Geboeid door Liefde deel 48

25-09-2015 21:42

deel 48

Eva doet de deur open en daar staat hij. Al eerder had ze foto's van hem gezien dus ze wist hoe hij eruit zag.

Eva zegt niks en knikt naar de hal. Ze doet de deur dicht en gaat achter hem staan. Brutaal als ze is trekt ze zijn shirt uit. Schoenen uit! fluistert ze.

Ze streelt hem over zijn rug. Welkom! zegt ze in zijn oor. Eva ruikt aan hem als een hond die op het punt staat een botje te verslinden.

zijn ademhaling gaat sneller. Maak ik je nerveus? timo reageert niet en kijkt voor zich uit. Spannend he.. zegt Eva die zijn tepels zachtjes streelt.

Ze drukt haar lijf tegen hem aan. Ga je me dienen timo... zei ze zachtjes in zijn oor. timo reageert nog steeds niet omdat hij weet wat Eva wil en ze hem genadeloos zal straffen als hij zonder toestemming zal spreken. Dat weet hij inmiddels van de online contacten.

Langzaam maakt Eva zijn riem los en wrijft sensueel over zijn gulp. Eva lacht, ik voel dat je het spannend vind. Lekker! zegt ze in zijn oor.

Ook zijn broek maakt ze los en trekt die tot op zijn knieën. De ademhaling van timo is nog beter hoorbaar geworden. Eva gaat voor hem staan.

Met haar handen in haar zij bekijkt ze hem. Een goedgebouwde naakte man met blauwe ogen en blond kort haar, staat voor haar in de hal met zijn broek op zijn knieën.

Eva bekijkt hem nauwkeurig en ze ziet dat hij zich ongemakkelijk voelt. Op je knieën! zegt Eva plots maar beslist.

timo zakt door zijn knieën en kijkt naar beneden. Eva heeft hem duidelijk gemaakt hoe hij zich moet gedragen. Ze tolereert geen enkele misstap en timo is op zijn hoede.

Eva komt dichterbij en drukt zijn hoofd tegen haar bovenbeen. Vandaag ga je je best doen om het me zo aangenaam mogelijk te maken. Ik heb het nodig en jij gaat je uiterste best doen voor me.

Weer neemt Eva wat afstand. Draai je om, handen op de grond! timo draait zich om en zit nu voorovergebogen met nog steeds zijn broek op zijn enkels.

Eva zakt door haar knieën en trekt zijn kont uitelkaar. Maak je niet druk.. ik zal je niet genadeloos neuken. Ik kijk alleen maar wat voor vlees ik in de kuip heb. Eva bekijkt hem goed. Ondertussen streelt ze zijn pik. Ik voel dat je van me geniet zegt ze lachend.

Ze gaat weer staan en loopt naar het midden van de kamer. Ze staat met haar handen in haar zij en kneed haar halflange haren met 1 hand in model.

Aan haar blote benen lijkt geen eind te komen. De mooie pumps maken haar benen nog langer dan ze al zijn.

timo zit nog altijd gebukt op de grond. Doe je broek uit en kom hier! Nu zit hij naakt voor haar pumps op de grond. Laat zien hoe je me eert en aanbid.

timo likt vol overgave de pumps van Eva. Eva sluit haar ogen terwijl hij dit doet. Ze geniet hiervan. Ook haar lange benen moet hij uitvoerig aanbidden door ze te likken. Eva is opgewonden, van het likken maar vooral door haar macht. Daar geniet ze het meeste van.

Eva draait zich om en trekt haar latex jurkje omhoog. Toon je overgave zegt ze terwijl ze haar kont uitelkaar trekt. Zonder enige aarzeling deed timo wat er verwacht werd.

Met zijn tong likte hij haar kont en weer genoot Eva intens . Ze trok haar latex jurkje weer naar beneden en streelde hem over zijn schouder. Tot nu toe ben ik erg tevreden over je. Ze zakt iets door haar knieën en zegt.. zorg dat het zo blijft, want anders???

Geef antwoord!
Anders straft U me genadeloos, zegt timo met gebogen hoofd. Zijn stem is zacht en wat onzeker.

Eva loopt om hem heen. Goed zo! je antwoord is 100% correct alleen je manier van aanspreken stelt me teleur. Rustig met haar handen op haar rug loopt ze om hem heen.

Welk woord wil ik in ELKE zin horen? Geef antwoord! Uh.. Meesteres.
Ik dacht dat ik duidelijk was geweest. Online lukt het je wel maar nu vergeet je het. Komt van de spanning he jochie...

Eva is geen Mevrouw meer. Ze is en voelt zichzelf Meesteres. Ooit beloofde ze zichzelf om zichzelf geen Meesteres te noemen. Maar ze weet zeker dat John haar ook zo zou zien.

Ik was niet van plan je zo snel al te straffen maar je laat me geen andere keus. Het is voor jou beter dat ik je nu gelijk keihard aanpak zodat je het nooit meer vergeet.

Eva staat stil en wijst naar de kleine kamer. Daar ga je je klaarmaken en dan meldt je je netjes aan mijn voeten. Nu!

Eva loopt weg en loopt naar haar moderne BDSM ruimte. Ze legt het een en ander klaar en gaat met haar rijzweepje op haar troon zitten.

Ze is er klaar voor.
Verschillende keren heeft ze timo erop gewezen hoe hij haar dient aan te spreken. En nu....gaat ze hem laten voelen hoe het moet.

Met overelkaar geslagen benen met prachtige pumps wiebelt Eva geduldig met haar benen heen en weer. Alle problemen zijn even verdwenen. Eva is nu in haar element en doet wat ze het liefst doet.

Domineren!

----------------------------------------
Lees ook mijn nieuwe blog over mijn persoonlijke zoektocht naar geluk.

https:// daniquezoektgeluk.wordpress.com

Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.