Geboeid door Liefde deel 44

22-09-2015 21:16

deel44

Eenmaal thuis ging ze gelijk onder de douche. Met haar ogen dicht vielen de stralen van de douche op haar hoofd. Weer werd ze overmant door emoties maar wist zeker dat ze timo in het echt wil zien.

Met robin gaat ze ook verder. robin houdt van vernedering en pijn en past goed bij Eva. Maar timo heeft iets speciaals. Wat weet ze nog niet maar ze gaat het onderzoeken.

Eenmaal in bed valt Eva gelijk in slaap. Ze droomt over John. Hij valt van een berg en Eva probeert hem aan zijn hand vast te houden. John zegt dat ze moet loslaten, maar Eva wil het niet. Je moet zegt hij, anders val je ook. Laat los Eva.

Bezweet wordt ze wakker en zoekt verder geen betekenis achter de droom.

De volgende dagen houdt ze contact met timo en ze leert hem steeds beter kennen. Elke avond hebben ze contact en hij voert straffen of opdrachten online uit.

Vrijdag is Eva doodmoe. Elke avond ging ze te laat naar bed omdat ze met timo bezig was. Na haar werk besloot ze om het rustig aan te doen. Een hele avond serie kijken in haar huispak zal haar goed doen.

Eva had zich geïnstalleerd op de bank en keek naar een serie. Ze krijgt een apje.

Mevrouw
Vergeef me dat ik U zo aanspreek maar ik moet U even spreken. robin.

Eva belt robin gelijk op.
- robin, waarom spreek je me aan?
Mevrouw vergeef me maar ik wil iets bespreken.
-Oh je wil... Sinds wanneer wil je wat?
Sorry Mevrouw het is belangrijk anders zou ik niet bellen.
- Wat is er?
Morgen kan ik niet want ik voel me niet lekker Mevrouw.
- je weet nu al dat je morgen niet lekker bent. We hebben afgesproken dat je altijd tot mijn beschikking staat. En als ik het wil, je dient te komen.
Wat heb je dan?

Ik ben verkouden Mevrouw.
- je komt gewoon. Ik zal er rekening mee houden maar je kan me gewoon dienen ook al ben je verkouden. Morgen sta je om 13:00 op de stoep. Tot morgen waarop Eva ophangt.

Waar haalt ze de brutaliteit vandaan om me te bellen hierover. Ze kan me gewoon bedienen en dienen ook al is ze verkouden. Is ze nu helemaal gek geworden. De serie ontspant Eva en ze kan het telefoontje van robin loslaten.

Ze gaat vroeg naar bed, want morgen heeft ze een appeltje te schillen met robin.

Eva slaapt de volgende ochtend uit en maakt zich klaar voor robin. Ze draagt een latex rood korset en een zwarte latex broek. Eva heeft prachtige zwarte laarzen aan. Echt leer met een rvs hak. De zool van de laars liep door in rvs. Prachtig.

Haar haar past inmiddels in een korte staart. Eva heeft haar haar strak naar achteren gekamd en draagt dramatische make-up.

Inmiddels is het 12:00 en Eva gaat in haar BDSM ruimte zitten op haar stoel. De troon. Met haar ogen dicht geniet ze van haar stoel, kleding en de ruimte. Heerlijk! Dit is mijn ding.

Eva doet haar ogen open en kijkt om haar heen. Ze heeft nog geen idee wat ze met robin gaat doen. Dat beslist ze als robin er is. Ze geniet van het zien van al haar zwepen.

Plots hoort ze de bel. Ze kijkt op haar klok..shit het is al 13:00 uur. Ze doet open en robin arriveert kort erna boven.
Eva bekijkt haar streng. Maak je klaar voor me en Eva wees naar de woonkamer.
Eva liep weg naar de BDSM kamer en ging op haar stoel zitten met het rijzweepje in haar hand. Terwijl robin zich klaarmaakte tikte Eva met de zweep op haar broek.

Schiet op robin, laat me niet wachten riep ze vanuit haar troon. Na 5 minuten klapt Eva in haar handen en robin zit aan haar voeten.

robin draagt een latex masker waar haar haar, vanuit de bovenkant als een staart uit het uitkomt. Ook draagt ze een collar en pols en enkelbanden. Dat is wat Eva wil zien.

Welkom, je bent prachtig meisje.. zei Eva terwijl ze over de rood gestifte lippen van robin gleed. Ben je zo ziek meisje?
Vertel! zei Eva streng. Het gaat beter Mevrouw, bedankt voor u bezorgdheid.

Toch maar goed dat je toch gekomen bent. In het vervolg bepaal ik of je ziek genoeg bent. je gaat het proberen en als blijkt dat je te ziek bent dan stoppen we.

Eva buigt met haar gezicht naar robin. Ze pakt de tepels van robin en knijpt er hard in. Flik dat nooit meer. Duidelijk?

robin knikt en Eva gaat weer naar achteren zitten.
Vandaag ga ik eens kijken hoe ziek je bent robin.

Eva steekt haar voet uit. Eer me zoals ik wil en verdien. robin likt en kust de prachtige laars van Eva. Eva geniet hiervan en kijkt er aandachtig naar. Ook de zool ..zegt ze zachtjes. Maak me trots op je....Lik! Stel me niet meer teleur robin.
Stel me niet teleur...herhaalt de genietende Eva.

Toen Eva het genoeg vond stond ze op. Trek mijn laarzen uit! robin ritste de laarzen open en haalde die voorzichtig van de voeten van Eva.

Broek uit! robin trok de broek van Eva langzaam naar beneden. Eva keek streng voorzich uit en klapte 2 keer.

Mevrouw hoe kan ik U van dienst zijn. Pak de handdoek die daar ligt en leg die op de stoel. robin deed direct wat er gevraagd werd en Eva ging op de stoel zitten op haar witte handdoek.

Eer me, zei Eva weer. De gelakte tenen van Eva werden gelikt en gekust. Aanbid me zei Eva terwijl ze hiervan genoot.

Als je hiermee klaar bent zal ik je leren om je niet zomaar af te melden zei Eva dreigend maar beheerst.

----------------------------------------
Lees ook mijn nieuwe blog over mijn persoonlijke zoektocht naar geluk.

https:// daniquezoektgeluk.wordpress.com

Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.