Geboeid door Liefde deel 77

13-10-2015 00:15

deel77

sheila staat nog altijd aan het kruis. Alle knijpers zitten nog op haar huid. Eva loopt naar haar toe en zwiept met haar zweepje.

1 voor 1 had ik beloofd. Als er per ongeluk toch meer dan 1 valt, plaatst hij die terug op je huid en sla ik die er opnieuw vanaf. Ze knikt naar timo.

sheila knikt. Zorgvuldig slaat ze de knijpers van het lijf van sheila. 1 voor 1 vallen ze op de grond. Afdrukken van de knijpers blijven in haar lijf staan. Het lijkt erop dat sheila het moeilijk heeft. ze ademt zwaar en duikt steeds weg als Eva haar slaat.

Alle knijpers liggen op de grond. Alleen die in haar gezicht niet. Die haalt Eva weg. Eva maakt haar los en laat haar knielen bij het kruis.

Ondertussen moet timo de knijpers weer opruimen.

Eva maakt sheila geknield vast aan het kruis. haar armen bind ze met touw vast aan het kruis. Ook haar middel wordt weer strak vastgebonden.

Eva slaat haar met het rijzweepje aan de binnenkant van haar benen en tegen haar kut. Ook de onderkant van haar armen werden zorgvuldig voorzien van striemen.

sheila begint te huilen en dat klinkt als muziek in Eva's oren. Ze blijft haar slaan tot sheila huilend smeekt om te stoppen.

Eva gaat gewoon door. We hebben geen stopwoord afgesproken en die kan je ook niet gebruiken.

Ik ga net zolang door tot je verteld wat er met John is gebeurd.

Geschrokken kijkt ze Eva aan. Met grote ogen kijkt timo naar sheila.

Eva hurkt... de waarheid sheila, anders blijf je hier en blijf ik doorgaan net zolang tot ik precies weet wat er met mijn John is gebeurd.

Cane! Eva pakt het van timo aan die het aanbied zoals het hoort. Weer slaat ze tussen de benen van sheila. Ze gaat weer door tot het paars is en het interesseert haar niet wat sheila voelt.

Eva geeft de cane aan timo die het met gestrekte armen vast blijft houden. Ze pakt sheila bij haar keel en knijpt erin. De waarheid. Wat is er met John gebeurd. Ze laat haar keel los.

sheila blijft volhouden het niet te weten.

Davey heeft gezegd dat jij er wel vanaf weet... bluft Eva. Toch timo? hij antwoord bevestigend.

je blijft net zolang hier en wakker tot ik weet wat jij ermee te maken hebt. Want ik weet zeker dat jij weet welke nieuwe feiten er zijn.

Schuif mijn stoel hierheen. timo schuift de stoel voor het kruis en Eva gaat zitten. Pak een mes uit de keuken. Het scherpste en langste die je kan vinden zegt Eva die walgt van sheila.

Vandaag komt de waarheid naar boven ook al zal er bloed vloeien. En jij gaat me precies vertellen hoe het een en ander in elkaar zit. Eva gaat weer naar achteren zitten. timo bied het mes aan en Eva pakt het vast.

Eva gaat weer voorover zitten en houdt het mes voor sheila's gezicht.

Zo sheila... Vertel, wie is de vader van Jonathan en lieg niet want ik ben echt tot alles in staat. Geloof me... Eva streelt met het mes over haar wang.

De waarheid, want inmiddels ben ik tot alles in staat!

sheila kijkt angstig terwijl Eva nog met het grote mes voor het zit. Ze kijkt sheila indringend aan.

De waarheid.... NU!!
ik weet het echt niet Eva, zegt sheila met tranen in haar ogen.

----------------------------------------
Lees ook mijn nieuwe blog over mijn persoonlijke zoektocht naar geluk.

https:// daniquezoektgeluk.wordpress.com

Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.