Geboeid door Liefde deel 7

18-08-2015 01:14

7.

John kuste haar op haar voorhoofd. Eva hoopte op een geile tongzoen maar die kreeg ze niet.

Het is nu donderdag, ik zie je zaterdag weer. Morgen verwacht ik om 13:15 een foto van je natte kut. Tot dan!

Hij trok zijn jas aan en ging weg. Beteuterd bleef ze achter. Ze was bloedgeil maar had John belooft om niet klaar te komen..

Ze besloot naar bed te gaan. Eenmaal in bed dacht ze terug aan de avond. De klappen op haar kont waren best aangenaam.

In plaats dat ze ging slapen, pakte ze haar tablet en zocht meer informatie en filmpjes over BDSM. Weer ging ze te laat slapen.

De volgende dag was ze wel op tijd op haar werk. Maar deed niet veel. Ze kon niet wachten tot het zaterdag was. Op tijd stuurde ze de foto naar John maar kreeg geen reactie.

Toen ze s'avonds thuis was kreeg ze een bericht van John.
Julianastraat 69
13:00 en geen minuut later!
draag een korte jurk zonder ondergoed.
Tot dan!

Eva viel snel in slaap omdat ze 2 nachten kort geslapen had.

De volgende dag was ze erg nerveus omdat ze John bij hem thuis zal gaan ontmoeten.

Neveus trok ze een blauw zomerjurkje aan, zonder ondergoed en maakte ze zich op. Föhnde haar lange blonde haren in model en ging weg.

Met trillende vingers toetste ze het adres in op haar ingebouwde navigatiesysteem en reed weg

De bestemming was bereikt en ze reed een straat in met sociale huurwoningen. Het waren geschakelde eengezinswoningen.

Ze keek om haar heen en vroeg zich af of ze haar auto hier wel veilig kon parkeren. Wat een armoedige straat dacht ze. Allemaal steuntrekkers zeker dacht de kortzichtige eva.

Ze kon gelukkig voor de deur parkeren zodat ze haar auto in de gaten kon houden. Ze belde aan en John deed open.

Streng bekeek hij haar en liet haar binnen. Schoenen uit! Direct deed ze wat hij vroeg. Haar jas hing hij op de kapstok.

Eenmaal binnen keek ze haar ogen uit. Het was een ratjetoe aan spullen. Het lijkt net op een tweedehands winkel dacht ze.

Niks paste bij elkaar. Terwijl ze afkeurend in de rondte kijkt zegt hij... We gaan gelijk naar boven! Mooi.. dacht Eva misschien dat hij me nu gaat neuken. Ik sta op springen.

John loopt voorop naar de zolder. Eenmaal op zolder wordt ze stil van wat ze ziet. Een sm zolder. Een donkere ruimte. Aan de wand hing van alles en ook aan het plavond. Een soort mat die ze niet thuis kan brengen.

Een soort stoel die haar doet denken aan een onderzoeksstoel van haar gynaecoloog. Een groot houten kruis, een soort schandpaal, een metaal vierkante constructie met allemaal ringen.

Aan de wand hingen zoveel zwepen in zoveel maten dat Eva er bang van werd. Ook stond er een bed, een soort hemelbed zonder hemel met veel spijlen en ringen.

In het midden van de kamer stond een bankstel. Een goedkoop nepleren blauw gescheurd bankstel. Ga zitten.. zegt John.

Onwennig gaat ze zitten. Kon je het makkelijk vinden? Terwijl ze wil antwoorden ziet ze een kooi staan naast een tafel en ze ziet een vrouw erin zitten.

Eva schrok zich dood. Wie is dat? Dat is mijn subje, ze heet sheila. Verbaast kijkt ze naar John. Ik dacht dat je vrijgezel was?

Dat ben ik ook. sheila is getrouwd maar komt wekelijks bij me. Dat doen we al jaren. Ik ben haar Meester.

Vol ongeloof keek ze naar sheila. In de kooi had ze een bak water staan. Waarom heeft ze een bal in haar mond?

John ging staan en liep naar tafel, pakte een sleutel en opende de kooi. Kom! zei hij tegen sheila. Ontspannen keek sheila beiden aan en kroop rustig uit de kooi. Vervolgens ging ze op haar knieën zitten.

ze heeft straf, daarom zit ze hier. Wat heeft ze dan gedaan? vroeg Eva.
Ongehoorzaam zijn en meer zeg ik er niet over zegt John resoluut.

John liep weg en ging op de bank zitten terwijl Eva nog vol verbazing keek naar sheila. Een mooie vrouw met pikzwart haar in een strakke staart en tatoeages.
Typisch... dacht Eva.

Kom! Eva liep naar de bank toe waar John zat. Loop rustig naar me toe, voet voor voet. We hebben geen haast.
Eva deed haar best, ze was bang dat ze anders ook in een kooi zou belanden en dat nog zou toestaan ook.

Toen ze voor hem stond ging hij achter haar staan. Hij ritste de rits open van haar jurkje. En fluisterde, naakt wil ik je hebben en niet anders. Hij kuste haar nek en ze genoot intens van hem.

De jurk viel op de grond. John liet haar staan en ging weer zitten. Zo... kijken wat je in huis hebt. Laat je zelf zien zei hij terwijl hij een rondje met zijn wijsvinger maakte. Terwijl eva naakt rustig ronddraaide, maakt John zijn broekriem open en zijn gulp.

