Geboeid door Liefde deel 56

30-09-2015 22:45

deel56

De volgende dag werd Eva bedient op bed. timo zat naakt met gebogen hoofd naast het bed. Nadat hij het ontbijt had opgeruimd mocht hij eten.

Een ontbijt dat hij vanaf de grond at. Op een dienblad zonder bord. Na het ontbijt maakte timo zich klaar om naar zijn werk te gaan.

Kom afscheid nemen! timo ging geknield voor Eva zitten die nog steeds op bed lag. Kus! Eva stak haar been uit en timo kuste haar voeten.

Meesteres mag ik wat vragen? Eva knikt terwijl ze geniet van het kussen van haar voeten geniet. Gaat U werken vandaag Meesteres.

Nee, ik blijf deze week thuis schatje. Ik heb me ziekgemeld. Deze tijd ga ik gebruiken om een en ander op een rijtje te zetten. Vanmiddag ga ik naar het graf van John.

Ik zal je ooit wel vertellen wie John is. Nu niet. Ga naar je werk!
Dank U voor Uw tijd Meesteres waarna timo naar zijn werk ging.

Eva ging op haar rug liggen. timo houdt me op de been. Ik heb het gevoel dat ik het niet meer trek. Misschien als ik bij John ben dat alles op zijn plaats zal vallen.

Mijn werk waar ik absoluut niet naar toe wil. Hoe de collega's me bekeken. Eva zag als een film voor zich hoe collega's haar belachelijk maakte. Vooral die Erwin. Eva doet niks liever dan hem elimineren van het werk. Lul!

Terwijl Eva op haar zij gaat liggen krijgt ze een apje. Gelijk gaat ze rechtop zitten.

Hoi Eva
Weet je al of je het geld kan regelen. De tijd dringt. Doe het voor Jonathan. Ik hoop dat je kan helpen.
xxx sheila

Verdomme! Waar ga ik dat geld vandaan halen. Ik heb het niet. Waarom moet ik het steeds oplossen. Ik heb al 15.000 euro gegeven wat ik waarschijnlijk nooit meer terugkrijg en nu weer 10.000.

Geërgerd stapt Eva uit bed. Ze gaat onder de douche. Eenmaal onder de douche voelt ze zich zwak. Wat moet ik hier nu mee. Voor hetzelfde geld pakken ze Jonathan. Dan zal ik me schuldig voelen.

Maar ik heb het geld niet. Mijn ouders kan ik niet vragen. Ze weten dat ik spaargeld heb. Ik zal mijn auto verkopen. Het is een nieuwe auto. Ik zal er wel minimaal 15.000 euro voor krijgen.

10.000 voor sheila. Voor 2000 koop ik een derdehands auto en dan heb ik nog wat reserve. Eva krijgt er buikpijn van. Mijn auto waar ik zo gek op ben.

Maar ze weet dat het maar materiaal is. John heeft haar dat geleerd. Eva droogt zich af en besluit gelijk haar auto op Marktplaats te zetten. Voor de helft van de aanschafprijs, nog geen jaar oud.

Nadat ze haar auto te koop heeft gezet. Maakt ze zich klaar om weg te gaan.
Eva heeft met John's moeder afgesproken om zijn graf te bezoeken.

Eva rijdt met pijn in haar hart een van de laatste keren in haar hypermoderne auto. Voor de begraafplaats ziet ze zijn moeder staan. Na een innige omhelzing lopen ze gearmd naar het graf.

Goed je weer te zien, zegt John's moeder lief. Gaat het goed met je? Ja hoor,zegt Eva snel. En met jou?

Tja, het moet maar. Ik ben mijn beiden kinderen verloren en mijn man. Ik kan niet zeggen dat ik het leven leuk vind. Nooit zal ik een huwelijk meemaken of kleinkinderen hebben.

Eva verslikt zich en zegt niks. Gelukkig zijn ze bij het graf aangekomen. Eva vind niet dat zij degene moet zijn die John's moeder moet vertellen over Jonathan.

Wisselende emoties overspoelde haar toen ze naar het graf keek. John's moeder ging gelijk over op onderhoud van het graf. Ze trok het kleine beetje onkruid weg. Ze komt hier elke week.

Eva bleef staan en begon stilletjes een gesprek met John. Lief, ik heb het moeilijk. Ik weet het van je zoon. Ik doe alles om hem te helpen maar het valt niet mee. Ik leef constant met spanningen.

En mijn werk. Dat is ook een probleem. Haar gedachten werden gestoord door een vogel die voorbij vloog. Laat maar John. Werk is maar werk. Daar moet ik je niet mee lastig vallen. Werk is relatief en als het einde daar is, totaal onbelangrijk.

Oh ja ik heb een subje. Een man, kan je het geloven John? Eva glimlacht. Ik weet zeker dat je me het gunt. Ik ben geen Mevrouw meer maar een Meesteres en een goede ook!

John's moeder komt naast haar staan.

Je mist hem hè... zegt ze terwijl ze haar arm om Eva heen slaat. Eva knikt en langzaam rolt er een traan over haar wang. Ze wil niet huilen.

John's moeder heeft 3 dierbare verloren. Daarom wil Eva zich vermannen. Heb je sheila nog gesproken vraagt John's moeder.

Hoezo? vraagt Eva vijandig.

Ik wil dat je uitkijkt met die dame. Ik heb haar nooit vertrouwd. Ze had vroeger een relatie met Jason en ging vreemd met John. Michel, haar huidige man, was een goede vriend van mijn jongens en door sheila hadden ze ruzie met elkaar. Ze is een stoker. Mijn jongens hebben een hele tijd ruzie gehad met elkaar.

Ik vertrouw haar voor geen cent.

Maar sheila vertelde dat Michel geen problemen had met hun relatie.

Eva, dat is niet waar. Michel weet van niks. Ze liegt en bedriegt en hij slikt alles voor zoete koek. Beiden zijn ook verslaafd aan cocaïne geweest. Blijf uit haar buurt Eva! Zodra sheila ergens betrokken is, vallen er brokken. Zelfs dodelijke. John's moeder knikt naar het graf.

Eva kijkt geschokt. Ze is in de war. Ook al heeft sheila fouten gemaakt, Jonathan kan er niks aan doen. Maar dat kan ze John's moeder niet vertellen.

Ze is het John's zoon verplicht om zijn leven te redden. Eva blijft nog even bij haar geliefde John. Later neemt ze afscheid van John's moeder.

Die blijft nog voor Jason en John's vader. Die arme vrouw!