Geboeid door Liefde deel 50

27-09-2015 19:32

deel 50

Eenmaal in de kamer laat ze timo aan het kruis staan. Jeetje... ik had vandaag toch wat anders bedacht. Ik had niet verwacht dat ik je nu al aan zou pakken.

Eva maakt zijn armen en benen vast. Weet ik zeker dat je netjes blijft staan.. zegt Eva zachtjes. timo stond nu met zijn armen en benen gespreid en Eva genoot van haar uitzicht.

Terwijl Eva verschillende zwepen neerlegt vraagt ze... hoe vaak zal ik de zwepen gebruiken. Antwoord!
Dat bepaalt U Meesteres. Goed zo schatje...goed zo zegt Eva.

Eva streelt hem en trekt aan zijn pik. je pik is lekker stijf. Heerlijk... zegt eva zacht, maar ik ga ook bepalen wanneer die stijf wordt. Maar dat is voor de volgende keer schatje. Maar dan weet je het vast.

Eva gaat achter hem staan en slaat hem met verschillende zwepen. Ze is van mening dat timo dit verdient. Maar er zit ook emotie van robin bij. Voor de eerste keer gaat ze te ver.

Ze blijft timo aanhoudend slaan. hij doet zijn best om het vol te houden. hij wil haar niet teleurstellen maar Eva weet van geen ophouden. Ze blijft slaan, het lijkt of ze er niet mee kan stoppen. Een soort tranceachtige toestand waar ze in verkeerde.

Alle zwepen met uitzondering bullwip heeft ze gebruikt. timo reageerde lichamelijk maar ging niet huilen. Dit verwachtte ze wel. Waarschijnlijk huilen mannen niet zo snel.

Rood! zei timo plots. Eva kwam uit haar hypnotische staat en herkende het stopwoord. Ze schrikt van wat ze ziet. Zijn hele lijf zit onder de striemen. Toen ze hem sloeg zag ze het helemaal niet.

Snel maakt ze hem los. timo zakt door zijn knieën en blijft zo zitten. Eva loopt verward naar haar troon. Ze klapt in haar handen. timo weet dat hij moet komen en met moeite kruipt hij naar haar toe.

Eva legt zijn hoofd op haar schoot.
timo... ik moet me verontschuldigen ik ben te ver gegaan. Eva vecht tegen haar tranen. Als je wilt stoppen dan heb ik daar alle begrip voor.

Doe je masker af! Meesteres mag ik spreken. Eva lacht.. ze heeft hem toch goed getraind dacht ze. Vertel schatje.
Ik deed het graag voor U Meesteres. Voelt U zich nu beter Meesteres. Ik voelde dat er iets dwars zat.

je bent lief zegt Eva. Maar dit ging veels te ver. Ik hou ervan om te domineren maar mijn niet om je kreupel te slaan.

Gaat het? Het doet pijn Meesteres, maar deze pijn zal wegtrekken. Uw pijn zal er morgen nog zijn Meesteres. Eva knippert met haar ogen. Er mogen geen tranen vloeien, maar hij heeft gelijk.

BDSM trok haar door de zwaarste periode van haar leven heen. Maar ze heeft sinds de dood van John, elke dag, diepe heftige pijn. Pijn in haar hart. Juist toen ze de man van haar leven leerde kennen, werd hij afgenomen. Eva is daar eigenlijk nog pislink over. Waarom leerde ze hem kennen als hij toch weer weggenomen werd. Is het haar dan niet gegund?

Ook de stunt van robin kwam op de emotiestapel. Wederom een teleurstelling. Ze was van plan een langdurige D/s relatie te hebben en dat liep verkeerd af. Tot op het punt dat ze zowel robin en haar werk verliest.

Hoe hard Eva ook vecht. 1 traan loopt toch weg uit haar oog, over haar wang en valt via haar mond op het hoofd van timo. Die nog steeds op haar schoot ligt.

Uit het niets streelt timo haar benen. Er wordt niets gezegd. De afgelopen periode speelt als een film af in haar gedachten. Dat timo daar zit geeft haar steun. Dat hij niks zegt geeft haar het gevoel begrepen te worden.

Er ontstond een magische, bijzondere sfeer, zonder dat er iets gezegd werd. hij voelt dat Eva steun nodig heeft en zij voelt dat hij dit zonder te zeggen geeft.

Na een half uur bijzondere, intense stilte zegt Eva, Ik hoop dat je er toch van genoten hebt. Mag ik spreken Meesteres, Verbaast over zijn aanhoudende onderdanigheid knikt ze.

Het ging ver Meesteres, maar ik heb er alsnog van genoten. Eva moest zich bedwingen het liefst stortte ze zich in zijn armen en wilde ze hem daarna hartstochtelijk kussen. Maar deed dit niet.
Woensdag wil ik je weer zien. Het abrupte einde ga ik goed maken. Ga je aankleden! Eva knikte naar de deur. Dank U wel voor Uw tijd Meesteres en timo verliet de kamer.

Even later kwam hij aangekleed terug en ging weer aan haar voeten zitten. Mag ik spreken? Als U het op prijs stelt kan ik nog wel even blijven. timo voelt dat Eva iemand nodig heeft.

Nee, schatje. Ga maar naar huis. Ik red me wel zei Eva zachtjes. timo ging kort erna weg.

Eva ging weer op haar troon zitten en keek naar het plafond. Alsof er een kraan open ging vielen de tranen overal. Ze mist John maar maakt zich ook zorgen over haar werk.

De gedachte dat ze dat ook zal verliezen maakt haar ongelukkig. Eva haalt nog steeds voldoening uit haar werk en de structuur helpt haar door de dagen heen als het minder met haar gaat.

Maar ook dat mensen zullen roddelen over haar. Eva is nu eenmaal niet geliefd op het werk en haar collega's zullen smullen van de onthullingen van robin.

Na een uur gehuild te hebben besloot Eva een stuk te gaan wandelen. Ze heeft afleiding nodig. Ze kleed zich om en gaat naar buiten.

Als ze de beneden deur opent ziet ze robin zitten op een bankje voor het appartementencomplex. Eva twijfelt of ze naar binnen zal gaan of doorloopt.
Ze kiest het laatste.

robin komt op haar afgelopen. Mevrouw, het spijt me. ze pakt Eva bij haar arm.
Eva kijkt haar diep in haar ogen.

Laat me los!!! Maar... Eva slaat robin midden in haar gezicht, robin viel op de grond. Eva ziet direct bloed lopen uit haar neus.
Ga weg! Donder op, laat me met rust. Ik wil je nooit meer zien.

Eva is witheet. robin, zorg ervoor dat ik je nooit meer zie. Ik sta niet voor mezelf in. robin wil wat zeggen... nee! Nooit meer tegen me praten. Nooit meer!

Eva loopt weg terwijl robin op de grond blijft liggen. Eva zal en kan het robin nooit vergeven. Nooit

----------------------------------------
Lees ook mijn nieuwe blog over mijn persoonlijke zoektocht naar geluk.

https:// daniquezoektgeluk.wordpress.com

Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.