Een enorme pik verscheen uit zijn broek. Kom, kniel. ze ging voor hem zitten.
John streelt haar gezicht en Eva keek vol verwondering naar de pik. Tegelijkertijd werd ze geil en kreeg kriebels in haar buik.

John knikte naar zijn pik. Eva bleef zitten. Je weet wel wat ik bedoel. Ik werk het liefst met gebaren. Dus voor de volgende keer... Als ik naar mijn pik knik, doe je je mond open en pijp je totdat ik het genoeg vind.

John keek haar indringend aan en knikte weer naar zijn pik. Eva deed haar best en pijpte hem. Dat sheila daar opgesloten zat interesseerde haar helemaal niet meer.

Stop! ze deed direct wat hij vroeg. Ze twijfelde of ze het goed gedaan had en besloot het te vragen. Vond je het lekker John.

John boog zich tot haar oor. Spreek alleen als ik je aanspreek. Had ik je al eerder verteld... zei hij vriendelijk. En hij knikte naar de kooi waar sheila nog altijd in zat als subtiele waarschuwing.

John stond op en liep naar een zwarte bok die vlak bij de kooi stond waar sheila inmiddels weer in zat.

Kom! John klopt op de bok.
Eva stond op en liep naar John.. Voetje voor voetje herhaalde hij.

Eenmaal bij de bok aangekomen, maakte hij doormiddel van touw haar armen en benen vast.

Nu stond ze gebukt, oog in oog met sheila en kon geen kant op. Je wil toch dat ik je neuk? Eva knikt, je mag er nooit meer om vragen.

Je krijgt het wanneer ik daar zin in heb. John pakt van de muur het kleinste zweepje wat hij heeft.

Hij gaat achter haar staan en streelt haar. Vanaf nu spreek je met 2 woorden, Ja Meester. Het woord 'Nee' wil ik niet horen.

Mag ik alstublieft iets vragen? ik heb gelezen over het stopwoord zegt ze bezorgd. Die heb je vandaag nog niet nodig. We bepreken dat als ik het daar tijd voor vind.

Na een aantal keer met de zweep op haar kont te hebben geslagen te hebben loopt John weg. Hij duwt zijn pik in haar kutje en neukt haar hard. Eva kreunt van genot.

Rustig anders krijg je net zo'n bal in je mond en hij wijst naar sheila. Eva probeert zo stil mogelijk te zijn terwijl John haar blijft neuken. In het kwartier dat hij haar neukt komt ze 2 keer klaar.

John stopt en loopt naar de kooi. Kom hier! Langzaam kruipt sheila uit de kooi en gaat op haar knieën met haar benen zo wijd mogelijk voor hem zitten.

De balgag haalt hij weg en hij pakt de bak water met water. John wijst naar de bak en sheila drinkt tot hij zegt dat het genoeg is.

Maak schoon! sheila deed haar mond open en likte zijn pik schoon. Doe het goed. Ik heb je vandaag al aangepakt en je wil niet dat ik dat opnieuw doe.

Stop! John wees naar de kooi en sheila kroop er weer in. Dank U, Meester zei sheila. Terwijl ze wegkroop zag Eva haar achterkant die vol striemen zat.

John zag dat Eva schrok van wat ze gezien had. Dat heeft ze verdient... toch?
Ja, Meester zei sheila vanuit de kooi.

John maakt Eva los. Je mag weer gaan. Ze gaat staan en is wederom verbaast dat het zo snel is afgelopen. Je weet wat ik nu van je verwacht. Eva knielt en buigt haar hoofd en bedankt.

Kleed je aan! Ondertussen trekt John zijn broek weer aan. Als ze beiden aangekleed zijn gaan ze naar beneden.

John loopt naar de keuken en pakt drinken voor hun beiden. Eva bekijkt de gedateerde goedkope keukenkastjes. John gaat zitten en zet het drinken op tafel.

Kom! Kniel! Eva probeert net zo te zitten als sheila deed. Ben je geschrokken van wat je boven zag.

Ja, ik schrok van de ruimte en van sheila in de kooi. Maar ik voelde me niet ongemakkelijk. Ik begrijp de relatie met sheila niet.

Het is geen liefdesrelatie. Ze komt hier al 5 jaar en haar man weet dat. Ze geniet van BDSM en doet dit al jaren met mij.

Hebben jullie dan ook seks? Ja, maar als onderdeel van de sessie. Het grootste gedeelte gaat om, dwang, vernedering en pijn.

ze gaat straks weer naar haar man en ik ben ook vrij om te doen wat ik wil.
Wat wil je Eva, wil je stoppen?

Geschrokken van zijn vraag zegt ze...Nee, ik vind het wel spannend en ik voel me fijn bij je. Dan verandert het een en ander nu gelijk, zei John

je spreekt met 2 woorden, altijd spreek je me met U aan. Ik ben je meerdere en ik ga een slavin van je maken. Mijn slavin.

je kunt ten alle tijden er mee stoppen maar ik zal wel de grenzen opzoeken. Vul de sublijst in.

Ik zal je een lijst met mijn regels geven. Weten we beiden waar we aan toe zijn.
Is dat duidelijk?

Ja, Meester zegt eva wat zenuwachtig. Mooi! Morgen verwacht ik de lijst in mijn mailbox. Schrijf je mailadres op!

eva doet wat van haar gevraagd wordt en ze nemen afscheid.

----------------------------------------
Alle teksten van mijn blog zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.