Geboeid door Liefde deel 60

03-10-2015 11:42

deel60

Met timo aangelijnd liep Eva naar de badkamer. Samen stonden ze onder de douche. timo waste Eva hartstochtelijk. Als dank zoende Eva hem. Beiden voelde ze zich enorm aangetrokken tot elkaar. Ze genoten van elkaar.

Na het douchen trok Eva een zacht roze lingeriesetje aan. timo bleef naakt. Na 30 minuten zat timo aan de voeten van Eva die heerlijk op haar bank zat.

We gaan verder met vrij spreken. je wil morgen naar een vriend, zei Eva begripvol.

timo klonk opgewekt. Ja Meesteres, we zien elkaar eens per maand en dan gaan we naar een kroeg toe. Fijn dat U me daarin vrij laat.

Eva fronst haar wenkbrauwen. In het contract staat dat ik alles bepaal. je ten alle tijden tot mijn beschikking moet staan. Ik wil dat je deze week hier blijft voor mijn genot.

Als je naar een vriend wil gaan dan vraag je dat maar schriftelijk aan!

timo kijkt geschrokken en vraagt zich af of ze dit nu echt meent.

Eva staat op en pakt de laptop. Ze legt het voor zijn knieën neer. Ja...mijn Meesteres meent het ....dacht timo.

Begin maar. Vraag schriftelijk aan of je weg mag. timo kijkt verward maar begint toch te typen. Terwijl hij typt steekt Eva haar tenen in zijn mond.

Na 1 minuut is timo klaar en Eva laat hem de brief uitprinten.

Hoi Meesteres,
Ik wil morgen met een vriend op stap. Ik hoop dat u toestemming geeft.
x timo, Uw subje.

Eva leest de brief aandachtig met gefronste wenkbrauwen en timo wacht geduldig. Eva kijkt hem aan en verscheurd de brief en gooit die op de grond. Oprapen en weggooien!

Ik zal je helpen, typ maar. Eva knikt naar de laptop.

Geachte Meesteres,
In Uw contract, die ik met volle overtuiging heb getekend, staat vermeld dat U alles bepaald en dat ik altijd tot Uw beschikking moet staan. Ik wil niks, Uw wil is wet. Ik smeek U Meesteres of U me een avondje uit wil laten gaan. Ik realiseer me dat ik eerder deze schriftelijke aanvraag had moeten doen. Ik hoop dat Uw plannen het toelaten om een me een avond weg te laten gaan.

Dank U wel voor het lezen van de mail.

Met nederige groet,

Uw subje.

Uitprinten! en volgende keer verwacht ik dat je zelf zoiets kan bedenken. Met gebogen hoofd bied timo de brief aan. Eva vouwt de brief dubbel.

Over een uurtje gaan we naar bed en dan krijg je antwoord. Schriftelijk!

Samen kijken ze even tv. De voeten van Eva zijn nog steeds bij timo's mond. hij likt en zuigt aan haar tenen.

Na een uur staat eva op en typt iets op de laptop. Ze print het uit en gooit het naar timo.

Lees maar!
timo kijkt bedrukt en leest met open mond de brief. Eva kijkt weer tv alsof er niets gebeurd is.

subje,
je deed schriftelijk een verzoek om morgen vrij van dienst te zijn. Omdat je morgen de keuken gaat schoonmaken in een roze schortje moet ik je verzoek helaas afwijzen. Morgenavond blijf je thuis om me te dienen. je vriend zeg je morgenmiddag af!
De Meesteres

Duidelijk? Antwoord!
Ja, Meesteres. Maar mijn vrienden zijn ook belangrijk voor me en toen ik tekende wist ik niet dat U me dagen hier zou houden. Ik geniet van U en mijn rol Meesteres maar ik vind dit erg moeilijk.

timo is emotioneel en heeft moeite met de onredelijkheid.

Eva is keihard.
Dit is de afspraak die we gemaakt hebben. Ik heb je gevraagd of je het ermee eens was, waarop je volmondig ja zei. je hebt geen eigen leven, 24 uur sta je tot mijn beschikking. Dat is wat we beiden wilden.

Morgen maak je de keuken schoon met lippenstift en oogschaduw! Dat is de planning en dat houden we ons aan! je dient van te voren te vragen wanneer ik vind dat je kan gaan!

Volgende week ben je vrij van dienst. Maar deze week blijf je hier! En als je weer voornemens bent om afspraken te maken dan vraag je eerst toestemming zoals het hoort.

je kan altijd het stopwoord gebruiken ook nu. Als je dit nu niet doet is de discussie nu gesloten. Duidelijk? Antwoord!

Ja, Meesteres volgende keer zal ik eerder toestemming vragen Meesteres.

Kom, je gaat de dag in style afsluiten. Eva zakt naar zijn oor. je gaat me likken en daarna gaan we slapen. Aangelijnd likt timo het kutje van Eva.

Daarna stuurt Eva hem naar zijn kooi waarin hij kan slapen. Welterusten!

timo ligt in zijn kooi in de kamer van Eva. Hij begint te twijfelen. Kan hij wel 24 uur beschikbaar staan. hij is gek op Eva en geniet van BDSM. hij had een vurig verlangen om 24 uur tot de beschikking van een Meesteres te staan.

Maar nu begint hij serieus te twijfelen of hij dit wel waar kan maken. Bezorgd valt timo na enige tijd in slaap. De volgende dag wordt timo vermoeid wakker.

Hij verzorgde Eva's ontbijt en terwijl ze at en hij haar voeten in zijn mond had maakte hij zich nog steeds zorgen. Hij weet niet of hij verder wil op deze manier. De twijfel is er nog steeds!

----------------------------------------
Lees ook mijn nieuwe blog over mijn persoonlijke zoektocht naar geluk.

https:// daniquezoektgeluk.wordpress.com

Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.