Geboeid door Liefde deel 65

04-10-2015 22:57

deel65

Terwijl ze naar haar auto loopt ziet ze dat er geen licht brand bij sheila. Dat is maar goed ook.

Eva was anders op haar afgestapt en dat is waarschijnlijk niet wijs.

timo ziet dat Eva naar de wagen van sheila kijkt. Hij legt haar hand op haar schouder. Snel lopen ze naar haar auto.

Onderweg naar huis begint timo voorzichtig een gesprek. Meesteres vergeef me dat ik uit mezelf U aanspreek.

Eva reageert niet en focust zich op de weg. Het geheel lijkt meer op staren dan op focussen. Eva probeert zich te concentreren op het schakelen, haar moderne bolide was een automaat. Krampachtig schakelt Eva veels te vroeg of te laat.

timo voelt toestemming en gaat verder met zijn verhaal. Misschien is het niet verstandig om Davey te spreken. Het zal een enorme impact hebben Meesteres.

Ik ga het toch doen, subje. Nog nooit ben ik zo vastberaden geweest om iets te doen. Er klopt iets niet! En ik ga het uitzoeken!

Meesteres, John heeft het ook met de dood moeten bekopen. U weet niet in welk milieu U zich straks bevindt. Welke lijken nog uit de kast komen. Meesteres ik mag niks willen. Maar.... ik wil U niet kwijt.

timo legt zijn hand op Eva's been. Even kijkt ze hem streng aan waardoor timo onzeker wordt. Eva rijdt een parkeerplaats op die timo niet herkent.

Ze draait de sleutel uit het contact en wendt zich tot hem. Ze bekijkt hem en timo kijkt naar de grond.

schatje... kijk me aan! Eva pakt zijn kin en richt die naar zich toe.
Voorzichtig en onwennig kijkt timo in haar ogen. Eva streelt zijn wang. Ik ben blij met je en je dienstbaarheid stel ik op prijs.

Ik wil je ook niet kwijt. Eva pakt hem stevig vast en beiden sluiten ze hun ogen. Bedankt voor je steun, maar ik ga dit tot de bodem uitzoeken. Ik laat me niet tegenhouden. Ik ben bereid alle risico's te nemen voor gerechtigheid.

Eva laat hem los en kijkt voor zich uit. Dit is een legitieme reden om het contract te ontbinden.

Meesteres dat wil ik niet. Ik wil het contract behouden, wel met een kleine aanpassing als ik zo vrij mag zijn. Mijn sociale leven is belangrijk voor me zegt timo met een ondeugend glimlachje.

Eva lacht... timo, timo. Misbruik maken van de situatie. De afspraak blijft staan 2 dagen ben je vrij van dienst. Maar deze week blijf je hier! Als je er weer over begint blijf je ook volgende week bij me!

Ze start de auto en ze rijden naar huis. Als ze thuis zijn aangekomen laat Eva timo een roze schortje aantrekken. Ook voorziet ze hem van lippenstift.

Met dezelfde lippenstift schrijft ze "slet van Eva" op zijn borst. Terwijl ze dit doet zegt ze... er mogen problemen zijn, maar de afspraak was dat je als een slet mijn keuken gaat poetsen en dat ga je alsnog doen.

Ik wijk van opdrachten nooit af . Gezien het tijdstip bedien je me. Morgen ga je alsnog de keuken schoonmaken.

Een uur liet Eva hem voor zich lopen. Wijn, nootjes, toastjes. Eva had er niet eens trek in maar gewoon omdat het kon.

timo in zijn slettenpakje die haar op haar wenken bediende vond ze heerlijk. timo voelde de vernedering maar wist dat zijn Meesteres ervan genoot en op deze manier alle sores heel even kon vergeten. Ergens genoot hij ook van de vernedering.

Met volle overgave en zonder schaamte liet hij zich gebruiken voor Eva's pleziertjes. Indirect ook voor zijn eigen plezier. timo genoot ondanks de vernedering van zijn positie.

Terwijl timo aan haar voeten lag, kwamen de problemen als een bal die Eva onder water probeerde te houden toch omhoog.

Ik ga een gesprek regelen met Davey. Ik hoop dat hij ermee instemt. Ik hoop ook dat ik het bij het juiste eind heb. Dat mijn gevoel dat er meer achter zit klopt.

In theorie kan Jonathan de zoon van John niet zijn. John was erg gesloten maar dat hij dit voor haar verzwegen zou hebben kon ze vanaf het begin al niet geloven.

Mag ik wat zeggen Meesteres?
Eva knikt, spreek maar vrij.

Zou Jonathan de zoon van Jason kunnen zijn? U heeft vast wel eens een foto gezien Meesteres.

Eva schud haar hoofd. Ik heb inderdaad foto's gezien maar zie daar geen gelijkenissen. Maar dat zegt niks. Ik heb Jason natuurlijk nooit ontmoet.

Wie de vader van Jonathan is weet ik niet. Maar ik krijg steeds sterker het gevoel dat het John niet was. John was een man van sterke principes. Hij zou zijn kind opeisen. Daarbij zou hij niet meegaan in een leugen.

Of ik heb me vergist in John. Maar ik voel dat hij zoiets niet zou verzwijgen. Plots valt het licht uit.

Naar de meterkast in de hal en verhelp het probleem zegt Eva dwingend. Terwijl timo in roze schort in de meterkast bezig is bedenkt Eva dat dit een teken is.

Maar wat voor teken John? Eva begint weer een gesprek met John. Klopt mijn gevoel of niet.

Haar gedachten worden verstoord door dat het licht weer aangaat.

Eva wrijft over haar gezicht. Natuurlijk is het geen teken, dat kan helemaal niet
Eva glimlacht en timo heeft geen benul van haar conversatie met John.

Kom eerst laat je zien hoe goed je met dat pikkie van je bent. Eva wrijft met haar voet over zijn pik. En daarna gaan we slapen.

Riem!

Met timo aangelijnd loopt ze naar de slaapkamer.

----------------------------------------
Lees ook mijn nieuwe blog over mijn persoonlijke zoektocht naar geluk.

https:// daniquezoektgeluk.wordpress.com

Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.