Geboeid door Liefde deel 70

07-10-2015 19:42

deel70

Eva gaat rustig op de bank zitten tot ze kan eten. Na een kwartier dekt timo de tafel. Eva staat op en gaat aan de eettafel zitten.

timo dient het eten op en blijft netjes zitten. Eva snijdt haar vlees en neemt een hap. Ze kauwt er lang op richt zich naar timo en spuugt het vlees in zijn gezicht. Zichtbaar schrikt hij hiervan.

Hoe haal je het in je hoofd om het stopwoord voor een ander te gebruiken. Eva neemt een hap van haar aardappel en spuugt het weer uit. je stelt me teleur.

Neemt niet op als ik je bel en hangt ook nog is op. Als klap op de vuurpijl ga je het stopwoord voor een ander gebruiken.

Ik ben benieuwd naar je verklaring. Verklaar jezelf!

Meesteres ik deed het voor U.

Eva zet grote ogen op en gaat met haar armen over elkaar zitten.

Meesteres ik maak me zorgen om U. Nog niet zo lang geleden heeft U een traumatische ervaring gehad. Door BDSM kon U zich afsluiten voor Uw pijn. Het lijkt erop dat U zich alleen maar afsluit voor pijnlijke gebeurtenissen.

Dat U mij hier houdt heeft denk ik ook daarmee te maken. U wil niet alleen zijn. Zodra U alleen bent voelt U wat voor drama zich heeft afgespeeld. Daarom houdt U van 24/7 slaafjes zodat U heel de dag kunt vluchten voor Uw echte gevoelens.

Eva is met stomheid geslagen. Zo..ik heb een subje die psycholoog is zegt Eva sarcastisch. Vertel verder zegt Eva terwijl ze verder naar achter gaat zitten.

Meesteres ik zie en voel Uw verdriet. Als U in de spiegel kijkt ziet U het zelf ook. Ervoor weglopen is denk ik niet verstandig. Wat U heeft meegemaakt is ook heel erg.

Nu de zaak van John heropend wordt heeft U weer met een ander subje een afspraak gemaakt. Het lijkt wel een patroon.

Vergeef me voor mijn brutale analyse maar ik zeg dit alleen omdat ik oprecht om U geef.

Eva weet zich voor het eerst geen houding te geven. Ze laat haar ellebogen op tafel rusten en vouwt haar handen.

Heb je enig idee hoe zwaar dagen voor me zijn. Eva probeert zich sterk te houden door haar tranen binnen te houden.

Inderdaad als ik alleen thuis ben dan voel ik onrust. Als ik alleen slaap heb ik nachtmerries. Als ik een klappend geluid hoor duik ik ineen.

Ik kan geen films meer kijken uit angst dat er in geschoten wordt.

Meesteres ik gebruikte het stopwoord om U tegen U zelf te beschermen. Ik zag Uw blik en werd er bang van. Ik zag kilheid gecombineerd met verdriet. Ik zag het gehavende subje liggen die het niet meer trok.

BDSM hoort bij me, heel de dag wil ik ermee bezig zijn. Het is niet zo dat ik het alleen doe om mijn eigen gevoelens te ontvluchten. Ik geniet er ook van.

Meesteres dat weet ik. U geniet echt van BDSM. Maar U heeft het ook als overlevingsmechanisme.

Eva slikt... ruim die zooi op. Geef robin wat te eten en zeg dat ik haar bel. Ik voel een enorme hoofdpijn opkomen.

Eva staat op en loopt naar de slaapkamer. In bed laat ze haar tranen de vrije loop.

Ergens heeft timo gelijk. Eva wil niet alleen zijn. Overdag kon ze zich redden door haar werk. Maar s'avonds voelt ze zich eenzaam en beleeft ze de schietpartij opnieuw.

Als ze met BDSM bezig is denkt ze er niet aan. Vandaag verveelde ze zich en belde robin. Ze was van plan om robin ook te laten blijven voor onbepaalde tijd.

Als timo naar zijn werk is kan ze zich met robin bezig houden. robin past in haar BDSM straatje. ze kickt op pijn en Eva ook. Ze is toch blij dat ze haar weer gezien heeft vandaag.

timo heeft enorme moed voor wat hij heeft gedaan. Hij greep in. Doordat hij het stopwoord gebruikte kwam Eva in 1 keer uit haar roes en zag ze wat ze robin had aangedaan.

Maar ik wil robin graag nog een kans geven. robin ineens totaal negeren is niet netjes. Ook al is ze sub moet ik rekening houden met haar gevoelens.

Dat moet ik hieruit leren. Dat robin naar mijn werk mailde was een reactie die niet goed was. Maar dat ik haar een bloedneus sloeg was ook een reactie die niet goed is.

Volgende week mag timo naar huis. Eva krijgt al buikpijn bij het idee. Maar ik mag hem niet gijzelen om verkeerde redenen.

Eva besluit na de rechtszaak naar een psycholoog te gaan. Wat er gebeurd is ook heel heftig en moet ik inderdaad bespreken. Het herbeleven van de schietpartij moet een plaats krijgen.

Sommige dingen kun je eenmaal niet alleen oplossen. timo heeft mijn ogen geopend. Ik moet de situatie een plaats geven. Maar dat kan pas als het afgesloten is.

Vooralsnog zit ik er middenin. Eva hoort de voordeur dichtslaan en ze schrikt.

Oh ja robin die weggaat.

Eva voelt gelijk weer haar angsten. Straks ben ik er misschien niet meer. Wat gaat het gesprek met Davey teweeg brengen.

Ze gaat rechtop zitten en klapt in haar handen. Als timo in de kamer komt houdt ze hem stevig vast. Ze zegt niks over haar angsten en haar conclusies.

Ze wil alleen in zijn armen liggen. Even een veilig gevoel. timo voelt dit precies aan en drukt zijn armen nog harder om haar heen.

Een magisch moment, niemand zegt wat maar een intens gevoel van verbondenheid voelen ze beiden.

----------------------------------------
Lees ook mijn nieuwe blog over mijn persoonlijke zoektocht naar geluk.

https:// daniquezoektgeluk.wordpress.com

Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.