Geboeid door Liefde deel 66

05-10-2015 19:49

deel66

Na een heerlijke neukpartij waarin Eva dominant blijft, gaat timo in zijn kooi liggen en Eva in haar bed. Snel vallen ze in slaap.

De volgende ochtend ging als voorheen. timo verzorgde het ontbijt op bed en ging naar zijn werk.

Eva bleef nog in bed en had moeite haar gedachten te structureren. Ze gingen alle kanten op. Zal ze haar onderzoek ook met de dood bekopen? Ze dacht aan haar ouders en Lisa

Even ontstond er twijfel. Moet ik hier wel mee doorgaan. Na 10 minuten apathisch naar het grote raam te hebben gestaart zegt Eva.. Ja, dit moet ik doen.

Ze pakt haar telefoon en toetst een nummer in.

Geert met Eva, Ik heb er over nagedacht ontsla me maar. Ik wil niet meer terugkomen.... hallo???

- Eva weet je het zeker? jij als carrièretijger, ik zou je graag houden. Je bent heel belangrijk voor me.

Nee, Geert mijn besluit staat vast. Bedankt voor alles zegt ze met een brok in haar keel.

Het gesprek wordt beëindigd en het voelt als een opluchting. Werk is nu een van haar laatste zorgen.

Druk zoekt ze op Google naar de gevangenis van Davey en hoe je iemand uit de gevangenis kan spreken. Eva heeft nog nooit iemand ontmoet die in de gevangenis heeft gezeten. Van de procedure heeft ze geen flauw benul.

Eva zou Eva niet zijn als ze dit niet tot op de bodem zal uitzoeken. Ze vind na enige tijd zoeken hoe ze een verzoek moet indienen. Ze belt gelijk naar opgegeven nummer. Ze zegt dat een vriendin is van Davey en hem wil spreken over John.

Nu moet ze afwachten of het goedgekeurd zal worden. Eva is helemaal bezweet ervan. Hoe gaat dit aflopen, waar begin ik aan?

Ze besluit timo te bellen, maar hij neemt niet op. Eva stuurt een bericht.
Neem op!

Ze krijgt een bericht terug.
Sorry Meesteres ik ben met collega's.

Dan ga je naar de wc en dan bel je terug. Nu!

Binnen een minuut gaat de telefoon. Als ik je bel neem je op. Het intereseert me niet dat je met collega's bent. Dan loop je maar weg en belt zo snel mogelijk terug.

Is dat duidelijk? Antwoord!

Ja, Meesteres zegt timo die nerveus op de wc zit en probeert zo zacht mogelijk te praten.

Ik heb gebeld naar de gevangenis en een aanvraag gedaan. Ik moet nu afwachten op goed of afkeuring.
Eva hoort dat de verbinding verbroken is.

Ze is witheet, maar besluit niet terug te bellen. Na 10 minuten belt timo terug.

Ben je helemaal gek geworden! Hoe durf je op je hangen! Ik bel je niet zomaar! Dat zou ik nooit doen als je op je werk bent. Ik snap dat je werk belangrijk is, maar ik ben veel belangrijker. Je werkgever zal je niet afranselen voor fouten maar ik wel!

Volgende keer loop je weg en staat me zo snel mogelijk te woord. Eva is niet te stoppen. Ze praat razendsnel en is pissig.
Waarom heb je opgehangen? ANTWOORD!!!

Meesteres vergeef me, er kwam iemand het toilet binnen en ik wist me zo snel geen raad Meesteres.

Dan had je naar buiten moeten lopen. Ergens waar je kan praten. Dan zeg je dat je dit telefoontje moet beantwoorden. Daar is niks aan gelogen. Mijn telefoontjes moet je ook beantwoorden. Want ik pak je vanavond....tuut...tuut...tuut.

Eva gooit haar telefoon op bed. Wat denkt hij nu? Ik kom eerst...altijd. Na een half uur beseft ze zich dat ze wellicht iets onredelijk is geweest.

Maar ze gaat hem alsnog aanpakken. Opdrachten en straffen zijn onherroepelijk.

Eva blijft de hele dag in bed. Ze belt haar ouders en Lisa. Ze wil gewoon even hun stemmen horen. Ergens gaat Eva ervan uit dat ze niet lang zal leven.

Ze heeft dan ook moeite om aan de telefoon afscheid te nemen van haar ouders en Lisa. Misschien dramatiseert ze het gevoel wel. Eva is nou eenmaal een drama Queen. Maar wat als ze straks echt vermoord wordt.

Verschillende angsten passeren de revue. Maar toch is haar drang naar de waarheid groter dan haar angstgevoel. En toch is ze bezig met de dood. Nog nooit eerder dacht ze aan haar eigen dood.

Eva besluit uit bed te gaan. Het piekeren in bed doet haar geen goed. Ze voelt zich niet goed. Plots mist ze de structuur van het werken.

Ze heeft niks te doen en verveelt zich dood. Ongewassen hangt ze op de bank en kijkt naar een teleshopping programma. Het enige wat ontbreekt is een bak ijs. En dat heeft Eva niet in huis.

Uit pure verveling kijkt ze in haar telefoon. Ze scolt door haar contacten en bedenkt zich wie ze eens zou kunnen bellen.

robin! Zonder duidelijke reden belt ze haar.

Mevrouw?
-robin, ik wil me verontschuldigen voor mijn gedrag. Ik had je niet moeten slaan dat was fout van me.

Mevrouw ik wil me ook verontschuldigen. Ik had niet naar Uw werk moeten mailen. Ik hoorde niks meer en voelde me na maanden aan de kant gezet. Dat is nog geen reden voor mijn actie. Ik had er direct spijt van Mevrouw.
Ik hoop echt dat U geen problemen hebt gekregen door mijn wraakactie

- Zand erover schoonheid. Op mijn werk heb ik geen problemen gehad hoor. Ze vonden dat ik zelf moet weten wat ik in mijn vrije tijd doe. Eva lacht als een boer met kiespijn.

Mevrouw ik wil het graag goedmaken. Ik mis ons contact het voelde goed Mevrouw. Kan ik iets doen om mijn spijt te betuigen.

- Eva lacht. Kom hier! Nu... en dan mag je het goedmaken zegt Eva streng.
Is dat een probleem voor je.

Nee, Mevrouw Dank U dat ik nu gelijk moet komen. Ik zal U niet weer teleurstellen.

-Tot zo! Eva hangt op.

Terwijl ze haar telefoon op de bank gooit vraagt ze zich af wat zich net afspeelde. Ze is oprecht niet meer boos op robin maar ze was niet van plan om af te spreken.

Ben ik schoon schip aan het maken, ben ik aan het vluchten voor mijn gevoelens, of is dit puur verveling.

Eva haalt haar schouders op. Het zal wel... ik weet niet wat me straks staat te gebeuren dus ik neem het ervan. Als ik met BDSM bezig ben voel ik mijn eigen pijn en zorgen niet.

Hmmm toch een beetje vluchten.

Eva sleept zichzelf onder de douche en kleed zich aan. Ze maakt zich op maar ziet er niet goed uit. Kringen onder haar ogen en een bleek gelaat. Zelfs haar halflange haar werkt tegen.

Als ze in haar ogen kijkt ziet ze een andere vermoeide maar ook verdrietige blik. Eva negeert alle signalen dat het niet goed met haar gaat en maakt zich op voor de komst van robin.

Eva is van plan de tietjes van robin flink te laten rinkelen. Of het verstandig is om met robin af te spreken in deze gemoedstoestand en hun verleden moet nog blijken.

Maar Eva is klaar voor robin....