Geboeid door Liefde deel 49

27-09-2015 19:31

DDeel 49

Kruipend en nederig meldde timo zich aan de pump van Eva. timo droeg een rubber masker waarin alleen zijn onderdanige blauwe ogen en zijn mond te zien waren.

Het liefst ziet ze zijn hele lijf gehuld in rubber. Maar door zijn onoplettendheid blijft zijn huid onbedekt. Eva zal hem straffen en is er op uit om ,in haar ogen, prachtige versieringen op zijn huidje aan te brengen.

Rode versieringen wel te verstaan!

Ook pols, enkelboeien en een halsband behoren tot de standaarduitrusting van timo. Dat is wat Eva wil en zo zal hij zich presenteren.

Eva aait zijn masker. Gaat alles toch ineens sneller.. he schatje. Ik heb je hiervoor gewaarschuwd. Ik wil dat je me respecteert. Me op de juiste manier aanspreekt en dat heb je niet gedaan.

Eva streelt hem met het rijzweepje. Plots slaat ze hem op zijn tepel. Hij schrikt. Zijn schouders schieten omhoog. Niet schrikken schatje...dit is nog niks!

Ijskoud gaat Eva verder met het rijzweepje. Ze streelt zijn pik ermee die lekker stijf en keihard is. Langzaam gaat ze met het zweepje naar zijn ballen. Eva komt dicht bij zijn oren.

Ze likt over zijn masker. Zal ik met het zweepje tegen je balletjes aanslaan? Eva geniet van zijn angst. timo ademt snel en is duidelijk nerveus.

Ze hangen er wel lekker voor zo. timo zit geknield en zijn pik steekt naar voren en zijn kale ballen hangen er netjes onder.

Hoevaak zal ik slaan schatje? he? ondertussen blijft Eva met het rijzweepje in de buurt van zijn ballen strelen.
HOEVAAK! ik wil antwoord.

Uh... 10 keer Meesteres? Eva is met stomheid geslagen. je kent me nu een tijdje en daarom begrijp ik je domme antwoord niet. je moet van die spanning af want er komt alleen onzin uit je mond.

je weet dat ik dat bepaal. Hoevaak U dat nodig vind MEESTERES! is enige antwoord wat ik wil horen.

We gaan even niet meer klessebessen. Want daar komt nu alleen maar ellende van. En die ellende komt jou ten nadelen. Niemand anders!

Ik sla je zo hard tegen die kale balletjes van je dat je straks ligt te kronkelen van de pijn. Eva lacht zachtjes en blijft strelen. Zet je schrap, benen wat verder uit elkaar. Let op he schatje.. ze slaat 1 keer met gepaste kracht op zijn ballen.

timo ademt zwaar en probeert voor Eva zo goed mogelijk te blijven zitten. Kort erna slaat ze hem weer met het zweepje op zijn ballen.

Ze gaat weer naar achteren zitten. Nu vraag ik je het nog 1 keer. Hoevaak zal ik op je kale balletjes slaan? Antwoord!
Hoevaak bepaald U, Meesteres.

Juist zegt ze. Fijn dat je nu weer weet hoe het hier geregeld is. Zo... we gaan eerst even wat drinken. Geloof me, je zult het nodig hebben. Want je spreekt me altijd aan als Meesteres, altijd!

Ik ga ervoor zorgen dat je dat nooit meer zal vergeten...schatje. Nooit meer!!

Eva pakt de riem en lijnt hem aan. Volgende keer als ik "riem" zeg dan pak je deze riem. Duidelijk? Als een trotse hondenbezitter loopt ze naar de keuken en timo kruipt achter haar aan.

Voor deze ene keer pak ik zelf drinken. Ik wil dat je al je krachten spaart voor straks. Als ik je voor eens en altijd ga leren hoe je me aanspreekt. Eva neemt een slok van haar drinken terwijl ze hem afkeurend aankijkt.

Eva vult de hondenbak met water. Alles opdrinken en ze wijst naar de bak met water. timo doet direct wat er gevraagd wordt.

Riem! Eva staat met haar hand open naar timo toe. hij pakt de riem en bied die met gebogen hoofd aan.

Kom maar schatje, het is tijd. Met timo aangelijnd loopt Eva vol trots naar haar kamer... en timo kijkt toch wat bedrukt.

----------------------------------------
Lees ook mijn nieuwe blog over mijn persoonlijke zoektocht naar geluk.

https:// daniquezoektgeluk.wordpress.com

Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.