Geboeid door Liefde deel 40

19-09-2015 22:57

deel40
Eenmaal in de kamer loopt Eva naar de kooi toe en hangt voorover om met robin te praten. Haar bruine haren hangen los terwijl ze bezorgd vroeg... Heb je nou helemaal niks gedronken?

Drinken! zegt ze streng. Als een kitten die dorst heeft drinkt robin uit de bak. Eva maakt ondertussen de kooi open.

Ze gaat naast het kruis staan en klapt in haar handen. robin komt direct naast haar zitten. Eva maakt haar vast aan het kruis.

robin staat met haar rug naar Eva toe. Terwijl Eva de plak pakt, staat robin er nerveus bij. Ze gaat achter haar staan en streelt haar.

Ik wil geen gerinkel horen! zegt Eva zacht in haar oor. Niet vergeten he? Eva kust haar in haar nek.

Ze slaat haar rustig en beheerst op haar kont. robin doet haar best om aan de onmogelijke eis van Eva te voldoen.

Het lukt haar, robin heeft een manier gevonden om zichzelf stil te houden.

Goed zo! zegt Eva. Ze pakt nu een flogger en slaat haar weer. Geen gerinkel zegt Eva terwijl ze slaat. Wonderbaarlijk lukt het robin om zich zo stil mogelijk te houden.

robin staat zich met haar ogen dicht te concentreren op de slagen van de flogger. je doet het goed meisje... zegt Eva zachtjes.

Ze pakt de cane en slaat haar. Direct onstaan er strepen op haar gebruinde huid. Na een paar slagen lukte het robin niet meer om stil te blijven staan. Er klinkt gerinkel die harder lijkt te klinken dan het in werkelijkheid is.

Eva stopt gelijk en loopt heen en weer. robin, robin, robin...Ik hoorde je tietjes rinkelen. Eva pakt haar tieten vast en rinkelt met de belletjes.

Dit hoorde ik. Eva stond achter haar in haar latex catsuit met korset en haar handen in haar zij. Steunend op 1 megadure, superhoge laars.

Nu mag je de belletjes laten rinkelen.
Eva slaat haar opnieuw met de cane, genadeloos en medogeloos. Ze vond dat robin dit verdiende en ze genoot van het slaan met de cane.

Haar uitdrukking was genadeloos, emotieloos en streng. De belletjes rinkelde aanhoudend. robin probeerde de slagen met de cane te ontwijken. Huilend smeekte ze om te stoppen.

Eva gaf hier gehoor aan en streelt en troost haar. Rustig meisje.. kalmeer. Eva streelt haar sensueel over haar lijf. Ook haar tieten streelt ze.

robin ruikt heerlijk en Eva ruikt aan haar huid terwijl ze haar streelt. Een wat goedkoop geurtje bereikte haar neusgaten, maar Eva geniet ervan.

Ze pakt haar tieten en schud ze weer. Dit geluid wil ik niet horen slavinnetje. Dat is toch niet zo moeilijk?

Droog je tranen, nog 10! Sta zo stil mogelijk. Als ik niks hoor stop ik na 10 slagen. Duidelijk? robin knikt.

Eva gaat ongestoord verder en robin houdt met moeite haar lichaam stil. Na 10 slagen maakt ze robin los.

robin is erg emotioneel. Eva laat haar knielen en gaat op haar stoel zitten. Ze klapt in haar handen en robin zit aan haar voeten.

Eva legt haar hoofd op haar schoot en aait het masker van robin. Ik ben trots op je. Samen hebben we grenzen opgezocht. je hebt het goed gedaan. robin blijft emotioneel en Eva troost haar.

Stil maar...het is goed! zegt Eva terwijl ze haar aait. je deed je best om niet te rinkelen. Maar het is je niet gelukt. Kan gebeuren slavinnetje.

Maar wat ik zeg gebeurt! Daar moet ik me aan houden. Dat snap je toch wel. robin knikt. Mooi! Fijn dat dat duidelijk is.

Eva stopt met aaien en klapt 2 keer in haar handen. robin vraagt hoe ze haar van dienst kan zijn. Eva komt dichterbij.

Droog je tranen en haal een glas water. Eva gaat als een vorstin naar achteren zitten en wacht op robin.

Terwijl robin het water aanbied zei Eva... je gaat wat drinken. Ze knikt naar de kooi en daarna ga je je omkleden en naar huis.

Heb je ervan genoten? zei Eva terwijl ze een slok nam. Vertel? ja, Mevrouw ik vond het fijn.

Mooi zegt Eva.

----------------------------------------
Lees ook mijn nieuwe blog over mijn persoonlijke zoektocht naar geluk.

https:// daniquezoektgeluk.wordpress.com

Alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.