Geboeid door Liefde deel 73

11-10-2015 18:01

deel 73

Na het ontbijt stuurt Eva timo naar de kooi. Ik ruim het hier wel op schatje. Doe jij maar rustig aan. Eva is de vriendelijkheid zelf.

Terwijl timo de geluiden hoort van het opruimen is hij gespannen. De zenuwen gieren letterlijk door zijn lijf. hij bijt zelfs op zijn nagels zonder het door te hebben.

Op zijn rug ligt hij in de kooi. De tijd lijkt razendsnel te gaan. Nadat Eva klaar was met opruimen sloot ze de kooi af en deed de slaapkamerdeur dicht. Tot zo!

timo hoort dat Eva in de BDSM kamer is. hij hoort gerommel. Inmiddels is het 12:50 en plots hoort hij de klok heel hard tikken. Althans het valt hem nu ineens op.

13:00 gaat de bel. timo kijkt met grote ogen naar het plafond terwijl Eva de deur openmaakt. Wat gaat ze doen?

Ze laat robin binnen. Eva wordt begroet zoals aangeleerd. timo schrikt als Eva de kamer weer inkomt.

Ze maakt de kooi open laat hem zijn kuisheidsgordel om doen. Vervolgens ze bind een touw over zijn voorhoofd, ook aan zijn pols en enkelbanden. Alle touwen maakt ze vast aan de spijlen.

timo ligt nu met zijn benen en armen gespreid in de kooi. Zijn hoofd kan hij niet meer draaien en kijkt naar links, richting het bed. Als laatst doet Eva een gag om.

Om te voorkomen dat je tot nobele acties overgaat. Eva glimlacht en verlaat kort de kamer. Ze komt terug met een aangelijnde naakte robin.

Zorgvuldig bind ze de armen van robin op haar rug. Daarna bind ze de gag met penis om het hoofd van robin.

Eva streelt robin en geniet van hoe ze eruit ziet. Een latex masker met prachtige make up. Ze helpt robin omhoog tot ze gehurkt zit. Eva zuigt aan haar tepels en bijt erin.

robin reageert door wat weg te trekken. Eva gaat gewoon verder en bijt steeds even in haar tepels. Tussendoor zet ze de tepelklemmen met belletjes op haar tepels.

Geil he schatje... zegt ze glimlachend tegen timo die geen kant op kan. je vind het ook lekker he meisje zegt Eva terwijl ze haar streelt.

Eva doet haar jurkje omhoog. Ze draagt geen ondergoed. Met haar benen wijd gaat ze op bed liggen. Kom, ze wijst naar haar kale kutje.

robin doet onder leiding van Eva de gag met penis in haar kut. robin moet een verende beweging maken om de penis in Eva haar kut te laten glijden. Daardoor rinkelen de belletjes.

Halfzittend wordt Eva geneukt door het hoofd van robin. Ondertussen kijkt ze naar timo die het geheel vastgebonden en gevangen bekijkt.

Terwijl ze naar hem kijkt laat ze haar tong geil over haar lippen glijden. timo voelt de opwinding maar zijn kuisheidsgordel weerhoudt hem van een erectie. Nadat ze klaarkwam maakte ze timo los en haalde hem uit de kooi.

ook timo krijgt tepelklemmen. De balgag vervangt ze voor een ringgag. Hij voelt de bui al hangen.

Geknield zit hij tegenover robin die nog steeds met haar armen op haar rug is gebonden. Eva gaat achter hem staan en pakt het hoofd van robin.

Doordat robin op haar knieën zit en timo geknield. zit robin hoger en timo moet omhoog kijken. De pik kan nu ver zijn keel in.

Doordat Eva achter hem staat kan hij niet weg. Ze trekt het hoofd van robin snel naar zich toe. Waardoor de pik herhaaldelijk zijn keel in glijdt.

Ik wil goed pijpwerk zien! zei ze tegen timo terwijl ze de pik in zijn keel bleef steken. Kokhalzend kwam er een hoop slijm mee wat op de grond druppelde.

Eva laat hem tussendoor op adem komen waarna ze keihard doorgaat. Zowel robin als timo waren uitgeput. Tranen vonden een weg over zijn wangen van het pijpgeweld.

Eva stopt en laat beiden geknield tegenover elkaar zitten. Ze verlaat de kamer kort en komt terug met een voorbinddildo om.

Ze gaat voor timo staan en gaat door. De voorbinddildo gaat weer razendsnel in zijn mond. Aanhoudend valt er dik slijm van achter zijn keel. Het piepende geluid van de deeptrooth wind haar op.

Eva stopt. Nu mag jij lieverd. Ze haalt de gag weg en nu doet ze hetzelfde bij robin terwijl timo ernaar kijkt.

Nog harder als bij timo neukt Eva, robin achterelkaar in haar keel. Ook robin kwijlt aanhoudend. Als ze er genoeg van heeft gaat ze zitten op het bed.

Ruim het op! Allebei! zegt Eva hijgend. robin likt gelijk het slijm van de vloer maar timo aarzelt. hij vind dit vies.

Eva pakt haar rijzweepje en loopt naar timo toe. Ben je doof? Ze spuugt in de kwijl die er al ligt. Opruimen! Met je tong!

Vol afgrijzen doet hij wat er opgedragen wordt. Eva gaat weer zitten en kijkt ernaar. Straks krijg je straf daarvoor timo!

je doet wat ik zeg. Hoe pervers of smerig je het ook vind. Ik zal je zo laten zien hoever ik kan gaan.

Terwijl ze beiden de vloer schoonlikken kijkt Eva genietend toe.

deel72

timo slaapt nog niet. Hij maakt zich zorgen om Eva.

