Geboeid door Liefde deel 76

13-10-2015 00:14

deel76

Ze ziet dat sheila verbaast kijkt. Eva draagt ook een masker, net als timo. Eva houdt van leer, lak, latex en rubber.
Maar deze outfit heeft ze bewaard voor speciale gelegenheden.

Ze pakt sheila bij haar haren en trekt haar op haar knieën. Kleed je uit en wacht in het midden van de kamer op je knieën.

Eva loopt naar de BDSM kamer waar timo netjes geknield zit. timo heeft een cane in zijn handen en kijkt naar de grond. Eva bind sheila zorgvuldig vast aan de bok.
Cane! zegt ze tegen timo die de cane aanbied.

Eva slaat direct en hard. Ze weet dat sheila dit kan hebben. Eva gaat sheila toetakelen vandaag zoals ze dat nog nooit eerder deed. Allemaal strepen verschenen op de huid van sheila. Elke zweep die ze had gebruikte ze.

Het lichaam van sheila was op sommige plekken paars. Eva ging veel te ver en timo bleef netjes zitten. Hij leek helemaal niet onder de indruk. hij bleef recht voorzich kijken.

Toen met name de veilige plekken op haar lichaam letterlijk bont en blauw waren maakte ze sheila los. Aan haar haren trok ze haar mee naar de badkamer.

Daar bond ze haar armen op haar rug. sheila lag op de grond van de badkamer met haar armen op haar rug gebonden.

Ik ga je inwijden in mijn subjesparadijsje. Eva trok haar catsuit uit en ging met haar benen wijd, gehurkt boven het gezicht van sheila hangen.

Bewijs je toewijding. Ik ben John niet. Als je dit vaker wilt zal je beproevingen moeten doorstaan. Mond open!
Eva plast in de mond van sheila in een langzame straal.

Weet je hoe kostbaar mijn gouden goedje is. je laat het allemaal op de grond vallen! Als ik klaar ben lik je alles op. Geen druppel gaat verloren. Kort erna laat Eva sheila de vloer schoonlikken.

Ze klapt 2 keer in haar handen. timo weet niet wat hij ziet als hij de badkamer inloopt. Hoe kan ik U van dienst zijn vraagt hij onzeker.

Met grote ogen blijft timo kijken naar het geheel hij gelooft zijn ogen niet. Eva heeft sheila gebruikt als toilet.

Nu!
Eva gaat in bad staan en wijst naar haar kont. Was me. timo doet de douche aan en wast met zijn handen haar de kut van Eva.

Eva laat zich afdrogen en trekt in alle rust haar catsuit weer aan.

Als sheila met haar verder wil zal ze haar gewilligheid moeten bewijzen. Eva maakt haar los en laat sheila de overige urine oplikken en daarna moest ze zichzelf schoonmaken.

Eenmaal in de BDSM kamer maakt ze haar vast aan het andreaskruis. beiden armen zitten aan elkaar vast boven haar hoofd. haar benen zijn gespreid vastgebonden.

Weer slaat Eva sheila met verschillende floggers. sheila is uitgeput en ziet er niet uit. Eva gaat gewoon door en geniet van haar sadistische kant.

Pak knijpers! timo doet dit gelijk en bied die zoals aangeleerd aan. Eerst bijt ze herhaaldelijk in haar tepels. Vervolgens plaatst ze geduldig maar nauwkeurig de knijpers op haar tepelhof.

De knijpers volgende dezelfde cirkel als haar tepelhof. Vervolgens zet je een knijper op haar tepels en drukt die nog extra aan.

Ook haar beiden onderarmen werden voorzien van knijpers. Haar kutje en de binnenkanten van haar benen.

Het middel van sheila wordt ook aan het kruis vastgebonden en ook haar haren. sheila kan niet meer bewegen

Ik ga je inwijden. Als je dit vandaag allemaal doorstaat dan mag je nog een keer terugkomen. Eva ruikt met haar ogen dicht aan haar huid en voelt het sadisme verder omhoog komen.

Ze krijgt het er warm van. Eva zet de laatste knijpers op haar oorlellen en tong.

Maak een foto. Dit is prachtig zegt ze tegen timo. Gelijk wordt er gehoor gegeven aan de opdracht.

sheila staat vastgebonden aan het kruis en is versiert met knijpers. Haar tepels, tong, schaamlippen en oorlellen. Maar ook de binnenkant van haar armen en benen.

Eva poseert naast haar kunstwerk terwijl timo foto's maakt. Nu voelt Eva een enorme opwinding. Alle knijpers gaat ze er 1 voor 1 afslaan. Een fijn en warm gevoel gaat door Eva's lijf.

riem! Terwijl Eva haar werk blijft bewonderen, bied timo de riem aan. Met timo aangelijnd gaat ze op haar troon zitten en kan haar ogen niet afhouden van haar prachtige creatie

Eva klapt 2 keer in haar handen. Pak twee glazen water een appeltje en een mes. Ik heb zo'n trek gekregen ineens.

Ook deze opdracht werd gelijk uitgevoerd zoals het hoort en hij geleerd heeft. Eva kijkt met geknepen ogen naar sheila die nog steeds aan het kruis staat.

Schillen! zegt Eva terwijl ze een slok water neemt. Maak er mooie stukjes van en knikt naar de appel die timo schilt.

Eva neemt een hap van het appelpartje en begint te kauwen. Ze spuugt het op de grond. Ga het halen! Met je toen duw je het naar mijn laars en dan smeek je me of je het mag opeten.

Duidelijk? Eva trekt haar wenkbrauwen hoog op. timo knikt.

Met zijn tong duwt hij het uitgekauwde stuk appel naar Eva's laars.

Meesteres mag ik wat vragen. Eva knikt met volle mond. Ik smeek U mag ik het stuk appel opeten Meesteres

Nee! Weer spuugt ze een nieuw stuk gekauwd appel in de kamer. Gelijk duwde timo het stuk appel met zijn tong naar de laars van Eva. Weer smeekt hij of hij het mag opeten en weer zegt Eva nee.

Inmiddels lagen er verschillende stukje uitgekauwde appel naast de laars van Eva.

Ze staat op, spuugt erop en gaat met haar mooie laars in de appel staan. Ze gaat weer zitten en laat de zool van haar laars schoonlikken.

Weer smeekt timo of hij het mag opeten. Eva kijkt hem aan en knikte.
Ze pakt hem bij zijn kin. Mond open!

Ze buigt om de uitgekauwde appel te pakken en voert hem. Kijk me aan! Laat zien dat je bereid bent alles te doen. Ik wil een opgewekte, trots en blij gezicht zien

Zo niet voorzie ik je hele voorhuid van je heerlijke pik met knijpers en sla ik ze er 1 voor 1 af net als ik bij haar zal doen.

Eva voert timo als een moeder die haar peuter voedt. Als ze klaar is laat ze hem bedanken naar wens.

Nu is sheila aan de beurt

----------------------------------------
Lees ook mijn nieuwe blog over mijn persoonlijke zoektocht naar geluk.

https:// daniquezoektgeluk.wordpress.com

Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.