Geboeid door Liefde deel 46

24-09-2015 21:46

deel46

Eva gaat geknield naast robin zitten. Ga lekker douchen en dan kom je straks aan mijn voeten zitten want ik ben nog niet klaar met je. Eva staat op en doet de voorbinddildo af en loopt weg.

10 minuten...zegt ze en sluit de badkamerdeur. Eva ging weer op haar troon zitten en was totaal ontspannen.

Na 10 minuten kwam robin aan haar voeten zitten. Wat heb je hiervan geleerd meisje? Terwijl Eva haar streelt zegt robin..ik mag Uw regels niet breken Mevrouw.

Goed zo, zegt Eva. Rust maar liefje want ik ben nog niet klaar met de educatieve lesjes. Na 20 minuten staat Eva op en gaat bij het kruis staan.

Doe je masker op. Het is tijd voor wat scholing. robin doet wat er opgedragen wordt en komt op uitnodiging van Eva bij het kruis staan.

Ze maakt robin vast aan het kruis. je moet me niet teleurstellen meisje zegt Eva terwijl ze robin vastmaakt.

Eva pakt een flogger en slaat robin opbouwend ermee. Plots ziet Eva kleine beschadigingen op de huid van robin.

Ze laat de zweep vallen en bekijkt ze goed. Met open mond voelt ze aan de huid van robin, het zijn weggetrokken striemen. Ze ziet lichte streepjes op de huid van robin.

Eva wordt pisnijdig en gaat op haar stoel zitten. Bij wie ben je geweest.. robin? Ik wil nu antwoord. Bij niemand Mevrouw. Eva stormt op haar af en maakt haar los.

Weer neemt ze plaats op haar troon. Ik vraag het je nog 1 keer. Hoe kom je aan die striemen?

Mevrouw, ik dacht dat U me niet meer wilde omdat ik niks meer hoorde dus heb ik iemand leren kennen.

Oh dacht jij dat?
Volgens mij hebben we daar afspraken over gemaakt.

Dat klopt Mevrouw maar ik hoorde heel de tijd niks meer. De keren dat we contact hadden was U kortaf en gaf me ook geen opdrachten meer. Vergeef me alstublieft.

Ik vergeef je niks. Ik bepaal hoe alles gaat. En als ik geen tijd voor je heb, accepteer je dat gewoon. Kleed je aan!

Mevrouw vergeef me voor deze fout alstublieft. Ik dacht echt dat het voorbij was.

Hou je mond! Ik wil niks meer horen. je steekt een mes in me rug. Kleed je aan en verdwijn.

robin staat op. Dit pik ik niet hoor U laat niks horen en dan verwacht U maar dat ik ga wachten.

Dat is de afspraak zolang je met mij bent komt er geen ander. Wat ik doe bepaal ik en jij voegt je daar maar naar. Daarbij lieg je tegen me. Ik kan je niet vertrouwen robin. Het liegen vind ik nog het ergste.

Weet je wat.... ik hoef zo ook geen Mevrouw meer. Maar ik pik het niet hoor. robin is boos, pakt al haar spullen, kleed zich aan en gaat weg. robin stuurt even later een apje naar Eva.

- Als je denkt dat ik me zomaar aan de kant laat zetten heb je het mis...mevrouwtje.

Eva is pislink maar reageert niet op robin. Ze wil robin niet meer zien. Het feit dat ze gelogen heeft is voor Eva onvergefelijk.

Eva ruimt alles op en kleed zich om. Ze gaat op de bank zitten en ze ziet dat timo online is. Ze stort haar hart uit bij hem. Hij is begripvol en ze spreken af elkaar morgen te zien.

Eva heeft behoefte aan een schouder om even tegenaan te leunen. Ze voelt zich beter na het gesprek met timo en laat robingate even voor wat het is. Ze besteld een pizza en net als ze de telefoon wil neerleggen wordt ze gebeld

Eva ziet dat het robin is en neemt niet op. robin blijft achterelkaar bellen. Eva neemt uiteindelijk toch op.

Hallo?
- met robin, wat je gedaan heb pik ik niet. Maanden sta ik voor je klaar en plots hoor ik niks van je. Als ik dan met iemand anders afspreek laat je me stikken.

je loog tegen me en dat kan ik niet verkroppen. Zelfs toen ik je ernaar vroeg ontkende je in alle toonaarden.

-dus je geeft me geen kans meer?
Nee, robin het is klaar, over en uit!
- prima, ik maak je kapot zei robin.

Eva drukt robin weg. Ze had geen zin in het hysterische gedoe en robin zal heus wel tot bedaren komen.

Eva besloot zich niet druk te maken om het rare gedrag van robin. Morgen ziet ze timo. Daar keek ze naar uit. Tegelijkertijd vond ze het ook spannend. Voor het eerst gaat ze de man ontmoeten die al een paar weken haar leven beheerst.

Ze spreekt met timo af op een openbare plaats. Het feit dat hij een man is weerhoudt haar om de eerste ontmoeting thuis te laten plaatsvinden.

Ze spreken af om 15:00 bij een café in de stad. Eva gaat vroeg slapen want ze is doodmoe van de dag.. en morgen gaat ze hem eindelijk ontmoeten. Eva doet het licht uit en valt in direct in slaap.

----------------------------------------
Lees ook mijn nieuwe blog over mijn persoonlijke zoektocht naar geluk.

https:// daniquezoektgeluk.wordpress.com

Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.