De gedachte om robin te zien begrijpt hij. zijn Meesteres is bang om dood te gaan. Ergens lijkt ze al afscheid te hebben genomen van het leven. Terwijl ze niet eens weet of ze doelwit is.

Begrijpelijk, mijn Meesteres zag haar liefde dood gaan terwijl hij naar de waarheid zocht.

timo probeert zijn draai te vinden in de kooi op zijn matrasje. Inmiddels kan hij hier prima slapen maar hij maakt zich zorgen. Zorgen over de toekomst.

hij waardeert haar moed, maar twijfelt aan haar beslissing om robin te zien. mijn Meesteres gaat ver als ze robin ziet.
Veel verder dan met mij.

Het is niet alleen oudzeer. mijn Meesteres en robin hebben een bijzondere energie. Beiden zijn ze bereid om zo ver mogelijk te gaan.

Weer draait timo zich om en probeert te slapen. hij gaat op zijn rug liggen. Maar wat betekent de zoektocht voor mij. Word ik straks ook doelwit? Moet ik ook over mijn schouder gaan kijken.

Hij zucht diep en probeert te slapen. hij realiseert zich dat het morgen een enerverende dag zal worden.

Hij heeft het gevoel dat Eva morgen tot het uiterste zal gaan met haar 2 onderdanen.

Uiteindelijk valt ook hij bezorgd in slaap.

De volgende dag is Eva al vroeg wakker. Ze ziet dat timo nog slaapt. Ze laat hem slapen omdat ze weet dat ze vandaag tot het uiterste zal gaan.

Morgen gaat ze naar de gevangenis en ze heeft het gevoel dat ze daar voor de deur neergeschoten zal worden. Het gevoel is nergens op gebaseerd maar dit is wat ze voelt.

Davey weet dat ze komt en hij zal vast zijn criminele familie opdracht geven om haar te laten stoppen met haar zoektocht naar de waarheid.

Morgenochtend gaat ze eerst langs haar ouders en Lisa voor ze naar het gesprek gaat. Eva wil niet dood maar ergens ziet ze een hereniging met John voorzich. Die haar met open armen opwacht aan de hemelpoort.

En dan? Eva is niet meer dezelfde. Ze kan helemaal niet meer onderdanig zijn. Dat zou toch een probleem zijn. Eva lacht terwijl ze het gesprek met John voorzich ziet. Ik zou zeggen dat ik van hem hou en snel weer terug naar aarde gaan.

Ik wil leven. Vandaag ga ik mijn fantasie uitleven. 2 subjes.

Als ik zonder kleerscheuren hieruit kom ga ik doen wat ik zelf wil. Waarschijnlijk heeft het met BDSM te maken.

Eva stapt uit bed en doet haar ochtendrituelen. timo laat ze slapen. Hij zal zijn krachten moeten sparen.

Nadat ze helemaal klaar is maakt ze een uitgebreid ontbijt en ze dekt de tafel.

Eva loopt naar de slaapkamer. Ze draagt een kort superstrak mouwloos zwart lakjurkje. Daaronder draagt ze laarzen die tot haar bovenbenen komen. Een doorzichtige megahoge hak zat aan haar laarzen.

Eenmaal bij de kooi aangekomen kijkt ze naar de nog slapende timo. Ze klapt in haar handen en timo reageert gelijk slaperig en geschrokken.

Eva lacht... niet zo schrikken! Ze kijkt door de bovenkant van de kooi. Haar handen rusten op de spijlen.

Met grote blauwe ogen kijkt hij naar Eva. Omdat hij niet in haar ogen wil kijken kijkt hij naar haar decolleté.

Weer lacht Eva, het lijkt wel of je bang voor me bent. Alsof ik je vandaag zo hard ga aanpakken dat je alleen nog maar kan smeken.

Eva zakt door haar knieën en streelt zijn lijf. Ze pakt hem bij zijn kin. Kom eruit, zorg dat je klaar bent en dan wacht je op mijn commando. NU!

Eva staat op en gaat aan de eettafel zitten. Na 20 minuten is timo klaar en Eva roept hem door in haar handen te klappen.

Ga zitten zegt Eva terwijl ze naar de stoel wijst. Onwennig gaat hij zitten aan de tafel. timo is in de war, nog niet eerder zat hij aan de tafel met zijn Meesteres.

Eva laat haar hoofd rusten op haar in elkaargehaakte handen. Ik heb ontbijt gemaakt als dank en waardering voor je dienstbaarheid.

Ik stel het erg op prijs. Eva schenkt melk voor hem in. timo vertrouwd het voor geen cent, maar laat het niet merken.

Het ontbijt is geopend, tast toe!

Terwijl timo eet staat Eva plots op en loopt naar hem toe. Ze gaat achter hem staan en ziet dat zijn schouders bewegen van het ademen.

Ze streelt zijn nek en gaat daarna naast hem staan. Kijk me aan! Onwennig kijkt timo Eva aan die prachtig opgemaakt is.

Bedankt schatje...voor je steun, moed en toewijding. Eva zoent hem en de spanning zakt eindelijk een beetje weg bij timo.

schatje... vandaag komt robin. Ondanks dat ik je psychologische analyse kan waarderen zal ik je wel even waarschuwen.

Eva glijdt met haar hand over zijn ballen. Als je het stopwoord als nobele actie gebruikt. Zorg ik dat deze hier bont en blauw worden. Eva kust hem op zijn voorhoofd. Is dat duidelijk?

timo slikt en knikt. Terwijl ze gaat zitten zegt ze.. laten we eten.. robin komt zo.

Eet smakelijk schatje.. Eva glimlacht.

----------------------------------------
Lees ook mijn nieuwe blog over mijn persoonlijke zoektocht naar geluk.

https:// daniquezoektgeluk.wordpress.com

Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.