Geboeid door Liefde deel 72

10-10-2015 01:50

deel72

timo slaapt nog niet. Hij maakt zich zorgen om Eva.

De gedachte om robin te zien begrijpt hij. zijn Meesteres is bang om dood te gaan. Ergens lijkt ze al afscheid te hebben genomen van het leven. Terwijl ze niet eens weet of ze doelwit is.

Begrijpelijk, mijn Meesteres zag haar liefde dood gaan terwijl hij naar de waarheid zocht.

timo probeert zijn draai te vinden in de kooi op zijn matrasje. Inmiddels kan hij hier prima slapen maar hij maakt zich zorgen. Zorgen over de toekomst.

hij waardeert haar moed, maar twijfelt aan haar beslissing om robin te zien. mijn Meesteres gaat ver als ze robin ziet.
Veel verder dan met mij.

Het is niet alleen oudzeer. mijn Meesteres en robin hebben een bijzondere energie. Beiden zijn ze bereid om zo ver mogelijk te gaan.

Weer draait timo zich om en probeert te slapen. hij gaat op zijn rug liggen. Maar wat betekent de zoektocht voor mij. Word ik straks ook doelwit? Moet ik ook over mijn schouder gaan kijken.

Hij zucht diep en probeert te slapen. hij realiseert zich dat het morgen een enerverende dag zal worden.

Hij heeft het gevoel dat Eva morgen tot het uiterste zal gaan met haar 2 onderdanen.

Uiteindelijk valt ook hij bezorgd in slaap.

De volgende dag is Eva al vroeg wakker. Ze ziet dat timo nog slaapt. Ze laat hem slapen omdat ze weet dat ze vandaag tot het uiterste zal gaan.

Morgen gaat ze naar de gevangenis en ze heeft het gevoel dat ze daar voor de deur neergeschoten zal worden. Het gevoel is nergens op gebaseerd maar dit is wat ze voelt.

Davey weet dat ze komt en hij zal vast zijn criminele familie opdracht geven om haar te laten stoppen met haar zoektocht naar de waarheid.

Morgenochtend gaat ze eerst langs haar ouders en Lisa voor ze naar het gesprek gaat. Eva wil niet dood maar ergens ziet ze een hereniging met John voorzich. Die haar met open armen opwacht aan de hemelpoort.

En dan? Eva is niet meer dezelfde. Ze kan helemaal niet meer onderdanig zijn. Dat zou toch een probleem zijn. Eva lacht terwijl ze het gesprek met John voorzich ziet. Ik zou zeggen dat ik van hem hou en snel weer terug naar aarde gaan.

Ik wil leven. Vandaag ga ik mijn fantasie uitleven. 2 subjes.

Als ik zonder kleerscheuren hieruit kom ga ik doen wat ik zelf wil. Waarschijnlijk heeft het met BDSM te maken.

Eva stapt uit bed en doet haar ochtendrituelen. timo laat ze slapen. Hij zal zijn krachten moeten sparen.

Nadat ze helemaal klaar is maakt ze een uitgebreid ontbijt en ze dekt de tafel.

Eva loopt naar de slaapkamer. Ze draagt een kort superstrak mouwloos zwart lakjurkje. Daaronder draagt ze laarzen die tot haar bovenbenen komen. Een doorzichtige megahoge hak zat aan haar laarzen.

Eenmaal bij de kooi aangekomen kijkt ze naar de nog slapende timo. Ze klapt in haar handen en timo reageert gelijk slaperig en geschrokken.

Eva lacht... niet zo schrikken! Ze kijkt door de bovenkant van de kooi. Haar handen rusten op de spijlen.

Met grote blauwe ogen kijkt hij naar Eva. Omdat hij niet in haar ogen wil kijken kijkt hij naar haar decolleté.

Weer lacht Eva, het lijkt wel of je bang voor me bent. Alsof ik je vandaag zo hard ga aanpakken dat je alleen nog maar kan smeken.

Eva zakt door haar knieën en streelt zijn lijf. Ze pakt hem bij zijn kin. Kom eruit, zorg dat je klaar bent en dan wacht je op mijn commando. NU!

Eva staat op en gaat aan de eettafel zitten. Na 20 minuten is timo klaar en Eva roept hem door in haar handen te klappen.

Ga zitten zegt Eva terwijl ze naar de stoel wijst. Onwennig gaat hij zitten aan de tafel. timo is in de war, nog niet eerder zat hij aan de tafel met zijn Meesteres.

Eva laat haar hoofd rusten op haar in elkaargehaakte handen. Ik heb ontbijt gemaakt als dank en waardering voor je dienstbaarheid.

Ik stel het erg op prijs. Eva schenkt melk voor hem in. timo vertrouwd het voor geen cent, maar laat het niet merken.

Het ontbijt is geopend, tast toe!

Terwijl timo eet staat Eva plots op en loopt naar hem toe. Ze gaat achter hem staan en ziet dat zijn schouders bewegen van het ademen.

Ze streelt zijn nek en gaat daarna naast hem staan. Kijk me aan! Onwennig kijkt timo Eva aan die prachtig opgemaakt is.

Bedankt schatje...voor je steun, moed en toewijding. Eva zoent hem en de spanning zakt eindelijk een beetje weg bij timo.

schatje... vandaag komt robin. Ondanks dat ik je psychologische analyse kan waarderen zal ik je wel even waarschuwen.

Eva glijdt met haar hand over zijn ballen. Als je het stopwoord als nobele actie gebruikt. Zorg ik dat deze hier bont en blauw worden. Eva kust hem op zijn voorhoofd. Is dat duidelijk?

timo slikt en knikt. Terwijl ze gaat zitten zegt ze.. laten we eten.. robin komt zo.

Eet smakelijk schatje.. Eva glimlacht.