Geboeid door Liefde deel 58

01-10-2015 22:29

deel58

De toon was gezet. Eva begreep werkelijk niet waar hij de brutaliteit vandaan haalde om toch door te lachen. BDSM is voor Eva geen spelletje. Wat ze voelt is echt, ook hoe haar subjes zich moeten gedragen.

timo diende het eten op. Eva zei niks, nog steeds was ze verontwaardigd over wat zich net afspeelde. Even later kreeg timo eten. Wederom van een rechthoekig dienblad. Zonder bord of bestek. Hij dronk uit de hondenbak.

Kort kon Eva hiervan genieten. Terwijl hij hulpeloos zijn maaltijd at werd ze weer wat rustiger.

Vandaag ga je voor het eerst je kuisheidsgordel dragen. timo had die besteld toen ze online contact hadden. Ik bepaal alles. ook wanneer je een stijve pik krijgt.

Is dat duidelijk? antwoord!
Ja, Meesteres zei timo wijselijk.

We beginnen met 2 uurtjes en bouwen het zo op tot je de hele dag de kuisheidsgordel kan dragen. De sleutel hou ik!

Nadat timo had opgeruimd moest hij de kuisheidsgordel om doen. Eva liet hem geknield zitten en verdween naar slaapkamer.

timo zat in het midden van de kamer. Geknield met gebogen hoofd. Hij droeg alleen een collar en zijn kuisheidsgordel.

Na 45 minuten deed Eva de deur van de slaapkamer open en ging zitten op bed. Ze klapt 1 keer in haar handen. Zoals aangeleerd kwam timo direct aangekropen en ging naast haar zitten.

Eva had een witte latex mouwloos jurk aan en zwarte pumps. Ze aaide zijn gezicht en zoende hem. Ze ging voor hem staan en deed haar jurkje omhoog.

Ze streelde haar kut langzaam. Kijk! timo doet wat er werd opgedragen terwijl Eva met haar vingers over haar kutje gleed. Geil he..schatje.

Eva ging op bed liggen en bleef haar kut strelen, terwijl timo bleef kijken. Eva maakt de rits van haar jurkje open en pakt timo's hand. Voel maar.

timo voelde aan haar tieten. Ik hoop niet dat je te opgewonden raakt. Het wordt dan erg krap daar..eva knikt naar de kuisheidsgordel.

Eva stopt haar middelvinger in haar kut en vervolgens in timo's mond. Nu mag jij! timo vingerde Eva en ze genoot ervan. Ze kreunde erbij.

Ze genoot er het meest van dat ze controle had over de erectie van timo. Nadat ze was klaargekomen keken ze een BDSM film. timo zat naast Eva en voelde Hoe krap het werd in zijn kuisheidsgordel.

Eva genoot hier in volle teugen van!

Na 2 uur mocht de kuisheidsgordel weer af.

Riem! timo bood de riem met gebogen hoofd aan en Eva liep, met timo aangelijnd naar haar slaapkamer.
Kom schatje, ik zal laten lachen!

Eenmaal in de kamer bevestigd Eva tepelklemmen. Ze haalt zijn masker en gooit die naar hem toe. Ze laat timo de ketting van de tepelklemmen tussen zijn tanden vast houden.

Als de ketting uit je mond valt heb je een probleem zegt Eva vriendelijk. Eva staat op en doet een voorbinddildo om. Ik ga je eerst neuken als een goedkope hoer!

Terwijl timo gebukt zit met de ketting in zijn mond stopt Eva de voorbinddildo in zijn kont en neukt hem. De onderdanige positie zorgde ervoor dat Eva opgewonden raakte en maar bleef gaan.

Voor timo was het niet aangenaam. Ook al had Eva zijn kont al opgerekt. Hij voelde Eva diep van binnen.

Eva bleef hem anaal neuken. Toen ze er genoeg van had liet ze hem in de foetushouding op de grond liggen. Eva deed de voorbinddildo af en gooide die naar timo toe.

Helemaal naakt liep ze om hem heen. Als ik zeg dat je stopt met lachen dan stop je. Eva gaat gehurkt voor hem zitten en bekijkt hem. Totaal hulpeloos ligt hij op de grond en durft Eva onder geen beding aan te kijken.

Ze stopt haar vinger in haar kut en smeert het vervolgens over zijn lippen. Luisteren! Eva staat op. Zorg dat die voorbinddildo schoon is en ze loopt de kamer uit.

timo hoort dat Eva de BDSM ruimte ingaat en hij schrikt als ze deur dicht laat vallen.
timo blijft achter in de kamer.

hij aarzelt. hij wil morgen met een vriend uit eten en daarna naar een kroeg. hij had dit al eerder afgesproken en weet niet hoe hij dit met Eva moet bespreken.

Ze stelde een contact op waarin timo geen regie meer heeft over zijn leven. Eva bepaald alles . timo heeft ervoor getekend dat hij altijd tot haar beschikking zou staan.

Toen hij het contract tekende had hij geen idee dat Eva hem dagenlang tot haar beschikking zou hebben. Ook staat in het contract dat hij het contract niet kan verbreken. Alleen Eva kan tot ontbinden overgaan.

Maar dat het zo'n impact op zijn leven zou hebben had hij niet kunnen bedenken. timo schrikt omdat hij hoort dat Eva in haar handen klapt.

Snel gaat hij naar de BDSM ruimte waar Eva op haar barokstoel zit te wachten. timo gaat aan haar voeten zitten. Ze streelt zijn haren. Schatje... is die voorbinddildo schoon?

timo weet niet hoe hij moet reageren. Antwoord! Weer schrikt timo. Nee, Meesteres de voorbinddildo ligt nog in de slaapkamer Meesteres.

Eva's gezicht staat op onweer!