Geboeid door Liefde deel 59

01-10-2015 22:31

deel59

Eva haar wenkbrauwen stonden hoog op haar hoofd. Hoor ik het goed subje, jongetje. Antwoord! Eva maakt haar ogen klein en is zeer benieuwd naar de verklaring van timo.

Het spijt me Meesteres het zal niet meer gebeuren. Eva lacht en streelt zijn gezicht. Ze pakt hem vast bij zijn kin en komt dichtbij. je stelt me teleur schatje en daar kan ik niet tegen.

Ga het pakken! zegt Eva die weer rustig naar achteren gaat zitten. NU! Eva voelde verschillende lichamelijke sensaties. Een kruising tussen onrust en een enorm verlangen om timo gruwelijk aan te pakken voor zijn ongehoorzaamheid.

Terwijl timo de voorbinddildo haalt kijkt Eva ietwat geërgerd naar de muur. Is hij nou helemaal gek geworden. Opdrachten worden direct en correct uitgevoerd.

Eva wiebelt nerveus met haar benen heen en weer in afwachting tot haar ongehoorzame subje weer aan haar voeten komt zitten.

Met gebogen hoofd bied timo de voorbinddildo aan. hij voelt de spanning die Eva door de kamer laat gaan. schatje als ik zeg dat je die voorbinddildo moet schoonmaken, doe je dat gelijk.

Is dat nou zo moeilijk? ben je echt zo simpel? timo? Eva vouwt haar handen en bekijkt hem. Daarna ze steekt haar hand uit en timo legt de voorbinddildo in haar hand.

Mond open! timo aarzelt waarop Eva haar zweepje pakt. Mond open! Eve slaat op de binnenkant van zijn dij, vlak bij zijn ballen.
timo zit geknield met zijn mond open voor Eva en ze slaat hem steeds op dezelfde plek, maar wisselt zijn dijen af. Tussendoor streelt ze zijn ballen met het zweepje.

timo begint te kwijlen en zijn onderkaak trilt van het openhouden van zijn mond. Eva pakt de voorbinddildo en veegt die over het gezicht van timo.

Zie je wat ervan komt als je niet gehoorzaamd. Zei Eva zachtjes in zijn oor. timo voelt de vernedering. Eva staat op en loopt weg.

Ze gaat naast de bok staan. Nog steeds draagt ze alleen haar pumps. Ze klapt in haar handen en timo zit nu ook naast de bok. Kom! Eva klopt op de zwarte bekleding van de bok.

Eva bind zijn armen en benen vast aan de poten van de bok. Ze gaat voor hem staan. timo voelt opwinding door het naakte lijf van Eva. Terwijl ze de voorbinddildo weer omdoet zegt ze... ik ga je pijn doen schatje. je plaats moet duidelijk gemaakt worden!

Nadat Eva de voorbinddildo om had, pakt ze de balgag en loopt weer naar timo toe. Ze doet het om.

Eva pakt een riem en slaat hem terwijl hij vastgebonden op de bok ligt. Ze telt tot 25 en geniet hiervan. Langwerpige striemen sierden zijn huid. Het geluid van de zwepen van de riem was goed hoorbaar. timo ademt zwaar en kreunt zachtjes om de pijn weg te laten zakken.

Vervolgens pompt ze de voorbinddildo in zijn kont en neukt hem genadeloos. Eva vind oprecht dat hij haar beledigd heeft met zijn ongehoorzaamheid.

Terwijl Eva hem neukt slaan haar middelgrote tieten tegen elkaar aan. Als Eva het genoeg vind gaat ze weer voor hem staan en veegt de voorbinddildo weer af in zijn gezicht. Zorgvuldig haalt Eva de voorbinddildo langs zijn wangen en voorhoofd.

Eva haalt de gag weg en streelt zijn haar. Wat zeg je dan schatje? Antwoord!
Dank U wel Meesteres. Goed zo, goed zo zegt Eva die de gag weer terugplaatst.

Nu pakt Eva de flogger en loopt rustig heen en weer. Ik zal je je gedrag afleren. Opdrachten voer je gelijk uit en ik bepaal wanneer je lacht.

Eva komt dichterbij. Is dat duidelijk!
timo reageert niet maar kijkt naar de grond precies hoe ze het wil zien. Eva spuugt in zijn gezicht. Ik ga je vandaag afbreken om je opnieuw weer op te bouwen.

Ze gaat achter hem staan en slaat hem opbouwend met de flogger. Na 25 slagen bind Eva een touw aan elkaar vast.

De gag verwijderd ze. De knoop doet Eva in timo's mond. Eva propt opnieuw de voorbinddildo in zijn kont en neukt hem. Het touw wat ze in zijn mond heeft gedaan houdt ze vast.

Alsof hij een vastgebonden paard is neukt ze hem. Weer smeert ze de voorbindpik in zijn gezicht en spuugt een aantal keer in zijn gezicht. Eva zit in een heerlijke roes. Haar ogen zijn klein, alsof ze stoned is. Eva is niet stoned ze voelt zich heerlijk.

Weer streelt ze hem. Zie je nu wat er van komt als je me niet respecteert, als je mijn regels niet serieus neemt? Volgende keer gebruik ik je als wc. Laat ik je de hele dag boven de pot hangen en krijg je alles wat uit me komt. Duidelijk?

Eva praat zacht maar indringend. En timo die reageert wijselijk niet! Eva loopt weer weg en pakt een grote dildo. Die stopt ze een aantal keer in haar kut.

Vervolgens stopt Eva de enorme roze dildo in zijn mond. Dit herhaalt ze een aantal keer. Vervolgens laat ze de dildo in zijn mond en gaat weer zitten.

Ze kijkt ernaar en geniet ervan. Na een paar minuten staat ze op en pakt een dunne riem. Eva vind het geluid van een zwepende riem opwindend.

Ze slaat timo ermee. Na 30 slagen valt de roze dildo uit zijn mond. timo is gebroken. Meesteres het spijt me, ik kan niet meer. Ik wil het stopwoord gebruiken.

Eva stopt en maakt hem los. Ze gaat voldaan op haar stoel zitten en klapt 2 keer in haar handen. timo vraagt hoe hij haar van dienst kan zijn.

je mag vrij spreken. Gaat het een beetje? Terwijl Eva zijn gestriemde lijf streelt vertelt timo emotioneel zijn ervaringen.

Meesteres de dildo die U in mijn gezicht duwde vond ik echt verschrikkelijk. Het feit dat het eerst in mijn kont is geweest vond ik echt vernederend.

Mooi, dat was ook de bedoeling. je moet ervan leren! Volgende keer pak ik je nog harder.

Meesteres ik had het verdient, vergeef me voor mijn ongehoorzaamheid en Dank U wel dat U me dit aandeed. Eva stelt hem gerust ze hoort dat hij onder de indruk is van wat hem is overkomen maar hij houdt zich sterk.

Meesteres ik zou morgen graag een avondje met een vriend erop uitgaan. Ik had dit al afgesproken Meesteres.

Eva kijkt bedenkelijk. Ga douchen en dan meld je je weer hier. Dan zullen we het erover hebben. Ik wil erover nadenken of ik je een paar uurtjes vrij geef.