Geboeid door Liefde deel 57

30-09-2015 22:46

deel57

Eva zit weer in de auto om naar huis te rijden. Ze wordt gelijk gebeld door een koper. Hij wil de auto vandaag zien en kopen. Voor die prijs zou hij gek zijn als hij het niet deed. De garagehouder kwam langs en de auto was verkocht. Eva heeft de auto ver onder de waarde te koop gezet.

Dit deed ze omdat ze het geld snel nodig had.

Morgen moet Eva de auto wegbrengen. Hij had ook een auto voor haar. Een auto van 15 jaar oud. Wel airco en stuurbekrachtiging. Maar dat waren ook de enige opties. Er zit zelfs geen radio in. Eva neemt er genoegen mee. Het leven van een kind staat op het spel. John's kind.

Eva reed de hele middag rondjes met haar auto. Het afscheid nemen zal zwaar worden. Aan de andere kant is het maar een auto. Toch heeft Eva het er moeilijk mee.

Ze heeft sheila laten weten dat ze morgen het geld heeft. sheila bedankte emotioneel en beloofde zo snel mogelijk Nederland te verlaten, zodat het afpersen zal stoppen. Ooit zal ik je terugbetalen Eva. Eva weet dat dit een utopie is. Het geld ziet ze nooit meer terug.

Maar die woorden zorgde voor acceptatie voor het verliezen van haar spaargeld en auto. Eva staat 100% achter haar beslissing. Ze heeft het juiste gedaan. Ze deed het uit liefde voor John.

Eva reed naar huis omdat timo rond 18:00 zou komen. Ze besluit te koken. Ze houdt van koken en is er goed in. timo moet het opdienen. Maar koken, doet Eva graag zelf.

Na het koken gaat ze aan de keukentafel zitten en besluit John's moeder te bellen. Ze zag voorzich hoe ze haar achterliet op de begraafplaats. Die arme vrouw die zoveel voor haar kiezen kreeg.

Eva roert in haar thee terwijl ze belt.

Anja met mij. Gaat het een beetje?
Eva hoort dat John's moeder snikt.
Ik snap dat het moeilijk voor je is.. zegt Eva terwijl ze een slok nam.

- Eva... morgen wil ik dat je even langskomt er is iets wat ik met je wil bespreken.
Eva stopt gelijk met roeren en legt haar hand op haar hoofd. Toch niks ergs Anja? Eva ademt hoorbaar.
- Lieverd ik kan het je niet over de telefoon vertellen maar het is iets dat je moet weten.

Morgen heb ik een afspraak bij je in de buurt. Dan kom ik gelijk naar je toe. Eva wil niet zeggen dat ze een afspraak met sheila heeft, nu ze weet dat John's moeder alles behalve gecharmeerd is van haar.
- Tot morgen lieverd. Maak je niet druk het is geen kwestie van leven of dood maar ik moet het je wel vertellen.

Eva hangt op en neemt een slok van haar thee. Zou ze erachter zijn gekomen dat Jonathan de zoon van John is. Ik kan me niet voorstellen wat het anders zou moeten zijn. Met een afwezige blik drinkt ze haar thee op.

Plots gaat de bel. Eva doet de deur open en kort hierna staat timo in de hal. Hij kijkt wat verbaast maar zegt niks.

Begroet me hoe het hoort. timo knielt en kust haar voeten. Terwijl hij dit doet krijgt ze het warm en haar wangen kleuren rood als ze naar beneden kijkt.

De berenpantoffels van Eva kust timo. Eva is zich vergeten om te kleden. Geen latex jurkje. Geen lange laarzen, zelfs geen make up. Eva wist zich geen houding.

Plots schiet ze in de lach, ook timo moet erom lachen. Eva herpakt zich en kan weer serieus zijn. Kleed je uit!

Eva loopt weg en doet de pantoffels snel uit en besluit op haar blote voeten te lopen. Die rare pantoffels kreeg ze ooit van haar moeder maar ze zijn wel lekker warm. Maar voor deze gelegenheid totaal ongeschikt!

Eva loopt terug naar timo die nog geknield zit te wachten. Ze kijkt hem aan met haar handen in haar zij. Wederom schiet timo in de lach om pantoffelgate. Maar Eva is uitgelachen.

Het was grappig hè. Maar nu is het klaar. Er wordt alleen gelachen als ik dat wil. timo proest het uit van het lachen. Eva blijft rustig en is mateloos geërgerd. Hoe durft hij tegen mijn wil, toch te lachen.

Ze bekijkt hem en er komt bijna stoom uit haar oren. We gaan eerst eten en daarna... Eva knikt naar de BDSM ruimte. Het lachen zal je vergaan schatje. Ik lach altijd het laatst. Moet jij eens opletten...jochie!

----------------------------------------
Lees ook mijn nieuwe blog over mijn persoonlijke zoektocht naar geluk.

https:// daniquezoektgeluk.wordpress.com

Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.