Geboeid door Liefde deel 67

06-10-2015 23:25

deel67

Na 2 uur belt robin aan. Eva voelt zich nu al oppermachtig. Met haar handen in haar zij wacht ze in de deuropening op robin.

Eenmaal boven spreekt robin haar meteen aan.

Mevrouw Dank U. Eva tikt met haar enorme pump op de grond. Ze komt dichterbij en pakt haar bij haar keel.

Eva trekt uit ergenis iets met haar neus. Volgens mij heb ik je geen toestemming gegeven om me aan te spreken. Eva knijpt hard in haar keel en zegt in haar oor. Hou je mond!

Ze laat robin los die snakt naar adem. De hand van Eva staat als rode afdruk in haar nek geprint. Eva gooit de deur dicht.

Kniel..of ben je dat vergeten? robin knielt en kust haar pump. Voor iemand die het goed wil maken doe je niet erg je best.

Kom! Eva pakt robin bij haar haren en begeleid haar naar de bank. We gaan even kletsen. robin ziet er nu al niet uit. Eva heeft aan haar haren getrokken die ze in een hoge losse knot droeg.

Haar haar staat alle kanten uit.
Hoe wil je het goedmaken? Antwoord!
Mevrouw ik dacht dat we zouden praten erover. Het uitpraten met elkaar.

Ik heb niks meer uit te praten meisje. Wil jij er nog iets over zeggen?? Mevrouw het spijt me oprecht. Ik hoop dat U het me kan vergeven.

Eva lacht. Ik kan het je vergeven. Wat zou je ervan vinden als we verder gaan waar we zijn gebleven? Antwoord!!

Mevrouw ik zou niks liever willen. Ik heb U en BDSM erg gemist. Ik beloof U dat ik U nooit meer teleur zal stellen.

Eva lacht en buigt naar robin toe. Ze streelt haar neus die vol sproetjes zit. Schoonheid, ik verwacht dat je me nooit meer teleur zal stellen. Anders zie je me nooit meer.

je weet hoe lekker en goed ik voor je ben geweest. Ik kan je op je plaats zetten zoals je dat graag wil. Ik kan je straffen zodat je er dagen later nog over fantaseert.

Zet dat niet weer op het spel!! Nooit meer! Eva praat rustig en beheerst terwijl ze haar gezicht blijft strelen. je hebt wat goed te maken poppetje....

Uitkleden, belletjes, collar en riem. Nu!
Terwijl robin naar de BDSM ruimte gaat zegt Eva.

Uh robin, Waag het nooit meer om bij een ander je spankings te halen. Als je met mij verder gaat maakt niemand striemen op je lijf. Alleen ik heb dat recht. Eva wrijft met haar vingers terwijl ze dit zegt.

Opschieten!

Binnen een mum van tijd is robin naakt en draagt een collar en tepelklemmen met belletjes. ze wacht netjes in de deuropening tot ze mag komen.

Eva klapt in haar handen en bevestigd de riem. Terwijl ze dat doet zegt ze... Zie het maar als een sollicitatie om je plekje weer terug te krijgen. Pas dan krijg je een contract en je titel weer. Maar je zal je eerst moeten bewijzen. Ze kust robin op haar voorhoofd.

Eva staat op ,de riem heeft ze in haar hand en ze draagt een rood latex catsuit met enorme rode pumps.

Eva loopt rustig naar haar BDSM ruimte. De sollicitatieprocedure gaat beginnen. Volg!

Gewillig kruipt robin achter Eva aan.

Eenmaal in de kamer aangekomen gaat Eva zitten met een zweepje in haar hand.
Even een kleine test.. Een test of je de regels nog weet.

Staan! robin doet dit gelijk. Spring! De borsten van robin bewegen sierlijk mee en de belletjes rinkelen. Eva laat robin een paar keer springen. je bent dus niet vergeten wie hier bepaald wat er gebeurd.

Opblaasbare buttplug! Eva wijst naar de witte roomdivider. Als robin het heeft gepakt laat ze haar bukken en brengt de buttplugg in.

Pak het pompje! robin pakt het pompje vast. Eva slaat haar opbouwend met het rijzweepje. Pomp!

Bij elke slag pomp je. robin deed wat opgedragen werd. Tussendoor liet Eva de buttplug leeglopen. robin kan veel hebben en geniet van pijn.

Nadat haar kont mooi rood gekleurd was bracht Eva knijpers aan. Doe je arm omhoog! En blijf zo staan!

Een hele rits aan knijpers zaten netjes op een rij geklemd op de zij van robin.

Als je je hand laat zakken zwaait er wat! 1 voor 1 sloeg Eva de knijpers van haar lijf. robin had moeite om haar arm omhoog te houden. Op haar onderarm zaten ook knijpers. Genadeloos sloeg Eva de knijpers eraf met het rijzweepje.

Hou je arm stil. Doe je best om je positie weer terug te krijgen. Hou vol! je moet daarvoor de hele sollicitatieprocedure doorlopen. Alleen dan neem ik je terug.

robin verbijt zich maar is niet van plan om op te geven. Maar ook Eva is dat ook niet van plan. Dat is een ding wat zeker is. robin zal een paar beproevingen moeten ondergaan om kans te maken weer eigendom van Eva te worden.

Eva voelt dat ze het robin vergeven heeft. Maar of dat gevoel klopt valt nog maar te bezien.

----------------------------------------
Lees ook mijn nieuwe blog over mijn persoonlijke zoektocht naar geluk.

https:// daniquezoektgeluk.wordpress.com

Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.