Geboeid door Liefde deel 43

21-09-2015 22:35

deel 43

sheila belde om 20:15 aan en eenmaal binnen vloog ze haar om de hals. Direct werd sheila emotioneel. Ik mis hem zo Eva. Hij als vriend maar ook als mijn Meester.

Ik mis hem ook sheila maar ik kan daarin niks voor je betekenen. Eva ik heb het nodig ik snak ernaar zei sheila. Ik voel zoveel onrust.

Laten we gaan zitten zei Eva terwijl ze naar de keukentafel wees. Terwijl ze koffie pakte bleef sheila huilen. Eva zet het kopje koffie neer en troost haar.

John wil dat we doorgaan sheila. Ondanks dat je hem mist moet je verder met je leven. Eva, je hebt geen idee hoe erg ik hem mis. Nu raakt Eva geërgerd.

Denk je dat ik hem niet mis. Ik zou met hem trouwen sheila. Denk je dat het voor mij makkelijk is. Nu voelde Eva haar tranen over haar wangen lopen.

Eva staat op en loopt heen en weer. Eva er is iets wat niemand weet behalve John. Eva staat met haar handen in haar zij. Ze ziet dat sheila een bedrukt gezicht heeft en gaat naast haar zitten.

Ze kust haar op haar wang.. wat is er aan de hand sheila. Ik wordt bedreigd Eva.
Mijn jongste zoon is van John.

John en zijn broer wisten ervan. De moordenaar van John weet het ook omdat hij een vriend was van John's broer.

Omdat ik Michel niet wil kwetsen hebben we het altijd stil gehouden. Dat zou voor iedereen het beste zijn. Maar nu de dader gepakt is krijg ik bedreigingen van zijn familie. Ze gaan mijn zoon iets aan doen als ik niet met geld over de brug kom.

Eva is met stomheid geslagen. je zoon lijkt helemaal niet op John. Eva heeft haar kinderen bij de uitvaart gezien. Nu niet zegt sheila, maar als ik je foto's laat zien van toen hij klein was dan zie je wel dat hij op zijn vader lijkt.

sheila grabbelt in haar tas en haalt haar portemonnee eruit. Ze laat de foto's zien van haar kinderen. Inderdaad de kleinste leek wellicht een beetje op John. Eva knijpt een beetje met haar ogen om de foto goed te bekijken.

Eva ontwikkeld een enorme hoofdpijn door wat ze te horen heeft gekregen. Om hoeveel geld gaat het sheila? zegt ze terwijl ze de foto teruggeeft.

15.000 euro als ik daar niet mee over de brug kom, zal hij eindigen als John. Eva zit met haar handen in haar haar aan de eettafel.

Terwijl sheila huilt bedenkt Eva zich dat ze precies dat bedrag heeft, maar dan 0 reserve heeft.

Maar ze kan niet John's zoon laten doodgaan. Eva bijt op haar lip. Dan maar geen geld meer.

Ik heb het geld sheila zei Eva zonder te aarzelen.

Ik zal je helpen. Waar moet het geld naar overgemaakt worden zegt Eva terwijl ze een pen pakt. Nee, het moet contant Eva. Prima, ik regel het voor je.

Fijn Eva, ze laten ons dan voorlopig met rust. Dank je...zei sheila emotioneel en omhelst haar.

sheila ging kort hierna weg en Eva besloot te gaan hardlopen. Ze moest even bewegen, haar hoofd leegmaken.

Eenmaal buiten probeerde Eva door haar headset te luisteren naar muziek. Maar de muziek verstoorde haar gedachten. Na 20 minuten te hebben hardgelopen ging ze op een bankje zitten.

Het bankje keek uit op de grote kerk. Daar waar ze de eerste date met John had. Eva kon haar tranen niet meer bedwingen. Waarom heeft John me niet verteld dat hij een zoon met sheila heeft.

Deed hij het omdat Michel en de jongen het niet weten of vertrouwde hij me niet. En vervolgens heb ik nu betaald om het kind in leven te houden.

Waarom John? Verdriet sloeg om in boosheid. Haar tranen stroomde zo hard dat ze de kerk alleen nog vertroebelt zag. Ondanks dat John vast met goede redenen niet eerlijk was geweest voelde het als verraad.

John, ik beloofde je om 1 jaar niet met andere mannen om te gaan, maar ik heb me bedacht. Het spijt me John. Ik ben gek op timo en ga mijn gevoelens voor hem onderzoeken.

In gedachten met tranende ogen praat Eva met John. Ze weet dat hij haar niks kwalijk zal nemen. Eva is gekalmeerd en voelt aan haar nek. De ketting... hij is er niet meer.

Eva zoekt verdwaasd om zich heen. De ketting had ze vanmorgen even afgedaan. Maar ze dacht zich te herinneren dat ze de ketting weer om had gedaan. Ze wist zeker dat ze de ketting weer om had gedaan.

In blinde paniek loopt ze dezelfde route naar huis. Ze deed er 3 uur over om de ketting te vinden. Huilend liep ze over straat. Inmiddels was het al 23:00 uur en Eva moest naar huis.

De sleutel naar John's hart is ze kwijtgeraakt. Misschien wil John dat ze hem loslaat. Eva gelooft niet in een hiernamaals, maar toch praat ze elke dag met John. Ze gelooft dat het verliezen van de ketting een betekenis heeft.

Ze moet John loslaten en haar leven oppakken. Dat betekent ook, openstaan voor gevoelens voor een andere man.

----------------------------------------
Lees ook mijn nieuwe blog over mijn persoonlijke zoektocht naar geluk.

https:// daniquezoektgeluk.wordpress.com

Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.