Geboeid door Liefde deel 55

29-09-2015 23:37

deel 55

Eva doet de deur open en bekijkt hem. Kniel! Dat zou je uit jezelf moeten weten zegt ze streng terwijl ze de deur dichtgooit.

Eva loopt weg. Ze draagt een zwart, strak doorzichtige jurkje. Ze heeft er niets onder aan.

Ik ga naar bed. Als ik je roep, zit je op je plaats, knielend, waar je hoort! Eva loopt naar haar slaapkamer.

timo blijft achter, kleed zich uit en wacht geknield tot Eva hem roept. Eva ligt in haar comfortabele bed en kan timo zien zitten vanaf haar bed.

Na 20 minuten klapt ze in haar handen. Kruipend gaat hij naast het bed zitten. Eva klapt 2 keer in haar handen. Hoe kan ik U van dienst zijn Meesteres?

Masseer me! hij doet gelijk wat ze vraagt. Met alleen een collar om masseert hij de rug van Eva.

Voorlopig blijf je hier! je verzorgd en dient me zoals ik van je verlang. Ik verwacht dat je je uiterste best voor me doet.
Als je dat niet doet zal ik je straffen. Begrijp je dat timo?

hij reageert niet maar masseert verder. hij weet dat Eva hem zal straffen als hij ongevraagd reageert.

Als je goed je best doet krijg je een rvs collar met je nummer erin. timo voelt zich gevleid en masseert door.
Vandaag slaap je op de bank. Morgen verplaatsen we de kooi. Daar slaap je de rest van de week.

Daar hoor je in te slapen en daar ga je in slapen. Eva haar stem is zacht doordat ze geniet van de massage.

Kniel! timo gaat weer geknield zitten. Haal je masker, Eva knikt naar de woonkamer. timo doet dit gelijk. Eva klapt weer 2 keer in haar handen. timo vraagt hoe hij haar kan dienen.

Eva kijkt naar hem en grabbelt daarna in haar nachtkastje. Ze gooit een condoom naar hem toe. Ik hoef je niet te vertellen wat je ermee moet doen.

Eva gaat staat helemaal naakt voor hem. je hebt de eer om me te neuken. Lang en diep. Eva streelt zijn masker. Als je klaarkomt zonder dat ik daar toestemming voor geef....dan straf ik je.

Duidelijk?
Eva gaat op haar rug liggen met haar benen wijd. Eerst maar kijken hoe goed je kan likken. Eva pakt haar rijzweepje.

Ze slaat ermee op het bed tussen haar benen. Kom! stel me niet teleur! timo zit tussen haar benen. Laat maar zien of je me hoe je gaat likken.

timo beweegt zijn tong alsof hij haar klitje likt. Eva geniet ervan en streelt zijn gezicht met haar handen. Ze laat het hem zolang doen dat hij begint te kwijlen en Eva kijkt ernaar of ze haar lievelingsmaal ziet.

Lik! Ze wijst naar haar kut en timo likt haar. Eva trekt haar benen hoog op.

Nu mag je me neuken. Zorg ervoor dat je niet klaarkomt. timo stopt zijn pik in haar kut en neukt haar.

Eva trekt aan zijn tepels, kijkt hem indringend aan en zegt....neuk me! timo blijft zijn pik in haar kutje steken. hij reageert met zijn lichaam en ademhaling. Waag het om klaar te komen zegt Eva dreigend.

Met het rijzweepje geeft Eva het tempo aan en timo komt toch klaar. Eva pakt hem bij zijn kin. Ik zei niet klaarkomen!
Kennelijk is het te moeilijk voor je!

Lik mijn kut schoon! Als je klaar bent zal ik je leren wat er gebeurt als je klaarkomt zonder mijn toestemming. Toen Eva er genoeg van had stond ze op en liep weg.

timo bleef zitten met gebogen hoofd naast het bed. Kort hierna kwam ze terug en ging op bed zitten. Eva deed de mondhaak om en duwde zijn hoofd op de voorbinddildo die ze inmiddels had omgedaan.

Eva duwde zijn hoofd zo ver dat er slijm vanachter zijn keel meekwam. Eva bleef dit herhalen. Ik zal je leren dat je me nooit teleur moet stellen.

Hierna gaat ze achter hem staan en slaat hem met zijn eigen riem. Doe wat ik zeg. Gehoorzaam me. Ik ben De Koningin, De Meesteres en alles gaat zoals ik dat wil!

Eva sloeg regelmatig maar hard. Striemen van zijn eigen riem sierde zijn lichaam. timo had het moeilijk maar verbeet zich voor zijn Meesteres.

Toen Eva het genoeg vond streelde ze hem. Ze boog naar zijn oor. Ik zal je het ongevraagd klaarkomen afleren.

Geloof me! Eva kust hem op zijn hoofd. Ga slapen. Voor je naar werk gaat verzorg je een uitgebreid ontbijt.

Welterusten!

----------------------------------------
Lees ook mijn nieuwe blog over mijn persoonlijke zoektocht naar geluk.

https:// daniquezoektgeluk.wordpress.com

Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.