat om je te vermoorden. Ik meen het. Vertel me alles en als je 1 letter liegt snij ik je beiden tepels af en laat je hier doodbloeden!!!

Eva gaat naar achteren zitten met het mes in haar hand. Die ketting!

Die is van jou Eva. Ik heb het gestolen omdat ik geld nodig had. Door alle spanningen ben ik weer coke gaan gebruiken en wilde de ketting verkopen.

Eva is zo kwaad, maar onderdrukt het. Het liefst vermoord ze haar hier en nu. Dit gevoel heeft ze nog nooit gehad. Nu snapt ze dat elk mens is staat is tot moord zolang je maar ertoe gedreven wordt.

Vertel me nu alles en lieg niet. Ik snijd je helemaal open als ik alleen maar het gevoel heb dat je liegt.

Huilend en met trillende stembanden steekt sheila van wal.

Ik ging vreemd met Jason en raakte vrij snel zwanger. Ik wist gelijk dat het van Jason was. Ik besloot het niet tegen Michel te zeggen. Hij heeft altijd gezegd dat hij me zou vermoorden als ik vreemd ging.

Ik ging vreemd omdat ik bang ben voor Michel. Vooral als we coke hadden gebruikt was hij erg gewelddadig. Ik wilde hem verlaten maar durfde het niet. Als ik dat zou doen zou hij mijn kinderen en mij wat aandoen. Ik weet zeker dat hij dat zou doen.

Bij Jason vond ik troost en liefde. Inmiddels verdiende we veel geld met de verkoop van drugs.

Jason raakte gokverslaafd en verduisterde geld van de zaak. Hij leende geld van Davey zodat John er niet achter zou komen.

Davey en Jason waren vrienden maar kregen ruzie over het geleende geld. Door de bedreigingen en stress wilde Jason zijn zoon opeisen. De gedachte dat Jonathan niet wist dat hij zijn vader was ging aan hem vreten.

En toen ...zei Eva ongeduldig en vol afgunst. Wat gebeurde er... de waarheid. Eva houdt het mes tegen haar tepel en drukt erop.

Toen heb ik met Davey afgesproken dat ik het geld zou betalen als hij Jason zou liquideren. Jason zou eerlijk aan Michel vertellen dat Jonathan zijn zoon was.

Davey moest er een paar dagen over nadenken en twijfelde. Jason was immers 1 van zijn weinige vrienden.

Ik ben kort een relatie met Davey begonnen omdat ik wilde dat hij Jason zou vermoorden. Als hij zijn zoon zou opeisen dan zou Michel mij wat aan doen.

Uiteindelijk kreeg Davey gevoelens voor me en schoot Jason dood. En ik betaalde hem het geld terug. Kort ernaar stopte onze relatie.

Davey heeft altijd gezegd dat als hij gepakt zou worden hij er niet alleen voor zou opdraaien.

Eva is in staat tot een bloedige moord. Ze kijkt ook zo. EN TOEN! schreeuwt ze.

Toen ging John zoeken. Weer zorgde ik ervoor dat ik een relatie met John kreeg. Eerder had ik BDSM beoefent met John. Hij introduceerde me in de wereld.

Zo kreeg ik grip op wat hij wel of niet wist. En kon ik tijdig ingrijpen mocht hij teveel weten. Want als Davey gepakt zou worden dan zou Michel de waarheid horen en ik de gevangenis in gaan.

Toen de zaak dichterbij kwam, vertelde Davey dat als hij gepakt werd hij de waarheid zal vertellen. Ik maakte opnieuw een plan om mezelf te redden. Als hij John vermoordde dan waren we beiden veilig. Kon mijn gezin bij elkaar blijven, hoefde ik niet te vrezen voor Michel.

Vertel me over het plan. In detail!!! Eva was zeer dreigend.

Ik zou vertellen wanneer John thuis zou zijn, ik heb John vlak ervoor nog gebeld om te vragen waar hij was.

Ik zou Davey achteraf 25.000 euro betalen voor zijn daad. Ik had geen idee waar ik het geld vandaan moest halen. Ik ben jaren geleden gestopt met de verkoop van drugs omdat jeugdzorg op mijn nek zat.

Voor mijn gezin doe ik alles. Mijn jongens zijn mijn leven en ik doe alles om ze bij me te houden. Toen Davey werd gepakt besloot ik te vluchten naar Portugal. Dat ik naar Duitsland zou gaan was ook gelogen.

Nobel van je...zegt Eva zwaar teleurgesteld.

Die 25.000 euro leende je dat van mijn Meesteres..vraagt timo voorzichtig.

Eva had deze link nog niet gelegd en zet het mes op haar keel. Heb je met mijn geld Davey betaald. Heb ik de moord op mijn geliGeef antwoord.

Heb ik uiteindelijk betaald voor de moord op John. Met angstige ogen kijkt sheila haar aan en durft niet te antwoorden.

Eva pakt het mes en wil haar neersteken. timo grijpt in en probeert het af te pakken. Nee, Meesteres niet doen! Dit is niet de manier zegt hij terwijl hij worstelt met Eva.

Beiden houden nu het mes vast. timo probeert het af te pakken en Eva weigert los te laten. Vlak voor het gezicht van sheila worstelen de twee om het mes.

Eva heeft een enorme kracht en het mes bereikt de keel van sheila die begint te gillen. Heb ik betaald voor de moord op John gilt Eva. Geef verdomme antwoord!

sheila knikt.. laat me los timo. Ik vermoord haar. Laat me los...Eva blijft aan het mes trekken dat zich nu voor de keel van sheila bevindt.

timo luister naar me...laat het mes los. Ik vermoord haar. Laat los...Eva kijkt diep in zijn ogen. Nu!

Ik accepteer alle gevolgen, maar ze gaat eraan!