Geboeid door Liefde deel 41

21-09-2015 01:13

deel41

Ze nam afscheid van robin en plofte op de bank. Vermoeid van het gebeuren. Ze pakte haar telefoon om up to date te blijven. Vooral Facebook is erg belangrijk.

Eva is heel nieuwsgierig van aard en is een soort Facebook detective. Ze pluist iedereen uit en ook hun vrienden, kennissen, buren...Iedereen!

Ijverig scrolt ze met vinger over haar telefoon. Ze ziet dat er niks te beleven valt dus kijkt ze op een BDSM pagina.

Iemand plaatste een foto van vrouw helemaal gekleed in latex. Van haar hoofd tot haar tenen is ze omhult in latex.Het enige wat je zag waren haar lippen en ogen. Haar lippen zijn fel rood en haar ogen zijn zwaar opgemaakt.

Ze keek met open mond naar de afbeelding. Ze vond het prachtig, heerlijk en geil. Ze besluit de plaatser aan te spreken.

Direct raken ze in gesprek en ze is gefascineerd door het gesprek. De man wist er meer vanaf. Op de een of andere manier kletste ze de hele avond.

Ze vergat zelfs te eten. Een virtuele klik voelde ze. Een man die ze vanmiddag nog niet kende maakte wat in haar los.

Ze werd gestoord door het geborrel in haar buik. Ze spreken af na het eten weer contact te hebben.

Na het eten sprak ze hem weer aan op Facebook. De inhoud van hun gesprekken was op BDSM gebaseerd. Hij vertelde dat hij onderdanig was.

Hier schrok ze van. Een onderdanige man..dat was nieuw voor haar. Ze werd weleens aangesproken door mannen die zich aanboden maar ze zag daar de lol niet van in.

Ze kon zich niet voorstellen dat een man, die fysiek sterker is, onderdanig kan zijn. Een man hoort stoer en sterk te zijn. Dominant.. in haar ogen.
Wat voor soort man wil dat? Het zou dan een sukkeltje moeten zijn dacht ze.

Maar deze man was helemaal geen sukkeltje. Supermannelijk zag hij er uit op zijn profielfoto. Ook een heerlijk, afgetraind lijf. Ze was erg geïnteresseerd in hem. Ze stelde haar mening over onderdanige mannen direct bij.

Het leek te matchen met zijn fantasieën. Eva die werkelijk alles wil bepalen en hij die daar naar hunkert.

Tot laat in de nacht bleven ze aanhoudend met elkaar praten via Facebook. Eva kwam steeds meer over hem te weten.

Hij heet Timo is begin 30 en Eva vind hem een schatje, lief maar mannelijk. Hij is momenteel vrijgezel.

Hij hoopt een Meesteres te vinden die hem op alle fronten zal domineren en overheersen. Naarmate het gesprek vorderde en Eva vertelde hoe ze BDSM zou willen bedrijven onstond er erkenning bij hun beiden.

Eva zou een subje 24/7 willen domineren. John was milder, maar Eva niet. Eva is tot alles in staat als er maar geluisterd wordt. De karaktereigenschappen die ze als persoon heeft worden versterkt als ze met BDSM bezig is.

In het begin had ze grenzen. Maar nu niet meer. Eva is een harteloze, genadeloze Meesteres en heeft altijd ruimte voor een subje. Maar die Timo....die man trok haar aan.

Waarom is onduidelijk, ze had hem nog nooit gezien maar alleen online gesproken. Er ontstond een bijzondere sfeer, waar ze beiden geen genoeg van konden krijgen.

Met moeite nam ze afscheid van Timo. Eva voelde zich verward. Weer leek ze als een blok te zijn gevallen voor een onbekende man. Een onderdanige man.

Eva klapt haar laptop dicht en ging naar bed. Eenmaal in bed dacht ze aan Timo. Ze heeft geen idee hoe hij eruit ziet en op de een af andere manier intersseert het haar niet.

Ineens dacht ze aan John. Ze voelde zich schuldig, tijdens de uitvaart heeft ze hem belooft om een jaar niet met een andere man om te gaan. Dat was om haar liefde voor hem te eren.

Maar ze wil meer contact met Timo. Hij lijkt precies te passen in haar BDSM- straatje. Eva zucht en doet het licht uit.
Misschien spreekt ze Timo wel nooit meer en valt direct in slaap.

----------------------------------------
Lees ook mijn nieuwe blog over mijn persoonlijke zoektocht naar geluk.

https:// daniquezoektgeluk.wordpress.com

Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.