Geboeid door Liefde deel 45

22-09-2015 21:17

deel45

Toen Eva het genoeg vond mocht robin stoppen met het aanbidden van Eva's blote voeten.

Eva klapt 2 keer. Hoe kan ik U van dienst zijn Mevrouw? Haal een glas water voor me en vul je bak met water. Ik heb dorst. Nu! zei Eva.

Eva zit met alleen haar rode korset aan op haar troon. robin komt snel met het water terug en bied dit aan met gebogen hoofd. Ga drinken je zal het nodig hebben.

Als een dorstig poesje likt robin uit de bak. Eva stopt haar tenen in de bak en houdt ze voor robins mond. Laat je tong het water van mijn tenen aflikken.

Weer likt robin de voeten van Eva. Drink alles op. Ik zal je niet afleiden. Terwijl robin drinkt zwiept Eva met haar zweepje.
je moet nog veel leren meisje.

Als robin alles heeft opgedronken draagt Eva op om haar laarzen weer aan te doen
robin doet dit voorzichtig. ze wil Eva op geen enkele manier teleurstellen. ze voelt dat Eva tot alles in staat is vandaag.

Eva klapt 1 keer in haar handen en robin zit naast haar. Kom voor me zitten meisje. We moeten even babbelen. Kom!
Eva pakt haar bij haar staart en robin moet meebewegen.

Eva houdt haar kin vast. We hebben afgesproken dat je komt als ik dat van je verlang. Of niet? Eva slaat haar in haar gezicht. Afspraken maken we samen. je bent daarme akkoord gegaan of niet. Weer slaat Eva haar in haar gezicht.

Vandaag ga ik je leren wat voor consequenties daaraan hangen. je moet mij en onze afspraken respecteren! Weer slaat Eva haar.

je schrikt van me he? Dat zie ik. Eva streelt haar lief over haar wang. Ga liggen, op je rug zegt ze zachtjes. Nerveus doet robin wat verwacht wordt.

Eva pakt haar zweepje en loopt om haar heen. Benen en armen gespreid. robin ligt zoals Eva dat wil. Eva streelt haar geduldig met het zweepje.

Ze loopt weg en pakt de bullwip. John kon die hanteren maar Eva nog niet. Ze heeft de slag nog niet te pakken. Ze moet nog oefenen om deze zweep te gebruiken maar toch pakt ze het.

robin..zei Eva terwijl ze om haar heen loopt. je moet me respecteren. Eva slaat met de wipbull net naast haar. Dat is schrikken he.

Eva legt de bullwip terug en pakt weer haar zweepje. Ik ga kijken hoe ziek je bent meisje.

Eva gaat door haar knieën boven het hoofd van robin. Ze hangt met haar kutje boven haar gezicht. Eva gaat op haar gezicht zitten en drukt robin met haar kut tegen de grond aan.

Rustig telt ze en bij 16 begint robin te reageren met haar lichaam. Lig stil!..zegt Eva terwijl ze met het zweepje op haar been slaat. Rustig telt ze verder tot 20.

Eva komt een stukje omhoog. Dat deed je goed voor iemand die gisteren nog te ziek was om me te dienen. Ondertussen hapt robin naar adem.

Eva staat op en loopt om haar heen. Ze pakt haar drinken en gaat op de buik van robin zitten met haar benen wijd. Ik heb er dorst van gekregen. Eva neemt een slok en spuugt die op Eva.

Hou je aan afspraken. Weer neemt Eva een slok en spuugt die in haar gezicht. Doe je mond open! Angstig deed robin dit.

Eva nam geen slok maar spuugde in haar mond. Doe dit nooit meer robin. Vol afkeuring keek Eva haar aan.

Het laatste beetje water gooide ze over haar hoofd. Lik het op! Alles!
Eva trok haar broek aan en gooide de handdoek op de grond en nam plaats in haar stoel en bekeek robin die de vloer schoonlikte.

Als je klaar bent doe je masker af. Toen robin klaar was klapte Eva in haar handen. robin zat gelijk op haar plaats. Riem! robin pakte de riem en bood die met gebogen hoofd aan. Eva klikte de riem aan de collar en liep weg richting de badkamer met robin kruipend achter haar aan.

Blijf! Eva liep weg en kwam terug met de voorbinddildo, tepelklemmen, mondhaak en een zweepje. robin zat op haar knieën en zag er niet uit. Uitgelopen make-up en haar hoge paardenstaat zat scheef.

Ik ga je leren dat je met mij niet moet sollen dame zei Eva terwijl ze in alle rust de voorbinddildo omdeed. Ze gooide de klemmen naar haar toe. Nu!

robin deed ze de klemmen op en ging weer zo goed mogelijk zitten. Eva gaat naast het toilet staan. Likken! Ze wees naar de wc bril.

robin aarzelt. Nu! zegt Eva streng. De hele bril. robin kiest eieren voor haar geld en doet het. Goed zo! Nu snap je beter welke consequenties je gedrag heeft. Lik!

Toen robin elke centimeter van de bril had gelikt deed Eva de mondhaak om. Ze deed de bril omhoog en pakte robin bij haar staart. Ze duwde haar hoofd zover mogelijk de pot in en trok door.

Direct ging Eva achter haar staan en pompte de voorbinddildo in haar kont. robin stond voorover gebogen boven de pot. Ze zag eruit of ze net een een tornado had getrotseerd.

Terwijl Eva haar in haar kont neukt, zwiept de paardestaart van robin op hetzelfde tempo mee. je meld je nooit meer af om pietluttigheden zei Eva terwijl ze haar neukte.

Na een paar minuten stopt Eva. Weer duwt ze de haar hoofd in de pot en trekt door. Speel geen spelletjes... nooit meer!

Eva gaat achter haar staan en neukt haar opnieuw. Inmiddels is ze er goed in geworden. Als ik genoeg van je heb gebruik ik mijn zwepen. Hoor je me?

Eva leunt wat naar voren terwijl ze haar neukt. robin knikt. Mooi zegt Eva.
Nadat Eva haar behoorlijk heeft uitgewoond en haar gezicht talloze keren laten spoelen met het wc water. Steekt robin haar hand op. Eva stopt en haalt de mondhaak weg.

Vertel? Mevrouw excuseer me, ik kan niet meer. Ik smeek U om te stoppen. Eva stopt en gaat op de rand van het bad zitten.

Ze zegt niks en knakt haar hoofd. Dus mijn meisje wil stoppen? he?
Daar moet ik even over nadenken. Eva knielt naast haar. Wat zie je eruit zegt ze lief. Het zou inderdaad beter voor je zijn als ik stop.

Als je niet zo vies was had ik je omhelst en getroost. robin probeert haar tranen te onderdrukken. Eva staat op en kijkt in de spiegel. Ze schrikt van wat ze ziet. Haar blik is keihard, genadeloos. Er is geen enkele emotie te zien.

Eva kamt haar haren en doet lippenstift op. Ik heb er eens goed over nagedacht. 20 minuten neuken en je hoofd in de wc is misschien wat veel.

Eva loopt rustig naar haar toe. Nog 10 minuten ga ik door. Onderga het en trek er lering uit!.
Nu doet Eva de mondhaak weer om en duwt weer haar hoofd in de pot en trekt door. Eva maakt de 10 minuten vol en robin huilt aanhoudend.

Het huilen deed Eva helemaal niks. robin moet leren dat ze haar regels nooit mag overtreden. Zo is het en niet anders.

----------------------------------------
Lees ook mijn nieuwe blog over mijn persoonlijke zoektocht naar geluk.

https:// daniquezoektgeluk.wordpress.com

Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.