Geboeid door Liefde deel 75

13-10-2015 00:13

deel75

robin was aangekleed en kreeg in opdracht van Eva drinken van timo. Kort hierna ging robin weg. Eva zit apathisch op de bank voor zich uit te kijken. Ze wrijft over haar polsen.

timo gaat zoals het hoort aan haar voeten zitten. Meesteres mag ik wat vragen? Eva kijkt bedrukt en knikt. Waarom kwam er zo een abrupt einde Meesteres. U had er zo naar uit gekeken.

Ze staat op en loopt heen en weer. Het is voorbij timo. Ze gaat weer op de bank zitten. Ik zal nooit weten wat er is gebeurd. Ze slaat haar armen over elkaar.

Davey heeft zelfmoord gepleegd, die lafaard. Hij durft iedereen te vermoorden maar wil me niet onder ogen zien. Makkelijke uitweg kiezen.

Meesteres waarom heeft hij dat gedaan?

Ze haalt haar schouders op. Weet ik veel...omdat hij een lafaard is denk ik.

Heeft hij geen briefje achtergelaten Meesteres?

Dat weet ik niet schatje. Anja zei van niet. De zaak is gesloten. De enige die voor een doorbraak kon zorgen was Davey.

Eva zit voorovergebogen met haar hoofd in haar handen. Sorry John, de waarheid heeft die lafaard meegenomen.

timo streelt het been van Eva. Meesteres ik heb een idee. Een laatste kans om de onderste steen boven te krijgen. timo legt zijn idee voor. Eva denkt niet dat het wat zal uithalen maar toch gaat ze het idee uitvoeren.

Maar eerst gaat ze deze week nog een stapje verder met BDSM. Eva wil toch sheila 1 keer domineren. Samen met timo. Ze hoopt zo af te rekenen met haar wantrouwen naar haar toe. sheila gaat binnenkort verhuizen en Eva heeft altijd ruimte voor subjes.

1 keer zal ze met sheila afspreken zoals vanouds. Keihard en sadistisch. Ze is er klaar voor. Eerder kon ze het niet omdat ze aan John moest denken. Maar nu wil ze sheila toch Domineren, kleineren en vooral erg veel pijn doen.

Extreme vormen van BDSM wil ze met haar gaan beoefenen. Ook wil ze alle frustraties eruit hebben. Eva heeft het nodig om zich te laten gaan. robin kan veel hebben. Maar sheila nog veel meer!

Ze belt sheila.

Heb je het gehoord van Davey?
- Ja vreselijk.
Ik heb het moeilijk sheila, als afleiding wil ik je graag hier hebben. Als sub!
- Weet je het zeker? Ik mis het wel heel erg en zal ervan genieten. Even de onrust uit mijn lijf. Ik vertrouw je Eva, dus graag!

Mooi dan wil ik je vanavond hier hebben. Kan je me bedanken voor wat ik voor je gedaan hebt. En sheila... Spreek me correct aan. 20:00 ben je hier!

timo vraagt om te spreken. Meesteres weet U zeker dat U dit nu kunt doen? Ja schatje nu is het moment. Ik ben er klaar voor. Ik ga sheila geven waar ze voor komt en wat extra's.

Eva kookt en na het eten maakt Eva zich klaar om haar extreem sadistische kant te botvieren en haar verdriet te onderdrukken.

Ze hult zich in een zwarte leren catsuit. Zelfs handschoenen draagt ze. Volledig gehuld in leer doet Eva om 20:00 de deur open.

----------------------------------------
Lees ook mijn nieuwe blog over mijn persoonlijke zoektocht naar geluk.

https:// daniquezoektgeluk.wordpress.com

Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.