Geboeid door Liefde deel 74

11-10-2015 18:02

deel74

We zouden plezier gaan maken maar aangezien dit subje hier aarzelde gaan we eerst wat anders doen.

Ze laat timo met zijn armen, recht naar voren gestrekt staan. zijn handpalmen liggen open.

Eva pakt een dunne cane en gaat bij hem staan. Ze loopt heen en weer. Als ik je een opdracht geeft, wat behoor je dan te doen Antwoord schatje! zegt Eva onschuldig.

De opdracht gelijk uitvoeren Meesteres. Goed zo. Eva slaat een aantal keren met de cane op zijn handpalmen.

Opruimen! Eva wijst met de cane naar de kwijl die er nog ligt. robin zit netjes geknield. timo likt vol afgrijzen de vloer.

Ze tikt met de cane op zijn rug. Staan, armen gestrekt. Weer slaat ze op zijn handen. Uit reflex trekt hij zijn handen steeds terug.

Eva gaat naast hem staan. Als je nog 1 keer je handen terugtrekt dan krijgen jullie beiden ervan langs. Duidelijk?

Met zweetdruppels op zijn voorhoofd knikt hij.

Opdrachten moet ik gelijk uitvoeren Meesteres. Dat wil ik van je horen. Nu!

timo spreekt de zin uit waarna Eva direct op zijn handen slaat. Na 10 keer trekt hij weer terug.

Eva pakt hem bij zin kin. Vuile slet, onderkruipsel. Ze spuugt in zijn gezicht. Kniel.

Ze pakt robin bij haar haren en laat haar gebogen over het bed leunen. Dit heb je aan zijn ongehoorzaamheid te danken. Elke keer dat ik je sla zeg je " Dank je timo"

Eva haalt de gag weg en slaat robin, constant, ritmisch en hard. Elke keer bedankt ze timo die spijt heeft van zijn ongehoorzaamheid. Eva gaat net zolang door tot robin helemaal versiert is met striemen.

Als ze klaar is laat ze robin knielen en stopt haar vingers achter in haar keel. Snel beweegt ze haar hand heen en weer waarop robin kokhalst. Opnieuw ligt er slijm op de grond. En opnieuw laat Eva het oplikken door timo.

Hij doet het gelijk. Eva kijkt ernaar en geniet ervan. timo wil niet dat robin nog harder aangepakt wordt dus likt alsof zijn leven ervan afhangt.

Eva zet haar schoen op zijn gezicht. Ze haalt haar schoen door het slijm heen en laat het hem schoonlikken. Ik geloof wel dat je nu beseft dat ik alles bepaal en je genadeloos zal straffen als je ongehoorzaam bent.

Eva gaat zitten in een fauteuil die in de hoek van de kamer staat. Neuk haar zegt ze gevoelloos. Als 1 van jullie onderkruipsels klaarkomt dan zullen jullie beiden wat beleven!

timo gaat achter robin staan die nog steeds met haar kont omhoog op bed ligt. robin krijgt een mondhaak en timo een balgag om.

Eva gaat naast timo staan met een zweepje in haar hand. Terwijl timo robin neukt slaat Eva hem om het tempo te aan te geven.

Na 5 minuten gaat ze weer zitten. Ze geniet zo van haar uitzicht dat ze besluit om foto's te nemen van haar onderdanen. Ze pakt haar telefoon om foto's te maken en ziet dat ze 20 gemiste gesprekken heeft.

Haar telefoon staat op stil. 5 keer een onbekend nummer en 15 keer de moeder van John. Eva voelt dat het belangrijk is en verlaat de kamer. Jullie gaan gewoon door zegt ze voor ze de deur dichtslaat.

Eva gaat in de hal staan en belt Anja terug.

Eva slaat haar hand voor haar mond en ademt zichtbaar. Het enige wat ze kan zeggen is.... dat meen je niet.

- Heeft hij niks achtergelaten?
- Vreselijk!
- Ik ben nu bezig, ik bel je later terug.
- Doe rustig aan!

Eva hangt op en gaat op de bank zitten. Ze is zo geschrokken van wat ze net hoorde. Na 5 minuten te hebben gezeten bedenkt ze zich dat ze het geheel moet stoppen.

Ze loopt de kamer in en zegt... Door omstandigheden moet het nu stoppen. robin kleed je aan en ga naar huis. timo jij blijft nog even.

Beiden kijken verbaast naar Eva, wat kan er zijn gebeurt dat ze het abrupt stopt. Eva haalt de gags weg en laat robin zich aankleden.

Beiden zien een bedrukt en bezorgd gezicht van Eva.