Geboeid door Liefde deel 71

10-10-2015 01:49

deel71

Meesteres zal ik meegaan naar het gesprek met Davey. Eva schud haar hoofd. Ik weet niet wat de gevolgen zijn en wil je er niet in betrekken.

Meesteres mag ik U dan brengen dan wacht ik in de auto. Dan hoeft U niet te rijden.

Eva lacht... is goed schatje. Ik kan daarna vast een sterke arm gebruiken.

Naar je kooi en slapen!

Eva doet het licht uit en valt na een uur piekeren in slaap.

De volgende dag gaat alles volgens ritueel. Nadat timo naar zijn werk ging kijkt Eva gelijk in haar telefoon.

Ze heeft toestemming om naar de gevangenis te gaan voor een gesprek. Het kan deze week al.

De zenuwen gieren door haar lijf. Ze besluit geen contact te zoeken met subjes. Ze gaat hardlopen en daarna naar de sauna. Ze wil anders omgaan met haar gevoelens. Het liefst had ze robin bij zich.

Na een uur komt Eva in sportkleding bij de glazen benedendeur aan. Als ze de deur opendoet ziet ze dezelde zwarte auto met Chrome gril. Snel bukt ze achter de brievenbussen en is doodsbang. Voorzichtig kijkt ze boven de brievenbussen uit en ziet dat de auto wegrijdt.

Angstzweet loopt over haar hoofd en oksels. Eva durft niet naar buiten. Snel gaat ze de lift weer in. Voor de lift deuren sluiten gaat ze toch weer uit de lift.

Als ik hier aan toegeef kan ik nooit meer zelfstandig naar buiten. Niet leven in angst Eva. Met lood in haar schoenen gaat ze toch naar buiten.

Na een uur komt ze uitgeput thuis. Als ze haar sleutels zoekt om naar binnen te gaan raakt ze weer in paniek... oh schiet op! Ik wil niet voor de deur staan.

Weer hoort ze een auto. Ze kijkt niet om maar draait de gevonden sleutels snel in de deur. Eenmaal in de lift valt Eva tegen de muur van de lift.

Dit moet stoppen, ik krijg steeds meer angsten. Davey ik zie je overmorgen en dan stopt dit linksom of rechtsom. Zo wil ik niet leven. Ik ga hem ook precies vertellen wat voor impact zijn daden op mijn leven hebben.

Eva slaat tegen de muur van de lift. Klootzak!!! Met gebalde vuisten stapt ze uit de lift.

Eenmaal binnen ging Eva helemaal los. Al het verdriet liet ze gaan. Geen sterke vrouw spelen. Geen BDSM om in te vluchten. Niks alleen Eva en haar gevoel over het drama.

Eva is gebroken en angstig. Maar vastbesloten om de waarheid te achterhalen.

Net voor timo thuiskomt pept en knapt ze zichzelf op. Het ritueel is hetzelfde. timo kleed zich uit en zorgt voor de maaltijd. Hij ziet dat Eva het moeilijk heeft.

Na de maaltijd zit hij aan haar voeten. Met zijn kuisheidsgordel om zit hij geknield naast Eva.

Meesteres mag ik wat vragen. Eva knikt terwijl ze apathisch naar de tv staart.

Morgen en overmorgen ben ik vrij Meesteres. Misschien kunnen we morgen iets ondernemen en overmorgen kan ik U brengen naar de gevangenis.

Eva staart nog steeds naar de tv. Nee, schatje ik blijf liever thuis morgen. De gedachte dat ze naar buiten moet benauwd haar.

Meesteres, misschien.... Eva stopt haar voet in in zijn mond en schud haar hoofd.

timo begrijpt dat hij zijn mond moet houden. Terwijl timo de voeten van Eva kust pakt ze haar telefoon.

- Morgen wil ik je hier hebben!
- 13:00 verwacht ik je!
- tot dan!

timo kijkt naar Eva terwijl ze ophangt. Eva komt dichterbij. Kijk niet naar me. Ik weet niet hoe het zal lopen en ik wil robin nog zien.

je mag het zien als vluchten, maar ik zie het als ontspannen. Ik ben mijn leven niet zeker en doe wat ik nog wil doen.

Morgen gaan jullie me met zijn tweeën dienen. Zo gaat het en niet anders! Psychologische gedachten hierover hou je maar voor je.

Riem! Met gebogen hoofd bied timo die aan. Eva klikt de riem aan zijn collar en samen gaan ze de slaapkamer in.

Daar laat ze zich masseren en kort daarna valt ze in slaap.